• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Saoş cnm benimki gerçekten çok lezzetli.. bu tarz yemekler çok var burda tuzlu yoğurtla .. bende evlenince gördüm hep.. sarımsak aşını da denicem ama.. bunu kabaklı, şişbörekli her türlü yapıyorlar..
Aynen canım ben de hemen hemen hepsini yapıyorum;)Kabaklada yaptım,patatesle,yuvalama,börek çorbası deniyor o var,mantı çorbası hemsi bu yöntemle yapılıyor.Nohut,et,yoğurt,nane,yağ,pulbiber:KK45:

İnşaallah canım benim:KK19:Ne iş yapacaksın yorucu mu:KK66:Diyette çalışırken bayağı zor olur:KK66:
kasadayım kuzum faturalar ödemeler sevkiyat sipariş falan onlara bakıcam.sabah çok erken kahvaltı olunca mecbur öğlen de bişeyler yemem gerekiyo.üç öğüne çıktı menüm mecbur:KK12:

kasadayım kuzum faturalar ödemeler sevkiyat sipariş falan onlara bakıcam.sabah çok erken kahvaltı olunca mecbur öğlen de bişeyler yemem gerekiyo.üç öğüne çıktı menüm mecbur:KK12:
Kasa çok hareketli olur amaoturma imkanın olur;)O yüzden iyiymiş.
Hasta olursun canım dikkat et.Çok kısma yemeni;)Fazla enerji harcarsın zaten;)

Dün de menümde vardı.Dün link vermiştim bugün ondan detay yazmadım.Bu canım:KK66:Şiveydiz
Yöresel bir yemek:KK66:
Cok iyiymis ya offf acim sanirim :bicak:
evden ceviz götürdüm yanımda .marketten de sütle bi tane muz aldım kuzum.iki saat sonra acıktırdı ama yapcak bişey yok.
Soguk yenebilen yemekler de goturebilirsin cabim :KK19:
Ya çok tuhaf ama ben çok dikkat etme.e rağmen artıdaydım bugün inmiş biraz anlamadım neden 2 aydır diyetteyim ya acaba durakladimiki
Olabilir canım cumaya kadar artar hiç merak etme :KK19:

Kasa çok hareketli olur amaoturma imkanın olur:KK66:O yüzden iyiymiş.
Hasta olursun canım dikkat et.Çok kısma yemeni:KK66:Fazla enerji harcarsın zaten:KK66:
yok kuzum bugün 9 saatin 7 saati ayakta geçti valla.marketteyken alışkındım ama nerdeyse 3 senedir evdeyim ayaklar pert oldu ayakta dura dura:ruh:

Back
X