Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kalp-hareketli-resim-0002.gif

Nego Nego bu sa sana kız

Oyyy sağol canım :deli:

Bak ya hem kaşınıyor hem yoldun diyor :deli:ne ettin kilonu de bakayım:KK45:daha vurmayacağım da yolmayacağım da az kendine gel cuma vururum:KK70:
Çıplak tartılmadım hiç daha :ıslık: ama çok şey olmamıştır diye düşünüyorum :KK45:

kızlar bilgisayar başına geçtim işleri halledeyim gelicem :KK200:

öğlen yediklerim

kuşkonmaz çorbası
brokoli yemeği
az yoğurtlu semiz otu-az enginar değil de onun gibi olan şey neydi beyaz renkli haşlanmış ondan yedim

sonraaaaaa duble türk kahvesi içtim ve kitap okudum:) kitabım bitecek ha gayret miu:KK53:

Bilmem ki keyfim hiç yok bir kaç gündür

bazen oluyo banada,hasta falan olmada yoksa biraz bekleyince eninde sonunda geçiyo

öğlen yediklerim

kuşkonmaz çorbası
brokoli yemeği
az yoğurtlu semiz otu-az enginar değil de onun gibi olan şey neydi beyaz renkli haşlanmış ondan yedim

sonraaaaaa duble türk kahvesi içtim ve kitap okudum:) kitabım bitecek ha gayret miu:KK53:
afiyet olsun kaptanım:kk77:
çorba nasıldı? tecrübelerini bizimle paylaşsana:KK45: ben hayatımda kuşkonmaz bile görmedim canlısını yani:KK48:

yanlız yediklerin hep sebze olmuş acıktırır bunlar seni:işsiz:

öğlen yediklerim

kuşkonmaz çorbası
brokoli yemeği

Oo afiyet olsun kaptanım çorbanın tadı nasılmış önerir misin:KK70:ben kadınbudu köfte yedim aç kalmamak için vicdanım rahat değil :süslü:
sherlock nil işbaşında ördeği yakaladı yine :cool::KK70:
Ördek cumaya hazırlanıyor iyice kızaracak butları :KK45::cool:
Bende canım tatlı istedi diye yemiştim ama kesmedi daha çok yeme isteği olmuştu :KK30:
Tatlı isteğini kesiyor bak bende onu farketmiştim de çaktırmadım :deli:demek sende farklı oldu durum ya o_O

Oo afiyet olsun kaptanım çorbanın tadı nasılmış önerir misin:KK70:ben kadınbudu köfte yedim aç kalmamak için vicdanım rahat değil :süslü:

Ördek cumaya hazırlanıyor iyice kızaracak butları :KK45::cool:

Tatlı isteğini kesiyor bak bende onu farketmiştim de çaktırmadım :deli:demek sende farklı oldu durum ya o_O
Aynen normal olsa benim bünyeye şaşarım :confused:

hiç Cıs cos yemem aaaaaazıma sürmem :)). Ayrıca saç önemli :süslü: aynı ben :KK70:

Misssler gibiyim :21:

Günaydın hanım abla nasılsın :KK60: hayırlı olsun anneanneliğin :nazar::KK200:

Heryerim kurşun deliği daha nereye vuracan ki zaten :63: tüysüz kaldım yoldun :63: ayy elim sürçtü yine dil çıkaran smileye bastım:63::63:

İyiyim canım sağol,sen nasılsın.
Çok teşekkürler sağol darısı sana olsun.:KK60:

Back
X