• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sporun dibine vurmuşsun maşallah :cool:
Menü de çok güzel akşamın az geldi biraz afiyet:KK31:
Valla ilk yarım saat sürünerek yürüyordum sonra açtım beyonce girls şarkısını bi gaza geldim tutamadım kendimi :D
Teşekkür ederim yorumun için :KK15:

Sonunda geldim yola cikacagiz diye dolaptaki herseyi bitiriyorum hep bos dolap birakip giderim ama bu sefer abartmisim bitsinndiye 6 donatesten salata yaptim icim disim salata oldu bide biberli yogurt ikisini de bitiremedim ve dolapta hala 6 buyuk domates var 2 tane biber 5 tane sogan sonra bitmis olacak hepsi
Kız dolabın hepsini mi yiyon :D

Sonunda geldim yola cikacagiz diye dolaptaki herseyi bitiriyorum hep bos dolap birakip giderim ama bu sefer abartmisim bitsinndiye 6 donatesten salata yaptim icim disim salata oldu bide biberli yogurt ikisini de bitiremedim ve dolapta hala 6 buyuk domates var 2 tane biber 5 tane sogan sonra bitmis olacak hepsi
Nereye gidiyorsun canim ? Araba ile gidiyorsan yaninda götür yolda bozulmaz ki

Ayyy alıntından şimdi gördümmmmm
Maşallaah

Bi picasso bi abidin dino bi de bizim @Efser
:KK70:
Gercek ressamların resimlerinin değeri öldükten sonra ortaya çıkarmış ben en iyisi bir yerlere yapıp bırakayım :KK8:sürreyalıs :KK14:mi çalışsam bilemedim :işsiz::KK70:

Bir günde 3 çalışma beni yordu :KK8:dinleneyim :uykucu:
BE56F504-3A84-4028-AAF7-C9E3E49EC3EE.webp

@Ausencia seni çizmeden olmaz hamilelikten dolayı pek bir pamuk oldun ondan seni aşk pıtırcığı çalışmam olarak çizdim :KK70:

Valla ilk yarım saat sürünerek yürüyordum sonra açtım beyonce girls şarkısını bi gaza geldim tutamadım kendimi :KK70:
Teşekkür ederim yorumun için :KK15:
Ben spor yaparken uyukluyorum gözüm açılmıyo:KK45:

Back
X