Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün en son ara 21.00 falandık yemekten sonra tatlı niyetine yedim. Geceleri çöm acıkıyorum atıştırmalık birşeyler gerekiyor ne yesem ki?
(Süt içemiyorum astımımı arttırıyor)

O saatte 2 ceviz yeter kuzu, demekki akşam atistirmaliklari seni engelliyor. Akşam arası süt dediğim 19:30 oluyor benim. Sonra sadece bitki çayı ve su

Seni ,Lunyayı sevdiğimden takip ediyordum o bakımdan :KK45:Neye denk gelirsem artıkın :KK53:
Hep ben işte :süslü::süslü:

Satır arasında ilanı sevgi:KK200:

N Nana cadısı uğramıyor hiç , yemeklerin oralara geliyor mu ?
Ablacim giremiyorum ki pek :KK51:

geçenlerde başka bir takım çağrı yaptığında... ben de başlayacağım ama hazır değilm.. hazır olsam gelirim yazmıştı :110:

:skandal::skandal::skandal:

Kibarlıktan demiştir o....
Laf ola beri gele diye
Öyledir öyle

Lunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinirli:

N Nana
Aaaaaaaaaaa:KK57::KK57:
Benim ne işim olur başka takımla :KK57:
Çok zarif yazılmıştı, nazikçe reddettim:KK70::KK70:

İyi değil ada ateşi hiç dusmuyor sabah 40 gorduk zor dusurdum cumaya kadar dusmezse başka doktora goturecegim

Arkadaşlar ben bi kaç gün musade istiyorum kafam Allak bullak 3 gündür bir saat bile uyumadim 1 hafta böyle devam edeceğiz galiba şuan hiç bir şeyi kafamda birleştirip bir araya koyamiyorum duzenim sasti artı coştu kendimi toplamak için musade istiyorum

Kuzum benim inşallah iki güne kalmaz düzelir, topla tabi kendini. Kiyamam yaaa

O saatte 2 ceviz yeter kuzu, demekki akşam atistirmaliklari seni engelliyor. Akşam arası süt dediğim 19:30 oluyor benim. Sonra sadece bitki çayı ve su
Evet gündüz daha çok yemeye çalışıp gece yeme olayını bitirmeye çalışıcam. Bugün de incir yememeye çalışıcam hadi bakalım
Senin nasıl gidiyor?

tabi canım ben dedim .. lunyam yapmaz :KK200:

gelir burada bi Antepia27 Antepia27 ile bi kelebekolacam kelebekolacam ile 3 haftalık morti olur .... zaten mezun olur gider :halay::halay::halay::halay:

özleniyorsun çoooooooooook ... hani burdan da yazayım da aus bana özelden ilanı aşk ediyor deme arkamdan :KK70:

Whiteblacklife Whiteblacklife geçmiş olsun tekrardan ... hastalık geçmese de 24 saat içinde ateş düşer genelde .. demek içerde savaş devam ediyor vücudun .
40 derece yüksek bi derece ... bence düşmüyorsa bugünden götür .

matematik61 matematik61 canım senin de alıntılarda gördüm ... geçmiş olsun çok .
çok yüksek bir ateş değil .. ki çocukların normali bizden bi derece yüksektir zaten . yaşı kaçtı ?

:süslü: Bu nicki her gördüğümde aklıma sen geliyorsun Lunya :KK37:Bir de Haydarı:sopa::KK53:
Uğra işte ,ses ver ,2 muhabbet edelim ,özletme kendini:KK19:
Bu arada ben senden zayıfım :KK53:

:süslü: Bu nicki her gördüğümde aklıma sen geliyorsun Lunya :KK37:Bir de Haydarı:sopa::KK53:
Uğra işte ,ses ver ,2 muhabbet edelim ,özletme kendini:KK19:
Bu arada ben senden zayıfım :KK53:

ay kavgada söylenmez :KK53::KK53::KK53::KK53:

Deynep lunyadan zayıfmış aaaaaaaa dostlar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: bence lunya gelir ve 3 haftada sana el sallar deynep :confused::KK3::KK3:

Slm kızlar menü bildirimi @MiuLego
Kahvaltı
1 mandalina
Kaşar ve beyaz peynir
Bir haşlanmış yumurta
Yarım dilim çavdar ekmeği
Yarım salatalık
3 zeytin
Bir bardak çay
Ara
1 mandalina
1 nar
Akşam 16.30
Tavuk göğüsten sote yapıp bol yeşillikle salata yaptım nefis oldu
Şimdi de bir çay bardağı leblebi

Evet gündüz daha çok yemeye çalışıp gece yeme olayını bitirmeye çalışıcam. Bugün de incir yememeye çalışıcam hadi bakalım
Senin nasıl gidiyor?

Güzel gidiyor canım, cumayi çok merak ediyorum :KK45: bi de benim saatlere bi bak derim sana:KK15:

Back
X