Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zaten yaglar kesinlikle ac karnına spor la yanıyor canım,sonrasinda protein agirlikli kahvalti gerekiyor ama.ben ac karnina 60 70 80 dk lar arasi tempolu yürüyüş yapıyorum.sabah kalkar kalkmaz spor salonuna gidiyorum hic bisey yemeden
Su neyim iciyorsun demi mesala uyaninca 2 adet kayisi bir bardak su sonra spor iyi gelir demiii

Hepsini yaptım bittim yalnız
Birde Kızlar bu bacak ve kalçayı çok iyi çalıştırıyor benim karın bölgesi sırt falan çalışmam lazım
Harikasınnnn
Bunu her gün yap sen tartına çok güzel yansıtacak cumaya canısı

Sırtve karın senin için şuan imkansız yakamoz sezeryandan ötürü

meyve suyu ev yapımı şekersizse iyi de değilse kötü kuzum
ekmekler beyaz ekmek mi?
bugün karbon kotan dolmuş yarın kahvaltıda ekmek dışında karbon tüketmemeye çalış

aşkım adamı şair ediyor

:oops:düşüncem tamam

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

1 kere bile mi?

yoksa o hafta bu hafta mı olacaaak:skandal:
Ekmek çok tahlili kaptancim meyve suyu hazır :( cuma olduğu için içtim kısır da aynı şekilde ;)

Hepsini yaptım bittim yalnız
Birde Kızlar bu bacak ve kalçayı çok iyi çalıştırıyor benim karın bölgesi sırt falan çalışmam lazım
Sırtı çok iyi çalıştırıyo emin olabilirsin. Sırtım kas yapmış eşimin dediğine göre ve ağrısı da kolay geçmiyo 6 hafta oldu hala çekiyorum sırt ağrısından. Karnın da bir aya iyice toparlanır canım

Ekmek çok tahlili kaptancim meyve suyu hazır :KK43: cuma olduğu için içtim kısır da aynı şekilde :KK66:
Kız cumanın diğer günlerdenfarkı yok

Kısır okey de meyve suyu hayır
O meyve sularını en kötü kurtlu böcekli meyvelerden yapıyorlarmışşş

Back
X