- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
wawwwwwwwwwww tebriklerrrrrrrrr canımmmmmmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wawwwwwwwwwww tebriklerrrrrrrrr canımmmmmmmm![]()
Ooooooooooooooooooooo sen menümü bi sorsana o gece ne yedim diyeaeben görünce dedi ki , az olmuş aus kaynananı da yeseydin
![]()
Sevin seviiin bu hafta bütün sevinme kontenjanını doldur lakin haftaya üzüleceksinamaaaaaaaaaaa yinede bu haftaaaaaaaaaaaAhu060812 çıtır çıtır yedimmmmmmmmmmmmm dur azcık sevinemmmm
![]()
günaydın canım, bu hafta ödem vs. belki vardır, haftaya daha güzel bir rakam görmen dileğiyle.
masum sabah 5 te kalk spor yap, akşam kaçamak, bu hafta ben tertemiz olmak istiyorum, gel beraber olalım, haftaya cuma takımın 1. leri olalım :)
biraz artı var ama sen haftaya onu temizlersin ve güzel bir eksi ile gelirsin bence
teşekkür ederim canım mortim @Triplimelek Megi onun metasının benden altta kalır yanı yok, tırsmıyor değilim
teşekkür ederim.
hayır hayır artık dikkatli olacağım akıllandım
bu hafta pek dikkatli değildim ama haftaya daha iyi olacağım ausum
teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim
tebrikler canım
tebrikler canım
teşekkür ederim
teşekkür ederimyok daha iyi kilo bildirimleri gelecektir
teşekkür ederim
tebrik ederim gayet başarılı
gayet iyi bence tebrikler
teşekkür ederim
neyseki sonu güzel olmuş ahum, Allahım korusun evlatlarımızı
teşekkür ederim
sen zaten bu kiloyu istiyordun ve koruyorsun değil mi, tebrikler
tebrik ederim
tebrikler
tebrik ederimm
gayet güzel ada tebrik ederimişte benim hemşom
![]()
Ay olayı okudum korkunç geldi. Çok geçmiş olsun canım. Ben de bi kere parkta kaybetmistim kızımı. Dünya başıma yıkıldı.
Sakin kalmaya çalıştım Ayet el kürsiyi okuya okuya buldum ama bulamadığımın son zamanlarda iyice korkmaya başladım aman bidaha bunu bağlıycam belime iple.Ahu cidde hava alaninda oglumu sirada beklerken bir an gozden kaybetmistim hatirlayinca hala ayaklarimin bağı çözülür Rabbim kimseye kayip acısı yasatmasın
Ahu060812
Tebrikler canım
haftaya çok çok dikkat etmem lazım 59 ları görebilmek için
tebrikler hemşomm
geçmiş olsun
işte bu, tebrik ederim![]()
harika bir eksi donna tebrik ederim kuzummmm@MiuLego
Ben korumaya gecmek istiyorum kaptanim
Kilom 50.3
Gecen hafta 51.1di galiba
Gerci tartj 49.9 da gosterdi bugun. Ama sonra hep 50.3 gosterdi.
vay vay vay nilişkommmmmmmmmmmmmmmmÖhöm öhöm azucuk kilo bildirimi yapayım sonra dönüyorum sabah geçmişineİnşallah herkes harika rakamlar harika yüzdelerle gelmiştir
@MiuLego kaptanım
geçen hafta 52.7
bu hafta 52.2
Fark -500
Yüzde 0,95
51 küsürde olsa düştüğümde fotosunu çekeceğim 3-4 güne kalmaz inşallahheyecanlı olsun
hedef büyük
![]()
vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv dedim istemsiz.. büşracım tebrik ederim çoooooooook hrika bir eksi ile 6 lara geçmişsin birdaha hiiiiç 7 leri görme inşallah emi
makbuş 2 hafta için az ama eksi var mı var.. hadi haftaya da 58 lerGunaydin kizlar
İki hafta once 59.9
Bu sabah 59.1
Eksi ama az![]()
Geçen hafta 63.4
Ondan önceki hafta 63.4
Bu hafta 63.4![]()
-400 .. benim için iyi bir eksi değil evet.. spor da yoktu gerçi.. ne bileyim.. sende bu kadar az eksiye alışamadım kuzum en az -600 getirir diyordum..Gunaydinnn 7.takımın tatlı hatunlarii
Bugün mezun oluyorum artikin hemide
Eki Görüntüle 2079599 bu kiloylann![]()
ah hatice ah...Korkunun ecele faydası yok bildirim yapayim bari
takıldım kaldım haftadan beri bi sabittim bi arti biraz eksi sabah da bunu gordum
Geçen hafta 84.9
Bu hafta 84.7
Fark -200 gram cık
-500 de istikrara bağlamış eflalll.. sporun çok iyiydi daha fazla gelir diyordum.. demek ki eflalim spor senin olmazsa olmazın bacım yoksa gitmeyecek
vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy adaaaaaaaaaaa -1 e ne zamandır üzülüyoruz yahuEki Görüntüle 2079603
Gecen hafta : 70.900
Bu hafta :69.900
Giden : 1 kilo
Üzüldüm demekki gecen haftaki kilo gercekten kiloymus odem neyim degilmis...neyse sukur 6lari gördüm....
Ahu060812 senin kilon azdi benden sende 6lari görmüşsündür kesin....
senin kilo bildirimini yerimmmmmmmBu Cuma ausgillerde ;
Hayaller![]()
Hayatlar![]()
Geçen Hafta 64.4
Görümceden sonra 66.3
Bu hafta 65.9![]()
ah ahu ahhhadacım tebrik ediyorum benim regl gelmedi ya kilo değişmedi 70.5
ooo çok az oldu lees neden böyle oldu kuzucum.. wc problemi varsa 3-4 gün boyunca uğraşırdıkYok!! Sabah kayısılı sıcak suyumu içtim yok!! Bu saate kadar bekledim yok!! Benim bağırsaklarım mı eridi acabaayoksa reglim bitmediği için mi böyle oldu
Kilo bildirimim
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 73.5
Fark -100
neom bir ara -1 lerde istikrar vardı ne güzel günlerdi
ben de yazayım bari
geçen hafta 60.3
bu hafta 58.6
fark 1.7
yüzde 2.81
59 u atladım![]()
ada çayı yokta alayım bari
bugün erken çıkıcam işten izin aldım
Bana uyar miusum,zaten hamile degilsem pazartesi spora baslarim,listeye bomba gibi girerim bomba gibi cikarimyinede aksama kadar bi dusuneyim bakim.yaaa sen ne tatli bi kaptansin yaaaaaaaaa sen benim askim mısın yaaaaaa bitanem misin yaaaaa
![]()
hedef kaçtı senin bacımmm ?
listeye de kilo bıraksaydın
tebrikler![]()
Sevin seviiin bu hafta bütün sevinme kontenjanını doldur lakin haftaya üzüleceksin
Sakin kalmaya çalıştım Ayet el kürsiyi okuya okuya buldum ama bulamadığımın son zamanlarda iyice korkmaya başladım aman bidaha bunu bağlıycam belime iple.
ay evet miu ya benimki artık şımarıklık vallaaa
hiça cımayın bana aç filan diye hak ediyorum ben
saraycam ben bu hafta 4 lere diktim gözümü
zorda olsa başarıcam bugünden itibaren proteine agırlık vericem
valla yoksa olmayacak
seni kendim morti seçeyimmm
adınada temizlik mortiliği diyeyimmm
tamam anlaştıkkk
1,5 dan az veririsem dövün la beni
ahanda böle olayım
https://www.google.com.tr/search?q=dışlanan+çocuklar&rlz=1C1ASUC_enTR595TR595&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiqhbKJyovYAhXEyaQKHYa6DXwQ_AUICigB&biw=1360&bih=637#imgrc=TejfUDQFGgS9uM:
bonus ya bizim aile hekimi çok gıcık
diyorki şimdilik geçer ilerleisn vericez
çocuk 1 hafta çekiyor sonra haydi antibiyotik
1 hafta nasıl dayanacak ki
bende alıp vericem yüksek ihtimalle
ilerleyince veriyormuş eflalim
tıp fakulteside öylee
ama beyaz beyaz tonsilit olmuşBonus dedigi gibi
saol canomm
aayy sen ne güzle bi kendine bakıyon biz bütün ahali ye
bekar lara özeniyorum la bazen yeminlen
ada çayı yokta alayım bari
bugün erken çıkıcam işten izin aldım
saol canomm
aayy sen ne güzle bi kendine bakıyon biz bütün ahali ye
bekar lara özeniyorum la bazen yeminlen
Sakin kalmaya çalıştım Ayet el kürsiyi okuya okuya buldum ama bulamadığımın son zamanlarda iyice korkmaya başladım aman bidaha bunu bağlıycam belime iple.
Bak bana inaniyo musun guveniyo musun mium??? Şu gebelik isini bi ogreneyim hele,eger yoksa sana gercekten coco sözü veriyorum en az -2 ile gelmezsem buraya yüzüme tükür:) bu sefer ciddi ciddi söz veriyorum bak.bana güven.listeleri alt üst edicemharika bir eksi donna tebrik ederim kuzummmm
49.9 u da bir kere de olsa göstermiş işte tamam sen 49.9 sun
hadi güzel güzel koru artık
sporunu asla ama asla aksatma
vay vay vay nilişkommmmmmmmmmmmmmmm
helal be ne de güzel eksiiiiiii
vauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuv dedim istemsiz.. büşracım tebrik ederim çoooooooook hrika bir eksi ile 6 lara geçmişsin birdaha hiiiiç 7 leri görme inşallah emi
makbuş 2 hafta için az ama eksi var mı var.. hadi haftaya da 58 ler
gr gr ına sabit
deynep başarı sırrını ne zaman paylaşacaksın
-400 .. benim için iyi bir eksi değil evet.. spor da yoktu gerçi.. ne bileyim.. sende bu kadar az eksiye alışamadım kuzum en az -600 getirir diyordum..
ah hatice ah...
sebep nedir tahmin var mı?
spor yok.. spor yoksa eksi zor.. ama bunda yediğin söylemediğin bişeyler elbet ki var.
-500 de istikrara bağlamış eflalll.. sporun çok iyiydi daha fazla gelir diyordum.. demek ki eflalim spor senin olmazsa olmazın bacım yoksa gitmeyecek
vaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy adaaaaaaaaaaa -1 e ne zamandır üzülüyoruz yahu
maşallah diyelim biz
senin kilo bildirimini yerimmmmmmm
-400 gördüm gerisi beni ilgilendirmiyor
hamişime bak hele gebe gebe nasıl da eksi geliyor
ah ahu ahhh
haftaya kesin eksi isterim ahuuuuuuuu
ooo çok az oldu lees neden böyle oldu kuzucum.. wc problemi varsa 3-4 gün boyunca uğraşırdıktüh
neom bir ara -1 lerde istikrar vardı ne güzel günlerdi
şimdi de -500 ler galiba..
eksiler kıymetli yine de..
ooooo ne güzel hoşgeldin demek o 5 leretebrik ederim
hele essah mı diyonayy ne yedin acaba
tüh yaa bi kv geldi herşeyden bi haber kaldım![]()
aus antibiyotiksiz geçmez demiş
bişey diycem,istersen diğer hekimlerede gidebiliyosun,ilaç vermezse istersen başka hekime git
Teşekkürler canım bu sabah daha minnak hissediyorum evetanammm minnoş daha minnoş olmuş![]()
Teşekkürler kuzumTebrikler hanımlar![]()
Harikasın canım yaben de yazayım bari
geçen hafta 60.3
bu hafta 58.6
fark 1.7
yüzde 2.81
59 u atladım@MiuLego @Floweroflife
vay vay vay nilişkommmmmmmmmmmmmmmm
helal be ne de güzel eksiiiiiii![]()
zaten mezuniyet kilona geldin nerdeyse coco listeleri ne ara alt üst edicen acabaBak bana inaniyo musun guveniyo musun mium??? Şu gebelik isini bi ogreneyim hele,eger yoksa sana gercekten coco sözü veriyorum en az -2 ile gelmezsem buraya yüzüme tükür:) bu sefer ciddi ciddi söz veriyorum bak.bana güven.listeleri alt üst edicem