Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Protein zayi olmasına karşıyım kımıl kımıl yiyelüm :deli:

Amaaan boşver mium :eğlence:napalım kilo bu alınırr verilirrrr :KK30:

Aha aha neyin kafasını yaşıyom yine lan ben

Nilişko ptesi kapı gibi 340 puanım var eklenmemiş :KK15:

Daha tartılmadım ada ama regl ne zaman teşrif ederse ozaman görürüm gibi.benimde acelem yok sen ye ye... bu arada 67.3 ke ayrılmıştım izne

Ben ben ben....
hımmmm bak biz çok yakınız bende 67,600 ile ayrılmıştım seni seçtim pikaçuuu önce ben girecemmmmmmmmmmmmmmmm

shut up sen telli miydin? sefer miydin?

ay miu duymasın unuttum

ayyyy ben de öyleyim, eşim yerken kuyruğu dik tutuyorum ama içim gidiyor

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Bir de sevsen sporu demek ki en az eksi 5 gelecek :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ay ne bilim hiç kendimi kaldırasım yok
kendi başıma yapamam zaten spor salonuna gitmem lazım

Yaa bi de kendime anlatabilsem değil her gün saat başı tepesindeyim
motivasyonunu düşürür tartılma:sinirli:
:deli::KK76::KK76::KK76::KK76:

Hande sakınnnnnn

At çöpe direk. Lütfen. Hemen çöööp

okey miu sakin ol can.

Psikolojik olarak ta belirtileri hissedersin Cocom.İnşallah hamile belirtileridir seninkisi:dua:Saydının değeri düşmüş,hamile değilmiş:cry:
Ay inanamiyorumm benim hic haberim yoktu hamileliği devam ediyo diye biliyodum cok üzüldüm :KK42:tüp bebeğe hep kesin gözüyle bakardim ben ama nasip olmadiktan sonra olmuyor demekki :( Allahim tez elden saydinima ikiz bebek verir insallaaahhhh:dua:bu tup bebek hem psikolojik hemde maddi açıdan cok yıpratıcı bi surec ve birde tutmama ihtimali de var demekki:( Allahim aratmasin kimsenin kucagini bos bırakmasın.nasilmis peki simdi durumu cok uzgundur mutlaka canim benim :( bende cok üzüldüm deynebim :(

Ay inanamiyorumm benim hic haberim yoktu hamileliği devam ediyo diye biliyodum cok üzüldüm :KK42:tüp bebeğe hep kesin gözüyle bakardim ben ama nasip olmadiktan sonra olmuyor demekki :KK43: Allahim tez elden saydinima ikiz bebek verir insallaaahhhh:dua:bu tup bebek hem psikolojik hemde maddi açıdan cok yıpratıcı bi surec ve birde tutmama ihtimali de var demekki:KK43: Allahim aratmasin kimsenin kucagini bos bırakmasın.nasilmis peki simdi durumu cok uzgundur mutlaka canim benim :KK43: bende cok üzüldüm deynebim :KK43:
Haliyle üzgündür ,gelmedi ne zamandır :olamaz:
Dediğin gibi tüp bebekte daha çok ümitleniyor insan.
Olmayınca daha çok üzülüyor.
Bazılarının kullandığı hormonlardan dolayı diğer ayda şansı oluyor diye biliyorum ,inşallah bu ay kendiliğinden kalır :dua:

Haliyle üzgündür ,gelmedi ne zamandır :olamaz:
Dediğin gibi tüp bebekte daha çok ümitleniyor insan.
Olmayınca daha çok üzülüyor.
Bazılarının kullandığı hormonlardan dolayı diğer ayda şansı oluyor diye biliyorum ,inşallah bu ay kendiliğinden kalır :dua:
Insallah deynebimm insallahhh canim benim :dua:

Gel bir 500 sayfa yazalım sabah gelip işin icinden ćıkamasinlar :KK70:

:mad::mad::mad::mad::mad:

Çekemeyen anten taksın, hatalıysam aramızda kalsın.Gökyüzünde bir yıldız olsaydım ilk sana kayardım.Evlat fazla bıdı bıdı yapma baba yorgun.Öyle bir sihirbazsın ki beni bile kaybettin gülüm.Bazıları çekici sever.Sana gelmediğim gün, sanayiye gittiğim gündür gülüm…Neskafe bile üçü bir arada biz hala yalnızız.Baba ben vatan borcunu ödemeye gidiyorum sen de benim borçlarımı öde…Kader satılmıyor ki iyisini alalım.Azrail bile ayağıma gelecekse sen neyin tribindesin.Gazla uçabilirsin, ama frenle konamazsın.Biz kimseyi yarı yolda bırakmadık onlar müsait bir yerde indiler…Hayatımı yazsam, duble yol olur.Senin için ölmek mühim değil de kefen giymek tarzım değil…Bu yazıyı okuyabiliyorsan baya yaklaşmışsın demektir.Seni çekeceğime, el frenini çekerim, gönlüm yanacağına lastiklerim yanar…Bir ömür gidelim dedin de mazot mu yok dedik.Vatan için gidiyorum senin için dönece

:silah::silah::silah: efseeeeerrrrr :KK4::KK4::KK4::KK4:
O zaman
Gözlerinin hastasıyım
Bu yolların ustasıyım

sen de mi :mad:

ay ne bilim hiç kendimi kaldırasım yok
kendi başıma yapamam zaten spor salonuna gitmem lazım
Yürüyüş yapınca insana spor yapma hevesi çok geliyor.Yürüdüğüm zaman leslie de yapardım o zaman.Hava muhalefeti nedeniyle bıraktım ,daha da spor yapasım gelmiyor senin gibi.Havalar soğuyunca evde leslie yaparım diyordum ama gözümde çok büyüyor :olamaz:

Yürüyüş yapınca insana spor yapma hevesi çok geliyor.Yürüdüğüm zaman leslie de yapardım o zaman.Hava muhalefeti nedeniyle bıraktım ,daha da spor yapasım gelmiyor senin gibi.Havalar soğuyunca evde leslie yaparım diyordum ama gözümde çok büyüyor :olamaz:
benimde gözüm büyüordu lesli önce dedim sadece 1 mil yapacam 15 dakika ne olacak ki dedim sonra bi başlıyor insan 15 dakika kesmiyor tamamlıyordum 3 mile ama hep 1 mil diye başlayıp kendimi kandırıyordum ;):KK70::KK70:

Hamilelikte uykunun kıymetini bul canım sonra çok arıyorsun. Ben ilk hamileligimde abartmiyorum 20 saat uyurdum. Eşim arada uyandiriyordu iyi misin diye yemek yiyip tekrar siziyordum.

Kız ben sen gibi olsam mis gibi korumami yapar sonra da yer içer keyfime bakarım.

yok yok benim uyku ile aram yok ... 4 saat yetiyordu bana ..yine yeter ..

Oralara da uğramıyor ama acilen buraya uğraması lazım :ıslık:
Sıkıntısı da var ama anlatmıyor ki:cry:

tamam el atıyorum

Yiyerek zayıflıyorum :deli: 57.4 Ausencia Ausencia 10:30 da tartıldım etkisi vardır normalde 7:30 da tartılıyom

bende görümcemdeki artıdan beri sabitim :deli: bi şok istiyormuş demek vücut :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ahh bonusum benim metayı bilsen:KK11::KK11: ben böyle ay yemedim verdim işte değil benim metam yemesemde açda gezsem 100 -200 anca gittiğini bilirim Ausencia Ausencia da bilir....

bak hatırlayınca bile tüylerim bi diken diken oldu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Evet çakılım acilen sakinleşmen gerekiyor.Dost acı söyler iyiye gitmiyorsun.

Donnaaaaaa kendini ele verdin can
ben yemedim
accuk şaka yaptıydım

Ayyy bende inandım bı heveslendim morti olursak yenme ihtimalini bile hayal ettim:63::KK45:

bencede 5 maş olsun @Triplimelek Megi olur mu ne dersin. hedefte belirleyelim. 12. ocak 2018 bitirelim. benim hedefim

57.9 kg :rolleyes::rolleyes:

He he fatmayi yendiğini gibi yenwrsin benide böyle kandırma stin:KK45:acik gaza getireyim dedim

nehirnil111 nehirnil111 im gelmiş minnoşum .... eküri nerde bakem @begum75 begüşüm Eki Görüntüle 2078627

Ayyyy kızlar size kedi bakarken gördüm şunu

Eki Görüntüle 2078628 @malipina :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ay sızan kedi çok komik:KK45:

Benimki kolayda bende beyin yok ada :)
98 le ayrildim gecen cuma 99.7 idim.

Bekle bonus bu hafta olmazsa sen oralarda kalırsan haftaya yanındayım takımın en sisgo ünvanını sana bırakıp guderim:KK45:
Veyada sen iki haftada elinden geleni yaparsin:KK53::KK19:

yok yok benim uyku ile aram yok ... 4 saat yetiyordu bana ..yine yeter ..

tamam el atıyorum

bende görümcemdeki artıdan beri sabitim :deli: bi şok istiyormuş demek vücut :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bak hatırlayınca bile tüylerim bi diken diken oldu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kaptanim 99 partime şimdi kıyafette bulamayacan nevyapsak:confused:

Back
X