Ağam önce topuklarından vuralım uslanmazlarsa kafalarına sıkarızTöre kitabinin 44567 maddesine göre furalim bunları![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağam önce topuklarından vuralım uslanmazlarsa kafalarına sıkarızTöre kitabinin 44567 maddesine göre furalim bunları![]()
Sen nasıl hissediyorsan öyle yap balım önce sağlık herşeyin başı sağlıkYine devam edicem diyete insaAllah ama iste boyle hafif kaçamaklı olacak
Sabahlari yumurtami yiyorum kahvalti yaptfm zamanlarda eksik etmiyorum
Salatamida yiyorum aslinda ama 2 gündür yok salatam sadece kuzm
Bakim bu hafta biraz kacamakli yapicam ne kadar gidecek
Tabi bagirsaklarimida takp edicem gecmezse dr a gidicem
Belki diyetisyen esliginde devam ederim
Topuklarindan furmayin spor yapamazlarAğam önce topuklarından vuralım uslanmazlarsa kafalarına sıkarız![]()
Töre kitabina bakamAğam önce topuklarından vuralım uslanmazlarsa kafalarına sıkarız![]()
InsaAllah canim beniiimmmSen nasıl hissediyorsan öyle yap balım önce sağlık herşeyin başı sağlık![]()
Olsun haber edeymisim.bugun.cuma tarti günü kaybolan aranir ayrica aranmak guzel
Ben tatil sonunda dahil olayim olur mu
merhaba 7.takımcım
adım geçmiş cevap hakkımı kullanayım
bu banuşun 30 eylül 2017 deki sevgili Aus'a yazmış olduğu mesaj
delillerimle geldim
Öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum,bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
ay evet 10 aylık bi torunum var
yaş 47 hayata erken atılıp erken anne olmanın meyvesi diyelim
Rabbim hepimize yavrularımızın yavrularını kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.aminn.
dn: oo neler konuştuk neler![]()
Kizlar bemn diyetimi biraz hafifleticem
2 kg degilde 1 verim 1 degilse 500 kcl verim
Nisanliyken yasadklarimi yasamaktan korkuyorumzayiflaym derken ssagligimdan olmaym dikkat etmem lazm
Hepinizi cok cok cok sevdim arada yine ugrarim inşaAllah mesela bu hafta hafifletcem diyeti nekadar kg verdgmi yazarm
Kendinize iyi bakin bol eksili gunler![]()
Sen de haklısın o zaman nereden furalımTopuklarindan furmayin spor yapamazlar![]()
Tamam ağam öyle yapalım
Cook gecmis olsun canısı zencefil cayi ic harika iyi geliyo gribeOyle hastayim oyle hastayim ki burada sizleri okuyuo moral depoluyorum bu grip fena carpti beniii hic agzimin tadi yok ictigim cayin tadi bile yok...
Sagol canim yarin yapayimCook gecmis olsun canısı zencefil cayi ic harika iyi geliyo gribe
wayt cım , menüler tek kişi tarafınfan yorumlanacak diye bi durum yok ki ... çift olsun , 3 olsun ...4 olsun ne güzel ....
ama en azından bu şekilde bir kaptan yard. elinden yorumlanmamış menü kalmayacağı garanti oluyor
anaaaaaaaaaaaaaaaaaam bu abim ki
bizdensin sende ...
ayyNare83 un d mesaj vardı alıntı basmamış ... şimdi olsa izler miyiz acaba ????
bende okudum menünü ... baklava tabii ki de
ama öğle ve akşam yer değiştirse ..güzel bir cuma menüsü olurdu ... ama hafta içi cuma yaklaşırken asla :)
Geçmiş olsun hemşomOyle hastayim oyle hastayim ki burada sizleri okuyuo moral depoluyorum bu grip fena carpti beniii hic agzimin tadi yok ictigim cayin tadi bile yok...
Menü şeedeyim
Sabah 12.30
Üç yumurta tereyağında
İsot narekşisi karışımı
Akşam
Ciğer
Yeşillik
@MiuLego daimi mortimsaydin78 bu hafta ezeceğim mortim @nehirnil111
Sporumda menunde ön numara beş yıldız bayıldım mali bravoooooooooooHellö
Cuma şeysi
Kahvaltı 12.00
2 haşlanmış yumurta