Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deneyim ne kaybederim ki, yine ceviz ekliyo muyuz? Yarın kereviz yemeyi düşünüyodum iyi denk geldi :KK66:
Tercihen eklenebilir kuzum. Ben eklemedim çok az zeytinyağı koydum.
Bir dene bakalım.;)

Kuzucum renkli menü veren ellerini yidiğimmmm s i d e l y a s i d e l y a sidoşşşşş:KK37::KK36::KK37::KK36::KK37::KK36:
Bugün renkli menü sütlü tatlılara gitti :-) ordan kopyalayınca renksiz menü geldi :-)
Eki Görüntüle 2122869

Maydanoz kürlerinin tadını beğenmiyorum bunun da tadı :kusmuk:

Maydanoz suyunun tadını beğenenler için bir kür tarifi mutlaka deneyin. Ben tadını sevmedim fakat resmen söküp atıyor içinizde ne varsa :deli:haftada bir yaparım inşallah ardından iki bardak su için sonraki maydanoz tadı kötü yaptı beni. Ben yemeyi seviyorum şu maydanozu yahu.
Al benden de o kadar. Ben de dün denedim bu kürü hiç ama hiç sevmedim. Bir günde görülür mü bilmem ama faydasını da görmedim.
Bugün de elma kürü yaptım tadı çok güzel.

Kaptana sevgilerle, menümu paylaşayım :bicak:

Sabah(7:30) ; 5 zeytin
½ salatalık
Maydanoz
1 dilim peynir
İnce dilim ananas
Yeşilçay

Ara(12:30) : 1 fincan sade kahve , 10 badem.

Akşam(17:30) : 1 kase şehriye Çorbası, kırmızı lahana salatası.

Ara(20:00) ; 1 sade Türk kahvesi.

Su: 1.5 lt.
Elma çayı: 1 lt.
Spor: leslie-46*3=138
Egzersiz -20*3=60
Toplam 198

nehirnil111 nehirnil111
hippotalamus hippotalamus
@MiuLego
Güzel olmuş morti ;)

Gecmis okudum . Gözlerim kapanıyor. Uyursam iyi geceler . Gerçi kalkıp çamaşır sereyim. Mutfakta çay bardaklar ı duruyor topliuim. Oyy oyy zaten çok yemisim tombul hissediom

Arada okuyorum gülüyorum size mortiler :)) hemen girip çıkınca katılamıyorum muhabbete :KK200:

İlk günüm kısmen başarısız sayılır saatlere çok dikkat ettimde yemekte az nefsime yenildim.

Arada okuyorum gülüyorum size mortiler :)) hemen girip çıkınca katılamıyorum muhabbete :KK200:

İlk günüm kısmen başarısız sayılır saatlere çok dikkat ettimde yemekte az nefsime yenildim.
Bıçak kesiği gibi olmuyo zaten bi alışma süreci ille oluyo. Devam et pes etme, her gün bi önceki güne göre daha dikkatli olursun ister istemez merak etme

Benim eveeet:KK49:

Buyur dal.. 7. Takımda listede tüm menülerime erdiğin kilolarıma bakabilirsin:deli::KK15:

Eski takımda canom.. cıs yerdim ama deli gibi spor yapardım:rapci:
Sonra yememeyi öprendim gerek yok dedim daha yok:rapci:

Hayırdır o kısımlar hafıza kayıplı mı tatlıcı hippo?

He bir de o zamanlar bana kimse söz verdirmemişti bana yeme diye:KK14:

Sana soran söz alan bir kaptan vardı brda sanki heeee yanlışmıyım:işsiz:bir de -500 sonrası he:işsiz:
Bide ben gibi minnoş bi esra var di cuma günü tadına bakabilirsin dediği halde bakmayan dimi mium:KK16:

Ben bugünü hafızamdan siliyorum arkadaşlar, bugün hiç yaşanmadı
Zıırrrrtttttttttt sildim
Günaydın herkese
:deli::KK37::KK37::KK30:

Back
X