- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle katılıyorumMenü güzel ama pasta 3 çatal çok az bence![]()
Keke hayır
Amanın ne diyon mali miu yapmaz öyle şey yaparsa çivili gelir biliyor yedirir ama yemez kiZ owayt kuzum miu yan topikte bal kaymak cips kola baklava yedi .göbeğe bak iki metre çıktı
![]()
Öğle menüsünde kuşkonmaz çorbası varmış. İlk kez içicem he. Tadı nasıl ki. Kuşkonmazdan nasıl çorba yapılır ula![]()
ben bilmem sisterhood bölümünde yidi masadaki herşeydenAmanın ne diyon mali miu yapmaz öyle şey yaparsa çivili gelir biliyor yedirir ama yemez kiZ o![]()
hepsinde haklısınKeke hayırYer fıstığı ne kadardı kuzum
su çok az en az 2 lt kışın zor biliyorum ama zorlamaya çalış
Sabahın diyete göre çok az tok tutmaz
![]()
Geçmiş olsun canımMerhabalar kızlar, veterinerden geldik
Kedim sabah kusmaya başladı, bir de ishal olmuş ve birden yürüyememeye başladı..
Bizim sıpa 4 gün önce evden kaçmış apartmandaki depolarda bulmuştuk, veteriner orada yediği birşeyden veya zehir vs gibi bir maddeden etkilenmiş olabileceğini düşündü(etrafa fare zehiri koymuşlar) değerleri normal ama kanında aşırı bir pıhtılaşma varmış, götürmeseydim kuzum bir iki gün içinde felç olabilirmiş,ilaç verildi, yarın tekrar tahlilleri var çünkü 1 aydır uyurken daha da horlamaya başlamıştı, ben kilodan diye düşünmüştüm ama kalple ilgili de bir sorun olabilirmiş çünkü kanındaki pıhtılaşma oranı çok fazla..
Şimdi iyi durumda ama sabah çok korkuttu beni..
Insan bi sure sonra tiksiniyor degil mi. Bazen ara vermek lazimSabah kahvaltısı aliskanligim yerde resmen her sabah bi kase corba cekiyor canim.haslanmis yumurta gormek dahi istemiom artik :/
Evet kuzum yaaa inan ki yumurtanin ne haslanmisi ne de yagda peynir zeytin domates salatalik yesillik bunlari artik gormek istemiyorum onume koyup yemek icin zorluyorum kendimi ama gitmiyo bogazimdan.artik kahvaltidan tiksindim tovbeler olsun.sabahlari sıcacık limonlu bi mercimek corbasi veya tarhana ezogelin falan içmek istiyorum.bu sabah mercimek ictim yarinda tarhana yapcam.ohhh dedim icince dunya varmis.sabah kahvaltisi yerine bir süre sicak corbalar icmek istiyorum.veya tost cay flaanInsan bi sure sonra tiksiniyor degil mi. Bazen ara vermek lazim
Tamam canım sağolasınCanım kesince bak eğer duzelme olursa devam edersin 1 ay kadar insan sonra kasık kaşık beklersin yoğurt sut hayatına bunun cozumu yok balım bünyesinin alışmasını bekleyeceksin ek gıdaya gecince de ölçülü vereceksin balım öyle öyle alistiracaksin eğer duzelmezse hemen git bekleme 1 hafta icinde
Eskiden insanlar savahları tarhana mervimek içermiş.ben küçükken dedem sabah namazına kalkar hemen sobanın üzerine mercimek çorbasını koyardı.mis gibi kokusuyla uyanırdıkEvet kuzum yaaa inan ki yumurtanin ne haslanmisi ne de yagda peynir zeytin domates salatalik bunlari artik gormek istemiyorum onume koyup yemek icin zorluyorum kendimi ama gitmiyo bogazimdan.artik kahvaltidan tiksindim tovbeler olsun.sabahlari sıcacık limonlu bi mercimek corbasi veya tarhana ezogelin falan içmek istiyorum.bu sabah mercimek ictim yarinda tarhana yapcam.ohhh dedim icince dunya varmis.sabah kahvaltisi yerine bir süre sicak corbalar icmek istiyorum.veya tost cay flaan