Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 tane yedim kuzum,yok yooooooookkk ben sözümü tutucam bu hafta.bu sefer has soz verdim ben miusum sana.ben bi spora baslayayim hele pazartesi her sabah ac karnina,bak tapir tapir nasil dökülüyor:)))
Ac karnina kac dakika yapiyorsun canim bu hafta bende ac karnina yapmaya çalışacağım...

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Anlamadım zannetme bii kinaye bii ezikleme bii dalga geçme var kelimelerinde ama son gülen ben olcemm :lülülü::lülülü::lülülü::lülülü:
Seni yenip seni tanimayacamm :KK45::KK45::KK45:
Yok canım ne eziklemesi:ıslık:Ama hep yenmek güzel oluyor:KK70:
Ölümüne mortiyiz...Korumada bile mortiyiz...Yani en az yaza kadar:21:

ben sende takımı geride bırakacak enerji almıyorum hiç ama sen bilirsin :KK19:

ben de aynı şeyi düşünmüştüm hepfit hepfit le ilgili aslında..

tutuyım mi seni bu hafta nefsim yenecen mi :KK53:

o zamaaaannnn baklayı çıkarayım. miu aus ben yılbaşında kendimi bozarım, ne yazıkki alkollü içkileri seviyorum, takımda olursam takımıma kıyıp içemem, içmezsem koca bana tepki koyar:ruh:
bi de hakikaten 54-55 den aşağı inerken çok azar azar gider benim diye korkuyorum, yoksa elimden geleni ardıma koymam:halay:

Ac karnina kac dakika yapiyorsun canim bu hafta bende ac karnina yapmaya çalışacağım...
Zaten yaglar kesinlikle ac karnına spor la yanıyor canım,sonrasinda protein agirlikli kahvalti gerekiyor ama.ben ac karnina 60 70 80 dk lar arasi tempolu yürüyüş yapıyorum.sabah kalkar kalkmaz spor salonuna gidiyorum hic bisey yemeden

o zamaaaannnn baklayı çıkarayım. miu aus ben yılbaşında kendimi bozarım, ne yazıkki alkollü içkileri seviyorum, takımda olursam takımıma kıyıp içemem, içmezsem koca bana tepki koyar:ruh:
bi de hakikaten 54-55 den aşağı inerken çok azar azar gider benim diye korkuyorum, yoksa elimden geleni ardıma koymam:halay:

heeeeeee temem :) anladım ben seni .... yok yok fit bacım... o zaman böyle liste dışı dışı :halay::halay::halay:

O gece içtim mi hatırlamıyorum dersin sen de :KK53:ama çok içmen lazım onu demen için:KK45::KK45:

Back
X