Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@malipina cano wc skintisi varsa doktorun verdiği ilaç var ya o çok işe yarıyor insülindirenci için verilen glukofen içmenin tavsiye ederim..ben iciyorum pko dan dolayı ..:KK45::KK45:

10 gibi sütlü kahveyi iç inciri yeme tabi kiii

menü çook güzel kahvaltı çeşitli bayıldım:KK68:

harika menü bayıldım zeynep:confused::KK9:

harika menü nevo bayıldım
herzamanki gibi güzel
korumadaki menüler şahane gidiyor maşallah:rolleyes:

kabızlık için ananas ye kuzum çok iyi geldi bana.. bir de aç karna bir kivi duydum ben çok iyi geliyormuş.. dene istersen

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bu menüye çıldırırım
sporlara bak kıskandım keşşşke benim olsaaaa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
bravo:KK9:

akşam yenilen ekmeği sevmiyorum mortim:KK62:ne gerek var zaten doyurucu menü imiş ekmek olmasın
kahvaltıda olur ekmek hadi öğlen de olur ama akşam ı ıh
menü süper bunu dışında
spora da:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

amaaa beni yenemeyecesin sevgili mortim bekle sen:KK59:

esram canım tertemiz menü geçmiş olsun tarhana da şifa olsun inşallah
menün süper
leslieyi 3mile çıkaralım 1 mil sevmiyorum ancak ısınma oluyor 1 mil de

eş ile gezmecede de ... sana güven tam:KK60:

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

su içilecek 1 lt nedir diyetteyken:sinirli:
spor nerede:sinirli:

böyle bir menüyü susuz ve sporsuz bırakırsan hiç olur mu:sinirli:
İyiki güvendin yemedim birşey bugüne özel köye gitme durumu olunca hiç yoktan yapayım dedim canim

@malipina cano wc skintisi varsa doktorun verdiği ilaç var ya o çok işe yarıyor insülindirenci için verilen glukofen içmenin tavsiye ederim..ben iciyorum pko dan dolayı ..:KK45::KK45:
Yok kuzu wc sıkıntı yok şükür tam gaz devam. İçiyom glocophage ilacımı günde iki kere :KK19:

Vaaayttttt vaaaayyyttttttt @Whiteblacklife

@Ausencia nın selamı var sana bunu bir türlü koyamamış siteye. Fotoğraflamış da seni :KK45:

71256FC8-7DA5-461D-8F39-42E6FDC0316A.webp

Tebrikler sekerim..ben takıma. Girmeden önce 10 kilo vermistim..100 doğru gidiyordum:confused: bu hafta 70 leri görecem insallah:KK24::KK24: şuan kaç kilosun:KK66:
cnm şu an 71li bişeyim.. 68 e düştüm de annemler fln geldi.. diyet yalan oldu.. Bende 6 ay dolunca tekrar takıma girim diyorum ;)

Back
X