- Emoji Skoru
- 18.447
- Puanlar
- 498
Yapacak başka bişeyim Yok maalesefAnladım canım o zaman görmezden gel duyma görme hiçbirşeyi maset el mecbur sabret ve sıkma canını geçici bi durum öyle düşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacak başka bişeyim Yok maalesefAnladım canım o zaman görmezden gel duyma görme hiçbirşeyi maset el mecbur sabret ve sıkma canını geçici bi durum öyle düşün
Canımsınözlenenlerde bugün ---------------> @Nevreste![]()
Hoşgeldin o zamanYeni gibiyim:) gruba yeni katıldım ama takipciydim![]()
Yaritatil diyemi gitmiştinBundan önce yoktu böyle sorunlar 2 ay kaldığım zamanlar da oldu zaman geçtikçe değişmeye başladı tavırlar falan zoruma gidiyor bazı sözler hareketler evim biraz yakın olsa çoktan gitmiştim ama maalesef ki çok uzaktayım
Babam ogluma kızdığında alinabiliyorum bazen düşün yaniYapacak başka bişeyim Yok maalesef
Bugün buna çoook ihtiyacım vardı
HosbuldummmmmHoşgeldin o zaman![]()
Evet canımYaritatil diyemi gitmiştin
Olan çocuklara oluyor zaten bende aynısını yapıyorum sonra da oğlum içim üzülüyorumBabam ogluma kızdığında alinabiliyorum bazen düşün yanisonra bende cocuga patliyorum bu sefer onlarda üzülüyor:)
Kaç kere sildim haberin var mıÇok zorlanmadın inşallah![]()
Kimbilir o şekle uğraşana kadar kaç kez siller çizerdimGüneş çizmeyi unutmuşsuno bacadan duman cizerken o güneş gökyüzünde olmalıydı
![]()

Tatlisko hazırmısin çivili sopayaBen de ilk menümü yazmakla baslayim..
@MiuLego
Sabah limonlu su bir bardak ac karnina
KAHVALTI;
Bir tane kalem börek, 1 kk peynir, 1 tereyagda yumurta, acik sekersiz cay..
Öğlen; türk kahvesi bir yulaflı kurabiye
AKŞAM;
mantar sote, iki kaşık bulgur pilavi, bi kase yoğurt,
Su 1 lt oldu,

Geçmiş olsun kuzum ay diş ağrısı çok kötüAşırı çok aşırı asirinin da asirisi disim agriyor yeni dolgu yaptığı böyle bi sızlama yok ne soğuk ne sıcak bi halt yiyemiyorum elma bile siramiyorum bide ön disim az bi rüzgar gorse havaya çıkıyor agri