• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

valla benim eski çalıştığım bi yer vardı orası da öğlen yemek vermezdi.mecbur marketin şarküterisinden yemek alırdık o da en az 10 lira tutardı.zor yani ayda eder 300 lira bi de yol parası var tabi,işin içinden çıkamayız valla
Dum duk dalayım valla ben evden goturuyorum yemegımı Önceki gun aksamdan ne kalmışsa onu goturuyorum yemegim yoksa salata goturuyorum 1 kutu ton baligi ile

Bizimki de 86 kilo geçen ay 84 olmuştu çok nacarladim diye ortalıkta dolaşıyordu :KK70:
Hee bugün yine doktordaydı ve akşam da 1 avuç ilaç içti :işsiz:ama o sağlıklı kendince :KK53:

Ablam 52 kilo minyon tipli boyu çok uzun değil. Kemikleri de cok ince.. onu görünce kulağına eğilip "ablanın bir hastalığı mi var" dedi.. yooo dedim o öyle olmayı istiyor "anaaammm o neymiş öyle ayaktan kuruyo" dedi :KK70:
Benimkinin boyu uzun benin kadar nerdeyse.. kolu bacapı ince ana 2 senelik hamile gibi göbeği var.. çok zor yürüyo..

Dum duk dalayım valla ben evden goturuyorum yemegımı Önceki gun aksamdan ne kalmışsa onu goturuyorum yemegim yoksa salata goturuyorum 1 kutu ton baligi ile
kuzu salata pörsümez mi öğlene kadar.dondurma kutusuna koyarım aslında ama bızık bızık olur diye şeyetmedim pek

tevafuk55 tevafuk55 bence sen öğle yemeğinden çık.. çoğu zaman sana uymuyo.. 3-5 kaşık yemiyorsun.. evden soğukta yenebilecek şeyler götür.. bak maliye saydım olabilecekleri.. sende götürürsün..
Haklısın kuzum ama ben sıcak yemek seviyorum gün boyu konuşunca boğaz sıcak bir şeyler arıyor. Birde ders sonra Si kursum var dayanamam yani.

kuzu salata pörsümez mi öğlene kadar.dondurma kutusuna koyarım aslında ama bızık bızık olur diye şeyetmedim pek
Yok bısı olmuyor ya ben soslarını koymuyorum minik Bı kavanoza ayarlıyorum yiyecekken dokuyorum ton balığını da tabi yemeden hemen once su susuz olanları var ya poşette cok pratik oluyor

Bizimki de 86 kilo geçen ay 84 olmuştu çok nacarladim diye ortalıkta dolaşıyordu :KK70:
Hee bugün yine doktordaydı ve akşam da 1 avuç ilaç içti :işsiz:ama o sağlıklı kendince :KK53:

Ablam 52 kilo minyon tipli boyu çok uzun değil. Kemikleri de cok ince.. onu görünce kulağına eğilip "ablanın bir hastalığı mi var" dedi.. yooo dedim o öyle olmayı istiyor "anaaammm o neymiş öyle ayaktan kuruyo" dedi :KK70:
:KK70::KK70::KK70:
İşte bazıları kilo seviyor:KK53:

Back
X