- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Sagolasn canmmmAfiyetAfiyet olsun canimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolasn canmmmAfiyetAfiyet olsun canimmm
Bugun gunduz leslie yapinca aksama digerleri kolay geldi.ne güzel spor. Keşke benim olsa
![]()
Kız yanlış anlama.. yani hakkındır yaparsan destekliyorum ♡♡♡Başvuru amacım o değildi canım
2 yıl önce başvurdum.Önce saatler uymadı,gün uymadı vs.Bu seferde yakın olan kurs yerinde olmadı ama yine de başlamaya karar verdim.Bakalım zaman ne gösterecek![]()
Valla oğlusm uyursa tek dusundgm ben uyusam diorum o da kardeşi hep uyumamş oluoBugun gunduz leslie yapinca aksama digerleri kolay geldi.
3 mil leslie yapmak istiyorum imkanim oldukca.ama aksam oglum uyuduktan sonra isleri bitirip 45 dk ona ayirmak zor oluyo.evde oldugum günler erkenden yapabilirsem cidden icim cok rahat oluyo
Hala uyumadı mi oyyyBu bebe cok huysuz yine ya![]()
Ben de düzenli yapamiyorum ki..1.5 ay oldu istanbuldan ciktigimiz gunden beri duzenli bi hafta surekli yaptigim yok..Valla oğlusm uyursa tek dusundgm ben uyusam diorum o da kardeşi hep uyumamş oluosen iyi yapion ya. Bide ders programın yogün yani .
Neyseki hedefine ulaştin sayilr. Ben de iyi hissediyorum artık .. kıyafetlerim oluo hepBen de düzenli yapamiyorum ki..1.5 ay oldu istanbuldan ciktigimiz gunden beri duzenli bi hafta surekli yaptigim yok..
Evet az kaldi.bu hafta mezun olurum belki :)Neyseki hedefine ulaştin sayilr. Ben de iyi hissediyorum artık .. kıyafetlerim oluo hep
Yok canım olur muKız yanlış anlama.. yani hakkındır yaparsan destekliyorum ♡♡♡
Yok yemedim canımYe kuzum
![]()
Uyumayi gectim kuzmHala uyumadı mi oyyy