Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ölüyom çok yorğunum, bu gece uyku sorununun olacağını zannetmem
@MiuLego
Gel kuzum buraya sev bizimkini , pamık gibi olmaz bilirim ama işte..
Koşuda son 10 dakika hız antremanı yaptım, öldüm öldüm , en son ter içinde enerji patlaması yaşıyordum, yorgunluk çöktü şimdi...

Sabah 11
Zeytin peynir yeşillik yoğurt yumurta

Ara 16
Bir avuç içi kuruyemis

Akşam 18 30
Fırında kabak salata yoğurt

Şu 3
SPOR 3 mil leslie 30 dk zumba

@MiuLego @Whiteblacklife tevafuk55 tevafuk55 @nehirnil111
Akşam acayip hafif süper mis :(
Menude sporda güzel fakat akşamı çok erken yiyorsun acıkmıyormuşum birde işten o saatte gelince yemeğin nasıl oluyor canim merak ettimde

Balık kizarrmami
Canım acıkmıyorum ışın özü kafada o günü bitirmişsem.. yemeğe gelince 1 gün önceden hazırlıyorum çok darda kalırsam abladan yardım alıyorum..
beğendim kuzum keşe patron sen olsaydın ama biz olabilecek ihtimalleri konuştuk sadece.ben her şeye hazırlıklıyım bil yani:KK45:.etek yokEn Büyük KK
E o zaman ver coşkuyu bebeğim :halay::rolleyes:
Kız akşam akşam 4 kaşık kısır bide çekirdek yemişsin. tevafuk55 tevafuk55 i hatırla ...
Hayınnn gadınnn :KK42:
burda kasap sen mi oluyon.kasaplara zaafım var biliyon:KK45:
Hahahha çok.iyi espri ya :KK70::KK70::KK70:

Deli mali :KK60:

Akşam acayip hafif süper mis :KK43:

Canım acıkmıyorum ışın özü kafada o günü bitirmişsem.. yemeğe gelince 1 gün önceden hazırlıyorum çok darda kalırsam abladan yardım alıyorum..

E o zaman ver coşkuyu bebeğim :halay::rolleyes:

Hayınnn gadınnn :KK42:

Hahahha çok.iyi espri ya :KK70::KK70::KK70:

Deli mali :KK60:
Ayy cnm 4 kaşık kısırı görünce aklıma sen geldin napim :KK60:

miucan yetiyo bana :KK49: senin hatırlamana gerek kalmıyo :ıslık: dövücek beni az kaldı :KK11:
Bi akşam eşimin aldığı tulumba tatlisina ve en sevdiğim en en en sevdiğim ıspanaklı gözlemeye hayır dedim... eşime de kızmadım tatlı aldı diye :deli: elcaazlarimla servis ettim :KK76:

:KK42:

Spor

15 dk tempolu yürüyüş = 37.5
20 dk dans = 60

= 97.5

Bu gün cok yapamadım kvalidemlerdeydik gec döndük eve gelincede kizi banyo vs yaptrdm yorulmuşum smdi kizmi uyutyrm bnde yatacam
Bu günlükte boyle oldu

@MiuLego begum75 begum75 Storm- Storm-

Bi akşam eşimin aldığı tulumba tatlisina ve en sevdiğim en en en sevdiğim ıspanaklı gözlemeye hayır dedim... eşime de kızmadım tatlı aldı diye :deli: elcaazlarimla servis ettim :KK76:

:KK42:
Benimki de şı an da dondurma yiyo :mad:
Çok acıktım bende bebişin de uyucağı yok gece uzun.. kalkim de bi sütlü kahve içim :kahve:

Back
X