Benim tiroid yine coşmuşGeçen ay gittim canımKanım normalde 13 olması gerekiyormuş.Benim 11'e yakın
Tiroid var olmaz mıKilo alıp vermelerimden,zorlanmalarımdan belli olmuyor mu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tiroid yine coşmuşGeçen ay gittim canımKanım normalde 13 olması gerekiyormuş.Benim 11'e yakın
Tiroid var olmaz mıKilo alıp vermelerimden,zorlanmalarımdan belli olmuyor mu
![]()
İlaç kullanmıyor musun canımBenim tiroid yine coşmuşacaba kan etkileniyor mu diyorum tiroitten, benim gözüm etkilenmiş sanırım, ultrason için önceki sürekli takip eden doktoru bekliyorum
![]()
Benim kanım en yüksek 11 olıyo :)) demirim de bi ara 18 e kadar düştü.. yüzlerde olması lazımmış.. az mı serum yedimİlaç kullanmıyor musun canımBenim ilacı geçen yıl artırdılar.Yeterli gelmiyordu.Belki senin de öyledir
Benim ki haşimato
![]()
Benim en yüksek hali bu canım ilaç kullandığım içinBenim kanım en yüksek 11 olıyo :)) demirim de bi ara 18 e kadar düştü.. yüzlerde olması lazımmış.. az mı serum yedim![]()
Ama.ben sordum önceÖnce sen söyle![]()
Bugün yemek isini nasil yaptın canım.yapı market kuzum hırdavat malzemeleri satıyo![]()
Şiveydiz ne canımMenümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
6-7 zeytin
2 parmak kadar peynir
Akşam
1 tabak şiveydiz
1 dilim tb ekmeği
Su:2lt
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
@nehirnil111
@MiuLego
Floweroflife
Dün de menümde vardı.Dün link vermiştim bugün ondan detay yazmadım.Bu canımAma.ben sordum önce
Bugün yemek isini nasil yaptın canım.
Şiveydiz ne canım![]()
Hiç ilaç kullanmadım. Tiroid bozuktu ultrasonda 5 mm mi ne öyle çıkıyordu, gerekli gormemisti doktor kanda dusuk çıktigi icin. kanda genelde 2.14 civariydi. Bu sefer 5.12 olmuş.İlaç kullanmıyor musun canımBenim ilacı geçen yıl artırdılar.Yeterli gelmiordu.Belki senin de öyledir
Benim ki haşimato
![]()
O zaman ilaç başlanırHiç ilaç kullanmadım. Tiroid bozuktu ultrasonda 5 mm mi ne öyle çıkıyordu, gerekli gormemisti doktor kanda dusuk çıktigi icin. kanda genelde 2.14 civariydi. Bu sefer 5.12 olmuş.T3 t4 normal.
Ben sana yardım ederim ikinci mesleğim amelelik biliyorsun kiHe kuzum başladım sağolasın iyiydi yavaş yavaş başladdık öğrenmeye. Ama çok ürün var 3000 küsür tane. Hepsini nasıl öğrencem bilmiyom.![]()
Bende o kadar güneşte duruyorum D vitaminim düşük, 9-8Benim kanım en yüksek 11 olıyo :)) demirim de bi ara 18 e kadar düştü.. yüzlerde olması lazımmış.. az mı serum yedim![]()
Aaa sarımsak aşı.. kaynanamlar yapar.. hatay yöresinin bu bi kere :)) yapim bi gün bende.. hani bende ıspanak boranisi yapmıştım hatırlarsan.. biri sarımsaklı biri ıspanaklıDün de menümde vardı.Dün link vermiştim bugün ondan detay yazmadım.Bu canımŞiveydiz
Yöresel bir yemek![]()
evden ceviz götürdüm yanımda .marketten de sütle bi tane muz aldım kuzum.iki saat sonra acıktırdı ama yapcak bişey yok.Ama.ben sordum önce
Bugün yemek isini nasil yaptın canım.
Şiveydiz ne canım![]()
Çok yüksek çıkmazsa devamlı kullanmam değil mi,O zaman ilaç başlanırBen 17 yıldır ilaç kullanıyorum
![]()
Ben bunu pırasa ile de yapıyorumAaa sarımsak aşı.. kaynanamlar yapar.. hatay yöresinin bu bi kere :)) yapim bi gün bende.. hani bende ıspanak boranisi yapmıştım hatırlarsan.. biri sarımsaklı biri ıspanaklı![]()
Ben ilaç kullandığım sürece yükselmiyor.Ama ilk zamanlar 10-11 e yükseliyordu.Bu sebeple ilacı hiç bırakmıyorumÇok yüksek çıkmazsa devamlı kullanmam değil mi,![]()
Saoş cnm benimki gerçekten çok lezzetli.. bu tarz yemekler çok var burda tuzlu yoğurtla .. bende evlenince gördüm hep.. sarımsak aşını da denicem ama.. bunu kabaklı, şişbörekli her türlü yapıyorlar..Ben bunu pırasa ile de yapıyorumSenin tarifi beğenmiştim.Birgün de onu yapacağım inşaallah
![]()
kızz hiç bilmediğim görmediğim şeyle dolu orası.ama doğru ameleler biliyo işi sen de anlarsın kesinBen sana yardım ederim ikinci mesleğim amelelik biliyorsun ki
![]()
Bende göz kararması yaşadım, birde sanki kalbim sıkışıyorBen ilaç kullandığım sürece yükselmiyor.Ama ilk zamanlar 10-11 e yükseliyordu.Bu sebeple ilacı hiç bırakmıyorumİlaç sıkıntı değil aslında iyi oluyor.Ben ilacı bırakınca hemen kilo alıyorum,adet düzensizliği,kalp çarpıntısı ve nefes darlığı,asabiyet başlıyor.