Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıplak tartılmadım hiç dahaBak ya hem kaşınıyor hem yoldun diyorne ettin kilonu de bakayım
daha vurmayacağım da yolmayacağım da az kendine gel cuma vururum
![]()
hayırdır eflal neden kötü oldun sen![]()
Bu moddayım
Bilmem ki keyfim hiç yok bir kaç gündürhayırdır eflal neden kötü oldun sen
Çıplak tartılmadım hiç dahaama çok şey olmamıştır diye düşünüyorum
![]()
Bilmem ki keyfim hiç yok bir kaç gündür
afiyet olsun kaptanımkızlar bilgisayar başına geçtim işleri halledeyim gelicem
öğlen yediklerim
kuşkonmaz çorbası
brokoli yemeği
az yoğurtlu semiz otu-az enginar değil de onun gibi olan şey neydi beyaz renkli haşlanmış ondan yedim
sonraaaaaa duble türk kahvesi içtim ve kitap okudum:) kitabım bitecek ha gayret miu![]()
sherlock nil işbaşında ördeği yakaladı yine
Bende canım tatlı istedi diye yemiştim ama kesmedi daha çok yeme isteği olmuştuBeni tok tutuyor bayağı pazar günü akşam yemeğim oydu sadece mesela daha da bir şey yemedim![]()
Oo afiyet olsun kaptanım çorbanın tadı nasılmış önerir misinkızlar bilgisayar başına geçtim işleri halledeyim gelicem
öğlen yediklerim
kuşkonmaz çorbası
brokoli yemeği
az yoğurtlu semiz otu-az enginar değil de onun gibi olan şey neydi beyaz renkli haşlanmış ondan yedim
sonraaaaaa duble türk kahvesi içtim ve kitap okudum:) kitabım bitecek ha gayret miu![]()
Ördek cumaya hazırlanıyor iyice kızaracak butlarısherlock nil işbaşında ördeği yakaladı yine![]()
Tatlı isteğini kesiyor bak bende onu farketmiştim de çaktırmadımBende canım tatlı istedi diye yemiştim ama kesmedi daha çok yeme isteği olmuştu![]()
Aynen normal olsa benim bünyeye şaşarımOo afiyet olsun kaptanım çorbanın tadı nasılmış önerir misinben kadınbudu köfte yedim aç kalmamak için vicdanım rahat değil
Ördek cumaya hazırlanıyor iyice kızaracak butları
Tatlı isteğini kesiyor bak bende onu farketmiştim de çaktırmadımdemek sende farklı oldu durum ya
![]()
hiç Cıs cos yemem aaaaaazıma sürmem :)). Ayrıca saç önemliaynı ben
Misssler gibiyim
Günaydın hanım abla nasılsınhayırlı olsun anneanneliğin
Heryerim kurşun deliği daha nereye vuracan ki zatentüysüz kaldım yoldun
ayy elim sürçtü yine dil çıkaran smileye bastım
![]()
yeni hayatın hayırlı uğurlu olsunSonunda yola çıktım. Benim icin istanbul ayagi bitti..yarindan itibaren ev bulma telasi baslayacak..
Eskisehire canimyeni hayatın hayırlı uğurlu olsun
nereye taşınıyosun?