Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sırtı çok iyi çalıştırıyo emin olabilirsin. Sırtım kas yapmış eşimin dediğine göre ve ağrısı da kolay geçmiyo 6 hafta oldu hala çekiyorum sırt ağrısından. Karnın da bir aya iyice toparlanır canım
Ne kadar süre de etkisini gördün canım
Heryerin terledi zaten şu son 10 dk çok iyi geldi bayağı dinlendim aradaki 20 dk beni benden aldı :confused:

@MiuLego kuzum özür dilerim valla videoyu actim 10 dk dayanabildim her adimda kafama cekicle vurdun sanki.2 gecedir oglumun yaninda yerde yatiyorum o uyusa da tedirginlikten ben uyuyamiyorum dun geceden beri agriyo basim.Dün kuzenim vardi bugun de annem yoktu yoksa gunduz uyur dinlenirdim onu da yapamadim.Bugunluk spor maceram da boylece bitti :(

Listeye girdiğin hafta olmayaydı iyiydi üzüntüden gidiyodum ben :KK43:
Vardır bunda da bi hayır bak bu hafta diğer bütün takımlar 0 ın altında yüzde olarak geçen hafta çok 1 küsürlü yüzdeler vardı şimdeden silkelenmem iyi oldu ya haftaya en kritik yüzdelerde böyle olsaydım:KK17:

Ne kadar süre de etkisini gördün canım
Heryerin terledi zaten şu son 10 dk çok iyi geldi bayağı dinlendim aradaki 20 dk beni benden aldı :confused:
İki ay oldu ben leslieye başlayalı ilk ayın sonunda baya toparlanmıştım. Hatta kızlar 99 kilo olduğuma inanmadılar aha yüzleri burda:KK45:
karın ikinci ayda kayboldu iyice, bacaklar da aynı şekilde. Yana adımlar atıyosun ya onu dönerek yapıyo leslie teyze. O hareketi zorlamadan yap sırtın tutulmasın dikkat et

@MiuLego kuzum özür dilerim valla videoyu actim 10 dk dayanabildim her adimda kafama cekicle vurdun sanki.2 gecedir oglumun yaninda yerde yatiyorum o uyusa da tedirginlikten ben uyuyamiyorum dun geceden beri agriyo basim.Dün kuzenim vardi bugun de annem yoktu yoksa gunduz uyur dinlenirdim onu da yapamadim.Bugunluk spor maceram da boylece bitti :KK43:
oy tamam sen dinlen sağlığın iyi olsun da:anne::KK200:

despicable-me-3-stills-posters-new-trailer-watch.webp

İki ay oldu ben leslieye başlayalı ilk ayın sonunda baya toparlanmıştım. Hatta kızlar 99 kilo olduğuma inanmadılar aha yüzleri burda:KK45:
karın ikinci ayda kayboldu iyice, bacaklar da aynı şekilde. Yana adımlar atıyosun ya onu dönerek yapıyo leslie teyze. O hareketi zorlamadan yap sırtın tutulmasın dikkat et
Bişeyler yaptım artık ne kadar olduysa ya benim popo ve bacaklar kalsın istiyorum çok mu inceldi

Back
X