Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm gelsin
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı:KK11:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış tb ekmeği
Yarım kk peynir
Domates
Beyaz çay

Öğle 16:00
1 kepçe tavuk çorbası
Tavuklu salata

Akşam 19:30
3 yk taze fasulye

1 yk kaşığı yoğurt
Su 2,5 lt
Spor 70 dk yürüyüş (eve gidince leslie yapmayı düşünüyordum ama hiç halim yok şuan , yaparsam yazarım)
@MiuLego @Whiteblacklife @nehirnil111 matematik61 matematik61
Niye az yiyon niyeee.kahvaltiyi gec yapmissin canim oglen yerine ara yapip 2 ogun yiyebilirdin.bi de aksam fasulye az olmus bi tabak ye sebzeden korkma :)

Ben finallere çalışırken içeri odada tek kalıyor diye muhabbet kuşunun kafesini masama koyardim yalnızlık hissetmesin diye öyle bir sevgi oluşuyor aranda. Teyzemin kedisinden oyle cok korkardim mj teyzemler 2 gun evde tek biraktilar mecvurben dayanamadim onu almaya gittim beni gorunce o kedi oyle mi mutlu olur oyld mi dolanir ayaklarima o kadar cok agladim ki bidaha hic yalniz birakmayacagim korksam da. Hele kopegimiz patilerini dizime koydugunda alıp içime sarasim geliyor. Onlarla farklı bir duygu selin oluyor farklı bir duygu
ben de geçmiş yıllarda muhabbet kuşu ve kaplumbağa besledim. öldüklerinde resmen cenaze töreni düzenledim. insanın içi gidiyor. ama biliyor musun köpek çok başka. daha büyük bir hayvan ve bunlara göre daha zeki olduğundan aranızdaki duygu bağı da daha farklı oluyor. üniversite de bir süre abimle yaşadım. köpeği vardı. kısa sürede öyle güzel bir bağ kurduk ki abim, bu benden çok seni seviyor dedi. evlenince eşi istemedi köpeği verdi başkasına. sonra duydum yurt dışına götürmüşler. ölmüştür. aklıma geldikçe hala içim gider :KK43: çok sevimli bir dişi köpekti. cooker dı.

amarant kraker noliii acep:KK45::KK45:
öğünler güzel beğendim afiyet olsun.yürüyüş de yapılmış yarasın:KK76:

saol tatlım. onu ben yaptım. amaranthı öğüttüm un haline getirdim. amaranth, kinoa gibi bir tahıl. boyut olarak daha da minik. neyse içine yumurta kırdım, sarımsak rendesi, baharat, tuz ve az zeytinyağı. sonra incecik kağıt gibi düzleştirip tepside fırında pişirdim. kraker oldular.

Adınız:Elif
Yaşınız:30
Boyunuz:170
Kilonuz:78.8
Hedef kilonuz:66
Daha önce bir takıma dahil oldunuz mu?:En son yaklaşık 10 ay önce.
Kilo alma nedeniniz:Kürtaj olma durumu ve beklenmeyen işyeri değişikliğimin verdiği boşverme hali.
Kilo vermeyi isteme nedeniniz:Gebeliğim dışında hayatımın hicbir döneminde bu kiloda olduğumu hatırlamam.Hiçbir zaman zayıf bi bayan olmadım ama orantılı bi fiziğim vardı hep.70 72 arasnda seyrederdım.eski kilomla çok fark yokmuş gibi gözükse de suan özellikle yağ oranı artışı ciddi bir fark oluşturuyor.uzun süredir alısveriş bile yapmıyorum zaruri olmadığı sürece.
Bunun dışında 2. gebelik istiyorum nasip olursa inş sağlıkla hayırla..fakat insülün direncim sınırda çıktı ve tiroidim de cok yüksek olmasa da olması gereken değerlerin üstünde...işte tüm bunlar gebelik oluşmasına yada olusan gebeliğin sağlıklı devamına engel olabiliyormuş.dolayısıylakilo vermem istek dışında gereklilik de aslında.tabiki Rabbim ol derse olur..inş saglıklı da olur.ama rlimden gelrni yapayım ben inş..hepinizin desteğiyle ve daha gruba dahil olmadan hissettirdiğiniz sıcaklığınızla..
Bize kendinizi anlatsanıza:Ben Elif.30yaşındayım.evliyim.3. 5 yasında bir oğlum var.sınıf öğretmeniyim.suan öğleciyim.inş zamanla birbirimizi daha iyi tanır güzel dostluklara sahip olabiliriz.
Çok teşekkürler CANlar...
Bu arada nerdeyse ayni boydayiz bende 77 ile baslamistim şimdi 65 lerdeyim ama yetmiyor :KK48:

salı günü menüm :KK28:

sabah 09.00
pankek (1 yumurta, 1 yk hindistancevizi unu, 1 tk haşhaş ezmesi)
peynir
6 zeytin
domates, biber, mor havuç

öğlen 13.15
yoğurt çorbası
1 yk pancar turşusu ve jalepino biber turşusu
biber
2 ceviz

ara 15.00
1 kuru kayısı
10 çiğ badem

akşam 19.15
avuç içi kadar tavuk
küçük kase salata (domates, avakado, kuzukulağı, marul, sumak,zeytinyağı, limon)

ara 21.15
1 küçük bardak kefir (zerdeçal,zencefil,tarçın)
2 çk şekersiz fıstık ezmesi

yatana kadar 2,5 lt su

30+20= 50 dk yürüyüş @MiuLego

Back
X