Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım maydanozu sabah kahvaltıda tuketebilirsin dedi doktorum bu tarifi sorduğumda da maydonuz yarım demet yerine daha az kullanarak yapabilirsin dedi zaten sade soda ve limondan sıkıntı yok gün içinde Baska maydonuz tüketmedigin sürece sıkıntı olmaz dedi çocuk doktoru onaylı içtim brn
Olabilir cnm ama ben riske atmak istemedim.. yeşil çay da dahil hiçbir bitki çayını içmiyorum..

Canım yapıp içiyorsun zaten 1.5 yada 2 bardak gibi bişey çıkıyor bekletmeden huplet ama tadı iğrenç
Nasılsın kuzu :KK15:

Despicable-Margo-Edith-Agnes-with-kyle-50p.webp

Olabilir cnm ama ben riske atmak istemedim.. yeşil çay da dahil hiçbir bitki çayını içmiyorum..
Yrsilcayi ağzıma surmedim hiç ama bitki çayı değil balım soda limon zaten minarel veriyor içinde kafein yok bişey yok yoksa.cok dikkatliyimdir burada Yeşilçay içenlere topa tutmuslugum vardır emzirirken

Ben de yeşil çay dan korkuyorm zaten tadını da sevmiom da. Maydanoz tüketiyirm ama böyle suyunu falan korkarim süt için . Ben her gün limonlu şu iciom aç karnına . Onu da duydum ki bebek için sindirimini kolaylaştırırmış içmeye devam ediiom

Back
X