Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok pahalı kuzum. İki kişi çalışsak bile bi birikim yapamıyoz. Yani öyle dışarı çıkan gezen tozan insanlar değiliz hiç. Borçları ödedik mi kalan sadece mutfağa gidiyo
Canim esin de turizmci demi turkiyede antalya da oteller tecrubeli personele iyi para verebilirler bence oralara cv gonderseniz teklifleri degerlendirirsiniz... ayrica kardenuzdeki otellerde iyi para verebilir cunku buyuk kisim ege ve akdenizde calismak istiyor oysaki karadeniz turuzmide cok iyi...

10:00
1 dilim ekmek
1 yağda yumurta
Tel peyniri bolca
2 zeytin

15:00
Americano
3 kuru erik
1.5 ceviz

18:00
4 köfte
Booollll yeşillik

Spor 4 saat yükle yürüme :bicak: tabanlarım ağrıyor =240 p @nehirnil111 (kuzu cuma günü 30 dak. Tempolu vardi=75 p)

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Ortilerim ada81 ada81 Floweroflife Floweroflife
Mortilerim @Konya 42 @Betulina

Konyak sana tahinli çörek ikram edeyim
Betulinam sana da şöyle bi tiramisu ismarliyim:dondurma:
Sevindim iştahın yerine gelmiş canım ,çok güzel menü ve spor

:nazar:

K
Canim esin de turizmci demi turkiyede antalya da oteller tecrubeli personele iyi para verebilirler bence oralara cv gonderseniz teklifleri degerlendirirsiniz... ayrica kardenuzdeki otellerde iyi para verebilir cunku buyuk kisim ege ve akdenizde calismak istiyor oysaki karadeniz turuzmide cok iyi...
Antalyadakiler buraya geliyolar kuzum hep işbaşvurusu oluyomuş türkiyeden. Antallya güzel olur aslında isterdim, en azından görümcem orda. Ah desek koşacak biri olur. Annem rahat rahat gelirdi ziyaretime. Kıbrısa hiç gelemedi panik atağından dolayı ne uçağa binebiliyo ne deniz yolculluğu yapabiliyo

Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2 kaşık lor peyniri
2 çilek
2 dilim salam
1 kupa sütlü kahve

Öğlen(kv.deyim )
1/5 kaşık lor peyniri
2 dilim pastırma
2 kaşık tavuklu sebzeli sote
1 parça fırında et
1 kaşık kuşkonmazlı yumurta
2 sote mantar
1/5 kaşık ıspanak buharda pişmiş
1 kruvasan
3 çilek
1 ince dilim kaşar
Hepsi çok gibi görünüyor ama 1 tabağın yüzeyini ancak kapladılar

Akşam:
1 kupa sütlü kahve
Fırında hindi yapmıştım ondan yerim az
Salata
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife hepfit hepfit Sarayca Sarayca Kajupi Kajupi

Bugun menu
Sabah 10.00
Menemen
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin yesillik
1 adet kizarmis form ekmek

Ara
10 adet fındık

Aksam 15.50
Tavuk döner
Yarim bardak ayran
Bir isirik lavasindan yedim

2 lt su icildi @MiuLego
60 dakika bisiklet cevirme @begum75
Ortim hepfit hepfit
Mortilerim @Konya 42 ve @Betulina
Ohhh konyakla betül düşünsün şimdi :KK76:

@MiuLego canim bisey soracam carsida dolaşmayı spor olarak sayiyormusunuz yani yavas tempolu yürüyüşü neye göre kabul ediyoruz ??
Kuzu hiç oturmadan yuruduysem ben sayiyorum:110: ama gün içinde ordan oraya minik minik( ki minik yürüyüşlerim 30 dak:deli:) yuruduklerimi saymiyorumo_O ben iş gereği çok denetim yapıyorum onları saymiyorumo_O

Sevindim iştahın yerine gelmiş canım ,çok güzel menü ve spor

:nazar:
Daha iyiyim kuzum, bugün aciktigimi hissettim :KK15:
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
2 kaşık lor peyniri
2 çilek
2 dilim salam
1 kupa sütlü kahve

Öğlen(kv.deyim )
1/5 kaşık lor peyniri
2 dilim pastırma
2 kaşık tavuklu sebzeli sote
1 parça fırında et
1 kaşık kuşkonmazlı yumurta
2 sote mantar
1/5 kaşık ıspanak buharda pişmiş
1 kruvasan
3 çilek
1 ince dilim kaşar
Hepsi çok gibi görünüyor ama 1 tabağın yüzeyini ancak kapladılar

Akşam:
1 kupa sütlü kahve
Fırında hindi yapmıştım ondan yerim az
Salata
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife hepfit hepfit Sarayca Sarayca Kajupi Kajupi

Kuruvasan:sopa: kız hamur canavarı seni:sinirli: bugün offf günündü demi!!! Akşam spor yap yoksa dilimden kurtulamazsin:sopa:

Ohhh konyakla betül düşünsün şimdi :KK76:

Kuzu hiç oturmadan yuruduysem ben sayiyorum:110: ama gün içinde ordan oraya minik minik( ki minik yürüyüşlerim 30 dak:deli:) yuruduklerimi saymiyorumo_O ben iş gereği çok denetim yapıyorum onları saymiyorumo_O
Canim , Çarşıda 45 dakika yuruduk hava cok guzeldu burada sanki bahar gelmis.. sonra avm gectik bi 45 dakikada orada dolastik ama bu haftalik saymadim neyse yanima kar kalsin ;))

K

Antalyadakiler buraya geliyolar kuzum hep işbaşvurusu oluyomuş türkiyeden. Antallya güzel olur aslında isterdim, en azından görümcem orda. Ah desek koşacak biri olur. Annem rahat rahat gelirdi ziyaretime. Kıbrısa hiç gelemedi panik atağından dolayı ne uçağa binebiliyo ne deniz yolculluğu yapabiliyo
Rabbim gönlünüze göre versin canim..

Daha iyiyim kuzum, bugün aciktigimi hissettim :KK15:

Kuruvasan:sopa: kız hamur canavarı seni:sinirli: bugün offf günündü demi!!! Akşam spor yap yoksa dilimden kurtulamazsin:sopa:
Evet bugün yarın off günüm, akşama Leslie yapmak istiyorum özledim, kruvasan olmasaydı iyiydi, kalan 6 gün hamur karbon ekmek yemeyeceğim

Evet bugün yarın off günüm, akşama Leslie yapmak istiyorum özledim, kruvasan olmasaydı iyiydi, kalan 6 gün hamur karbon ekmek yemeyeceğim
Leslie yap bugün muhakkak, valla benim canımda karbon istiyor ama yemedim:KK11:
Ne çok konuşmuşsun uz beeeee okuyamadım geçmisi geldim hemen:confused::confused:
Iyi yapmissin:KK54:
saydin78 saydin78 benim minnoş mortime ne oldu neden morali bozuk:KK43:
Sen nasıl oldun? Moralin bozuktu:KK51:

Back
X