- Emoji Skoru
- 60.352
- Puanlar
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol kuzum ev karışık ya tam odaklanamadım diyete evi toparladaydım biran önceCnm bana çok geldi 3 kaşık pilav.. bide bu saatte fıstık yemişsinsaatleri de yazmamışsın..
Ellerine sağlık kolay gelsin..
cankm istedi kuzucuğum çalışınca acıktım yedim yapıcam sporr balımmAra çok olmuş pilavı sevmedim sporunun point yok.kuzum
Yapmadım çok şükür canimGüzel.menu Esra geçmiş olsun sen listesin kuzu ne kaçamağı yapmazsin sen uzmezsin ki beni
İyiki güvendin yemedim birşey bugüne özel köye gitme durumu olunca hiç yoktan yapayım dedim canim10 gibi sütlü kahveyi iç inciri yeme tabi kiii
menü çook güzel kahvaltı çeşitli bayıldım
harika menü bayıldım zeynep
harika menü nevo bayıldım
herzamanki gibi güzel
korumadaki menüler şahane gidiyor maşallah
kabızlık için ananas ye kuzum çok iyi geldi bana.. bir de aç karna bir kivi duydum ben çok iyi geliyormuş.. dene istersen
bu menüye çıldırırım
sporlara bak kıskandım keşşşke benim olsaaaa
bravo
akşam yenilen ekmeği sevmiyorum mortimne gerek var zaten doyurucu menü imiş ekmek olmasın
kahvaltıda olur ekmek hadi öğlen de olur ama akşam ı ıh
menü süper bunu dışında
spora da
amaaa beni yenemeyecesin sevgili mortim bekle sen
esram canım tertemiz menü geçmiş olsun tarhana da şifa olsun inşallah
menün süper
leslieyi 3mile çıkaralım 1 mil sevmiyorum ancak ısınma oluyor 1 mil de
eş ile gezmecede de ... sana güven tam
su içilecek 1 lt nedir diyetteyken
spor nerede
böyle bir menüyü susuz ve sporsuz bırakırsan hiç olur mu![]()
Yok kuzu wc sıkıntı yok şükür tam gaz devam. İçiyom glocophage ilacımı günde iki kere@malipina cano wc skintisi varsa doktorun verdiği ilaç var ya o çok işe yarıyor insülindirenci için verilen glukofen içmenin tavsiye ederim..ben iciyorum pko dan dolayı ..![]()
Hahahaha profil foton yakıyor geneYok kuzu wc sıkıntı yok şükür tam gaz devam. İçiyom glocophage ilacımı günde iki kere![]()
Spor listeleri mi canısı?Listeler bellimk5
cnm şu an 71li bişeyim.. 68 e düştüm de annemler fln geldi.. diyet yalan oldu.. Bende 6 ay dolunca tekrar takıma girim diyorumTebrikler sekerim..ben takıma. Girmeden önce 10 kilo vermistim..100 doğru gidiyordumbu hafta 70 leri görecem insallah
şuan kaç kilosun
![]()
Biliyordumİyiki güvendin yemedim birşey bugüne özel köye gitme durumu olunca hiç yoktan yapayım dedim canim
Acaba kaptan seni alacak mıydıcnm şu an 71li bişeyim.. 68 e düştüm de annemler fln geldi.. diyet yalan oldu.. Bende 6 ay dolunca tekrar takıma girim diyorum![]()
Hem severim hem doverim anayim.ben anaKiz psikopat misin senhem seviyo hem dövüyor
![]()

FaziletHem severim hem doverim anayim.ben ana![]()
He ya bu tam benim Allah internette ne işi var benim reamimin ya kim koydu acabaVaaayttttt vaaaayyyttttttt @Whiteblacklife
@Ausencia nın selamı var sana bunu bir türlü koyamamış siteye. Fotoğraflamış da seni
Eki Görüntüle 2101930

Vaaayttttt vaaaayyyttttttt @Whiteblacklife
@Ausencia nın selamı var sana bunu bir türlü koyamamış siteye. Fotoğraflamış da seni
Eki Görüntüle 2101930
Bende faziletFazilet![]()