- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama işte öyle birşeyleri bekleyince bir türlü başlayamıyoruzİş karar vermekte nevom henüz o kıvamda değilim, hocamızın günü az kaldı kurs bi bitsin bakalım yoksa memnun değilim kilomdan![]()
Beğenemiyon mu kız zeynayı at gibin hatun![]()
Biliyorum aus çaktırma
Çok fena geliyor bu hafta sarayca![]()
Ac karnina kac dakika yapiyorsun canim bu hafta bende ac karnina yapmaya çalışacağım...1 tane yedim kuzum,yok yooooooookkk ben sözümü tutucam bu hafta.bu sefer has soz verdim ben miusum sana.ben bi spora baslayayim hele pazartesi her sabah ac karnina,bak tapir tapir nasil dökülüyor:)))
Öyle mi oldu
Yok canım ne eziklemesi
Anlamadım zannetme bii kinaye bii ezikleme bii dalga geçme var kelimelerinde ama son gülen ben olcemm
Seni yenip seni tanimayacamm![]()
ben sende takımı geride bırakacak enerji almıyorum hiç ama sen bilirsin![]()
Daha çok yapabilsem keşkeHosgelmissin triplim
Ne demek hemsom![]()
seninde sporuna saglik
![]()
Ac karnina kac dakika yapiyorsun canim bu hafta bende ac karnina yapmaya çalışacağım...
Hee yok o olmaz bizden doğru. Odun gibi kemik var bende evelallahyok öyle çıt kırıldım bişey olmaz baabında dedim![]()
Zaten yaglar kesinlikle ac karnına spor la yanıyor canım,sonrasinda protein agirlikli kahvalti gerekiyor ama.ben ac karnina 60 70 80 dk lar arasi tempolu yürüyüş yapıyorum.sabah kalkar kalkmaz spor salonuna gidiyorum hic bisey yemedenAc karnina kac dakika yapiyorsun canim bu hafta bende ac karnina yapmaya çalışacağım...
Tamam kız 1_1 olsun seni mi kıracağım. Bulmuşum senin gibi bi morti.Amabu
teklifi
aus dedi 1-1 olsun dedi
banane
Dedim dimi kabul olmazsaHep ağlarım 1 hafta
dedim
Banane![]()
tebrik ederim zeytin süper eksi canımmmm
biz de özledik hoşgeldin
deli
kuzum yapınca geri dönüş yap nasıldı bakalım bilelim biz de
o zamaaaannnn baklayı çıkarayım. miu aus ben yılbaşında kendimi bozarım, ne yazıkki alkollü içkileri seviyorum, takımda olursam takımıma kıyıp içemem, içmezsem koca bana tepki koyar
bi de hakikaten 54-55 den aşağı inerken çok azar azar gider benim diye korkuyorum, yoksa elimden geleni ardıma koymam![]()
Öyle mi olduO zaman biz böyle çok iyiyiz
Ama birazda beni gazlasa fena olmayacak
![]()
Teşekkürler canim insallah bi an once 65 olmak istiyorum suan ilk hedefim 65Ayyy Ada senide tebrik edeyimm 1 kilo gitmiş çok iyi..
Ahuyla mortilik iyi gelecek size.
![]()
Yaktım beni ausum. Gitti galibiyetim. Hayır bileydim böyle olacağını bu gün cıs yemezdimkız ben bu haftaya demedim
hadi bari bu hafta 1-1 yap demek istedim yani önümüzdeki maç için
O gece içtim mi hatırlamıyorum dersin sen deo zamaaaannnn baklayı çıkarayım. miu aus ben yılbaşında kendimi bozarım, ne yazıkki alkollü içkileri seviyorum, takımda olursam takımıma kıyıp içemem, içmezsem koca bana tepki koyar
bi de hakikaten 54-55 den aşağı inerken çok azar azar gider benim diye korkuyorum, yoksa elimden geleni ardıma koymam![]()