Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın tatlış takımım :KK200:

Ben kosturuyorum dunden beri.bibyandan ev toplama bibyandan vedalasmalar bi yandan cocukla ugrasma..ev almis basini gidiyo.oglan uyanikken bile birakamiyoruz hicbir yere.uyutunca ne yaparsak kar.bi gunde hamladik esim de ben de.hayirlisiyla bi bitseydi inşallah. Bi de bu yorgunluğun uzerine okula baslicam ikinci donem..yeni yer,ortam,sifirdan biseyler..bakalim beni neler bekliyor.
Orayi bilmem de simdi yikanacak bulasiklar ve uyuyacak bir cocuk bekliyor :D Hepinizi çok seviyorum :KK200:

Ben kosturuyorum dunden beri.bibyandan ev toplama bibyandan vedalasmalar bi yandan cocukla ugrasma..ev almis basini gidiyo.oglan uyanikken bile birakamiyoruz hicbir yere.uyutunca ne yaparsak kar.bi gunde hamladik esim de ben de.hayirlisiyla bi bitseydi inşallah. Bi de bu yorgunluğun uzerine okula baslicam ikinci donem..yeni yer,ortam,sifirdan biseyler..bakalim beni neler bekliyor.
Orayi bilmem de simdi yikanacak bulasiklar ve uyuyacak bir cocuk bekliyor :KK70: Hepinizi çok seviyorum :KK200:
Kolay gelsin canim

Orayi bilmem de simdi yikanacak bulasiklar ve uyuyacak bir cocuk bekliyor :KK70: Hepinizi çok seviyorum :KK200:

Yolun açık olsun canım hayırlı olsun yeni hayatin

Yaa ben de bayılırım eskiden o kadar çok meyve yerdim ki hani boşluktan ne yiyip diye dolaba bakardım sonra alırdım bi meyve yerdim sürekli :)

Aynı ben de öyleyim. Karataya başladığımdan beri zaten öğünler arası çok açlık yaşamıyorum ama ola ki şekerli bi şey yersem açlık hissetme sürem azalıyor. Gerçekten şekersiz yaşam insanı daha zinde ve tok tutuyor bu bi gerçek
Günaydın morticiim ben sporlarımı yaptım haberin olsun:KK45:
Bi de şimdi ekmeksiz bi kahvaltııı ooh değmeyin keyfimee:kk77:

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese tekrar iyi pazarlar :KK68:

Dünki misafirlerin yorgunluğunu daha yeni atıyorum sayılır :KK66:
Tam 13 kişiyi ağırladım ve az da olsa bende herşeyden yedim tatlıda dahil :KK66: bugün itibaren de çok sıkı tutuyorum artık beslenmemi :KK66:
Uzun bir süre kimseyi yemeğe almam artık :KK48:
Gece misafirlerim 22:30 gibi gittiler ve tabiki baygın düştüm ondan sonra :KK66:
Bu sabah az uyurum diyordum ama kızın Yüzmesi aklıma geldi ve mecbur yine 07:30da uyanmak zorunda kaldım :KK66:

Kuzunun havuz faslı bittikten sonra eve gelir gelmez ara öğünümü de yapıp az dinlendim :KK66: hatta biraz sonrada Öğlen yemeğimi hazırlayacağım :KK66: evdekiler tabi geç kahvaltı ettikleri için şimdilik aç değiliz diyorlar :KK66:

Demin eşim kopardı beni :KK48:
Ben sularımı şişeleyip gözümün önüne koymuştum ( biri zaten Sibelin tavsiye ettiği ödem atıcı cayım )
Eşimde bayılır benim şişelerime ortak olmaya ama adam saf su yerine gitti kazayla benim ödem atıcı çaydan bir kaç yudum birden aldı :KK70: tabi anında suratı değişti :KK70: Bu ne beee iğrenç dedi :KK70: başladım gülmeye dedim üşenip kendine su almazsan böyle olur :KK70: :KK70: :KK70:
Zencefil tadı hiç hoşuna gitmedi doğal olarak :KK48: bir daha tövbe etti benim şişelerime elini sürmeyecekmiş :KK70:

Merhaba kızlar...
Yazaymıyorm çünkü çok zor zamanlardan geçiyorum. İştah da kalmadı oyüzden diyet bozuldu sayılmaz.
Buraya yazaymcğm kdr kötü konştk eşimle. Boşanılır yani. O raddeye geldk.
Ama çocuk var diye eşim boşanmcm dedi.
Seni düşndğmden değil kızımı düşndğmden dedi.
Okdr kötüyüm ki.
Dua edin nolur bi çıkış yolu bulayım.
Bundan sonra yüzüm gülmez benim biliyorum
Zaten içim kan ağlıyodu kaç zamandr artk geleceğe dair bi umudum da kalmadı. :(

Gelmişken menü iliştireyim mortim :KK53: deynepnaz deynepnaz

Cumartesi Menüsü

11:00

1.5 dlm çavdar ekmeği kızarmış
1 yumurtadan peynirli yumurta
Domates/salatalık/yeşil biber/maydanoz
3 zeytin
1 kk süzme peynir

13:00

1 kupa süt
7-8 fındık

16:00

Kıymalı kereviz
Salata
1 kase yoğurt
1 dlm kepek ekmek

18:30

1 kivi
1 mandalina

Henüz 1.5 lt su

@MiuLego :KK15:

Bu nasıl hamile kadın menüsü be vicdansız:eek: :skandal:
Evrene mesaj;
Allahım görümcesi Ausu davet etsin inşallah ,çok Amin :dua::KK17:

Merhaba kızlar...
Yazaymıyorm çünkü çok zor zamanlardan geçiyorum. İştah da kalmadı oyüzden diyet bozuldu sayılmaz.
Okdr kötüyüm ki.
Zaten içim kan ağlıyodu kaç zamandr artk geleceğe dair bi umudum da kalmadı. :KK43:
Kaç senelik evlisin canım
Çoğu evlilikte kavga anında söylenir bu tür sözler,sinir halinde,karşındakini canını yakmak için vs.
İnşallah sorununuz her ne ise çözülür canım .:dua:

Merhaba kızlar...
Okdr kötüyüm ki.
Zaten içim kan ağlıyodu kaç zamandr artk geleceğe dair bi umudum da kalmadı. :KK43:
Tatlım bakara suresi oku bol bol rahatlarsın..
En azından babalık duygusunu kaybetmemiş bir eşe sahipsin bir de böyle düşün.
Biz büyükler ufacık şeyler için kocaman sıkıntılar oluşturabiliyoruz..
Biz büyürken bakış açımızı,gönül zenginliğimizi, fedakarlığımızı, sabrımızı,sevgimizi de büyütmeyi unutuyoruz.. Onun yerine şımarıklığımız, egomuz bayrağı eline alıp savaş çıkarıyor..

Ne güzel bir anneyim.. Çok şanslıyımm..
Bi evladım var.. Çok şanslıyım..
Bir yuvam var.. Çok şanslıyım..

Eline boş bi kağıt al.. Bu yazdığım üç maddeyi yaz ve devamını sen getir.
Eminim o sayfa yetmicek ve sen kendini çok daha iyi hissediceksin.

Back
X