Listeye girdiğin hafta olmayaydı iyiydi üzüntüden gidiyodum benİyi oldu bana ama kendime geldim bak o rahatlıkla devam ederdim silkelenmem gerekiyordu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Listeye girdiğin hafta olmayaydı iyiydi üzüntüden gidiyodum benİyi oldu bana ama kendime geldim bak o rahatlıkla devam ederdim silkelenmem gerekiyordu
Bakkk bakkk resmen tahrik ediyonn zararlı çıkarsın Nevomm uyariyorummPek sanmıyorum![]()
Tabi tabi kesin öyle![]()
Ne kadar süre de etkisini gördün canımSırtı çok iyi çalıştırıyo emin olabilirsin. Sırtım kas yapmış eşimin dediğine göre ve ağrısı da kolay geçmiyo 6 hafta oldu hala çekiyorum sırt ağrısından. Karnın da bir aya iyice toparlanır canım
Yok degisti hedefimiz artik kim 65 olacak once diye belirledik... listeye girmekten tirsingen o yuzden degistirdik hedefi![]()
Canım her zaman sezeryan ihtimalini düşünüp bu konuda başarılı bir dr. Seçmeni tavsiye ederim.eeeeveeetöyle deniyor daha neler neler deniyor da bu zamana kadar ona gittim enerjisi müthişti .
eşimde diyordu aranızdaki muhabbet acayip len diye![]()
Vardır bunda da bi hayır bak bu hafta diğer bütün takımlar 0 ın altında yüzde olarak geçen hafta çok 1 küsürlü yüzdeler vardı şimdeden silkelenmem iyi oldu ya haftaya en kritik yüzdelerde böyle olsaydımListeye girdiğin hafta olmayaydı iyiydi üzüntüden gidiyodum ben![]()
Tamam canım o zaman her akşam bende bi Leslie 3 gelirHarikasınnnn
Bunu her gün yap sen tartına çok güzel yansıtacak cumaya canısı
Sırtve karın senin için şuan imkansız yakamoz sezeryandan ötürü
Yok canım ipten vazgeçtim zaten Leslie süper bişeymişYakamoz hahh kızlar yazmış evde leslie yap diyecektim kii yapmışsın maşallah.
IP falan sakın haaa sen daha ameliyatlisin canım olmaz dikkatli ol..
Neyse artık haftaya daha sıkı çalışırım bendeama ama ama ben bu haftaya demedim .... bana özel mesajlar yazınca :) kız dedim hadi haftaya 1-1 olsun ...
İki ay oldu ben leslieye başlayalı ilk ayın sonunda baya toparlanmıştım. Hatta kızlar 99 kilo olduğuma inanmadılar aha yüzleri burdaNe kadar süre de etkisini gördün canım
Heryerin terledi zaten şu son 10 dk çok iyi geldi bayağı dinlendim aradaki 20 dk beni benden aldı![]()
Ben de listeye çok darlamiyorum çünkü ben az ama öz ama devamlı kilo vermek istiyorum listeyi geride bırakırım sankiolur kuzum, valla kendimi biliyorum olur da takımı geride bırakırsam oturur ağlarım böylesi daha iyi![]()
oy tamam sen dinlen sağlığın iyi olsun da@MiuLego kuzum özür dilerim valla videoyu actim 10 dk dayanabildim her adimda kafama cekicle vurdun sanki.2 gecedir oglumun yaninda yerde yatiyorum o uyusa da tedirginlikten ben uyuyamiyorum dun geceden beri agriyo basim.Dün kuzenim vardi bugun de annem yoktu yoksa gunduz uyur dinlenirdim onu da yapamadim.Bugunluk spor maceram da boylece bitti![]()
Bişeyler yaptım artık ne kadar olduysa ya benim popo ve bacaklar kalsın istiyorum çok mu inceldiİki ay oldu ben leslieye başlayalı ilk ayın sonunda baya toparlanmıştım. Hatta kızlar 99 kilo olduğuma inanmadılar aha yüzleri burda
karın ikinci ayda kayboldu iyice, bacaklar da aynı şekilde. Yana adımlar atıyosun ya onu dönerek yapıyo leslie teyze. O hareketi zorlamadan yap sırtın tutulmasın dikkat et
işte buTamam canım o zaman her akşam bende bi Leslie 3 gelir![]()