- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Mezun olduğu hafta da yine sana sallattı nefsim![]()
Ayyy millet yavaş yavaş sindire sindire veriyor...
Benn sallaya sallaya veriyorum nevom sayesinde

Demiiii Nevom

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mezun olduğu hafta da yine sana sallattı nefsim![]()
Bencede harika ben sadece 100 gram verebildimŞuna sevinip öyle uyuyyayım beeeeee
Harikasınnn![]()
Kolay gelsin canimGünaydın tatlış takımım
Ben kosturuyorum dunden beri.bibyandan ev toplama bibyandan vedalasmalar bi yandan cocukla ugrasma..ev almis basini gidiyo.oglan uyanikken bile birakamiyoruz hicbir yere.uyutunca ne yaparsak kar.bi gunde hamladik esim de ben de.hayirlisiyla bi bitseydi inşallah. Bi de bu yorgunluğun uzerine okula baslicam ikinci donem..yeni yer,ortam,sifirdan biseyler..bakalim beni neler bekliyor.
Orayi bilmem de simdi yikanacak bulasiklar ve uyuyacak bir cocuk bekliyorHepinizi çok seviyorum
![]()
Günaydın tatlış takımım
Ben kosturuyorum dunden beri.bibyandan ev toplama bibyandan vedalasmalar bi yandan cocukla ugrasma..ev almis basini gidiyo.oglan uyanikken bile birakamiyoruz hicbir yere.uyutunca ne yaparsak kar.bi gunde hamladik esim de ben de.hayirlisiyla bi bitseydi inşallah. Bi de bu yorgunluğun uzerine okula baslicam ikinci donem..yeni yer,ortam,sifirdan biseyler..bakalim beni neler bekliyor.
Orayi bilmem de simdi yikanacak bulasiklar ve uyuyacak bir cocuk bekliyorHepinizi çok seviyorum
![]()
Günaydın morticiim ben sporlarımı yaptım haberin olsunYaa ben de bayılırım eskiden o kadar çok meyve yerdim ki hani boşluktan ne yiyip diye dolaba bakardım sonra alırdım bi meyve yerdim sürekli :)
Aynı ben de öyleyim. Karataya başladığımdan beri zaten öğünler arası çok açlık yaşamıyorum ama ola ki şekerli bi şey yersem açlık hissetme sürem azalıyor. Gerçekten şekersiz yaşam insanı daha zinde ve tok tutuyor bu bi gerçek
Spora ve temiz beslenmeye devam esraaa bir anda düşer o kiloBencede harika ben sadece 100 gram verebildim
Bu nasıl hamile kadın menüsü be vicdansızGelmişken menü iliştireyim mortim![]()
deynepnaz
Cumartesi Menüsü
11:00
1.5 dlm çavdar ekmeği kızarmış
1 yumurtadan peynirli yumurta
Domates/salatalık/yeşil biber/maydanoz
3 zeytin
1 kk süzme peynir
13:00
1 kupa süt
7-8 fındık
16:00
Kıymalı kereviz
Salata
1 kase yoğurt
1 dlm kepek ekmek
18:30
1 kivi
1 mandalina
Henüz 1.5 lt su
@MiuLego
Kaç senelik evlisin canımMerhaba kızlar...
Yazaymıyorm çünkü çok zor zamanlardan geçiyorum. İştah da kalmadı oyüzden diyet bozuldu sayılmaz.
Buraya yazaymcğm kdr kötü konştk eşimle. Boşanılır yani. O raddeye geldk.
Ama çocuk var diye eşim boşanmcm dedi.
Seni düşndğmden değil kızımı düşndğmden dedi.
Okdr kötüyüm ki.
Dua edin nolur bi çıkış yolu bulayım.
Bundan sonra yüzüm gülmez benim biliyorum
Zaten içim kan ağlıyodu kaç zamandr artk geleceğe dair bi umudum da kalmadı.![]()
Inş canim sagol umarım öyle olurSpora ve temiz beslenmeye devam esraaa bir anda düşer o kilo
Her halükarda pazartesiye eksi ile gireceksin![]()
Şimdi ben temiz beslenmeye takıldımSpora ve temiz beslenmeye devam esraaa bir anda düşer o kilo
Her halükarda pazartesiye eksi ile gireceksin![]()
Tatlım bakara suresi oku bol bol rahatlarsın..Merhaba kızlar...
Yazaymıyorm çünkü çok zor zamanlardan geçiyorum. İştah da kalmadı oyüzden diyet bozuldu sayılmaz.
Buraya yazaymcğm kdr kötü konştk eşimle. Boşanılır yani. O raddeye geldk.
Ama çocuk var diye eşim boşanmcm dedi.
Seni düşndğmden değil kızımı düşndğmden dedi.
Okdr kötüyüm ki.
Dua edin nolur bi çıkış yolu bulayım.
Bundan sonra yüzüm gülmez benim biliyorum
Zaten içim kan ağlıyodu kaç zamandr artk geleceğe dair bi umudum da kalmadı.![]()
Allah dewamini nasip etsin insallahhh :)Şuna sevinip öyle uyuyyayım beeeeee
Harikasınnn![]()
Masallahin var canim y a daha önce diyet grubuna katildinmi senin kilo alma sebebin neAllah dewamini nasip etsin insallahhh :)