- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 798
Ben binde dondurulan dan aliorum ya da konserve hazir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaay maşallah omerine darısı basimà is guc sahibi olduklarını görmek nasip olur.
Canım yapıp içiyorsun zaten 1.5 yada 2 bardak gibi bişey çıkıyor bekletmeden huplet ama tadı iğrençTamam canım bı denemek gerek yapılanı o gün içinde bitecek mi yoksa ertesi günde icilirmi
Olabilir cnm ama ben riske atmak istemedim.. yeşil çay da dahil hiçbir bitki çayını içmiyorum..Canım maydanozu sabah kahvaltıda tuketebilirsin dedi doktorum bu tarifi sorduğumda da maydonuz yarım demet yerine daha az kullanarak yapabilirsin dedi zaten sade soda ve limondan sıkıntı yok gün içinde Baska maydonuz tüketmedigin sürece sıkıntı olmaz dedi çocuk doktoru onaylı içtim brn
BeylikdüzüSen nerede oturuyorsun canim![]()
Canım yapıp içiyorsun zaten 1.5 yada 2 bardak gibi bişey çıkıyor bekletmeden huplet ama tadı iğrençTamam canım bı denemek gerek yapılanı o gün içinde bitecek mi yoksa ertesi günde icilirmi
Yemem yiyemem yapamam yapan yerde duramamEskiden bende sevmezdim şimdi de öyle aman aman sevmiyorum ama işte yapıyorum arada![]()
Nasılsın kuzuCanım yapıp içiyorsun zaten 1.5 yada 2 bardak gibi bişey çıkıyor bekletmeden huplet ama tadı iğrenç
Yemem yiyemem yapamam yapan yerde duramamEskiden bende sevmezdim şimdi de öyle aman aman sevmiyorum ama işte yapıyorum arada![]()
İyiyim ablam sen nasılsın neler yapıyorsun karşılaşamıyoruz hiçNehirim nasilsnn canim
Valla ben de severim ablam söyle limonlu. Tabi tazesı küçük olanı ve pazardan olsa süper olurBizimde dolapta hem yemeğim var hem dondurucuya yazın attım çocuklar sevmiyor ama eşimle ikimiz seviyoruz
Yrsilcayi ağzıma surmedim hiç ama bitki çayı değil balım soda limon zaten minarel veriyor içinde kafein yok bişey yok yoksa.cok dikkatliyimdir burada Yeşilçay içenlere topa tutmuslugum vardır emzirirkenOlabilir cnm ama ben riske atmak istemedim.. yeşil çay da dahil hiçbir bitki çayını içmiyorum..
İyiyim ablam sen nasılsın neler yapıyorsun karşılaşamıyoruz hiç![]()
Daha iyiyim kuzum sadece uykusuzum
Aşk olsun neden öyle yapasın ki bence buradan kopma diyetten hiç kopmaCanım diyette kopunca buralarda da kopuyorum kendimle mesgul Edip tırnak istemiyorum sizi
Genel olarak iyiyim canım cok şükür
Ben de yeşil çay dan korkuyorm zaten tadını da sevmiom da. Maydanoz tüketiyirm ama böyle suyunu falan korkarim süt için . Ben her gün limonlu şu iciom aç karnına . Onu da duydum ki bebek için sindirimini kolaylaştırırmış içmeye devam ediiomOlabilir cnm ama ben riske atmak istemedim.. yeşil çay da dahil hiçbir bitki çayını içmiyorum..
İyi bari canım ama tabi uykusuzluğun da çözülünce kendini daha iyi hissedeceksin inşallahDaha iyiyim kuzum sadece uykusuzum
Valla ben de severim ablam söyle limonlu. Tabi tazesı küçük olanı ve pazardan olsa süper olur
Sen hiicc sahip çıkma zaten bana@malipina hayırlı olsun kuzum benim...kızlar bamya yokkı ya marketlerde felan nasl yapıyosnz