sonrası çuf çufEeeee sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonrası çuf çufEeeee sonra
Teşekkürler balım inşallah hepimiz fit olacagizWhiteblacklife tebrik ederim hadi bizi zayıflat whitem bizi zayıflat
Kız sen sonradan girdin ?
sakın beyaz sirke içip , kakaolu şeyi mermere dökmeiyi oku reçeteleri , hepsinin yeri , yarayışı ayrı
![]()
O zaman karışımı sen icmelisinVışşş
Libido tavan mi dedin
Oyle bir kavrammi var
Benim libidoda en altta
Magmaya dogru gidiyo
Hönkürdüm içime içime
Var ya adama çatasım var senin yüzünden kalori yakmaktan mahrum kaldım diye![]()
Patatesliyi seviyordurHazır yıfka ile börekler konusunda,hem Makyajkoliğin konusuna,hem pattisli böreğin konusuna aynı anda ben sizi tutuyorum aramızda yazmış,hangi böreği seviyorsunuz patatesli mi kol böreği mi yazacağım![]()
Kız sen sonradan girdin ?
sakın beyaz sirke içip , kakaolu şeyi mermere dökmeiyi oku reçeteleri , hepsinin yeri , yarayışı ayrı
![]()
Benimde o mesajı görünce yalnız aranızda kalmadı pek hepimiz okuduk diyesim geldiHazır yıfka ile börekler konusunda,hem Makyajkoliğin konusuna,hem pattisli böreğin konusuna aynı anda ben sizi tutuyorum aramızda yazmış,hangi böreği seviyorsunuz patatesli mi kol böreği mi yazacağım![]()
Sormaya gidiyorum tutmayın beni,eşhedü enlaaa.....Patatesliyi seviyordur
Korkma sor sor![]()
Hazır yıfka ile börekler konusunda,hem Makyajkoliğin konusuna,hem pattisli böreğin konusuna aynı anda ben sizi tutuyorum aramızda yazmış,hangi böreği seviyorsunuz patatesli mi kol böreği mi yazacağım![]()
Belki cevap vermezSormaya gidiyorum tutmayın beni,eşhedü enlaaa.....
ayipli konusuyor bunlar anneeeeemSaydınım çok terbiyesiz bunlar kız
Uyuyor kız kalk bunu iç desem huni takar banaKız ne catacan yap karışımı git yanına, ödem atarsin hem![]()
Bu gun cok isim vardi canım temizlik börek vs vs ara yapamadmCanim az besleniyor
70 lerdeydi sanirim
Ayy korktum ve anneme patates salatası yapma dedim kısır da yapamaz eltim yapacak artik
Biz sadece macun konuşmadık sen niye ona takıldınMacuna gel be hala borek diyo![]()
![]()
Amaaan macunla işim ne benim,yaşlandım ben ,libido yerlerdeMacuna gel be hala borek diyo![]()
![]()
O zaman sormuyorumBelki cevap vermez![]()
Sor belki sana cevap verirO zaman sormuyorum![]()