• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet az kaldi.bu hafta mezun olurum belki :)
Haftasonu istanbula gitcem nasipse oradan geleli yaklasik 6 7 kilo daha verdim bakalim ne tepkiler alcam.benim de bundan onceki en zayif oldugum donemdeki kiyafetler de bol gelmeye basladi ev ahalisi tarafindan sabote ediliyorum ama 55 olabilirsem dolap yenilemem gerekebilir.
Ay ne güzel hisler . Ne güzel bişi. Darısı bize inşallah . En son ben de 68 le gördügm kişiler in tepkisini merak ediyorum. Gerçi şimdi 64 um onları görene kadar 60 olur mm. Yani inşallah

Regl Ödemidir o merak etme
:KK60:
Artı getirecek birşey yemedin nevo
Olabilir canım 4-5 gün içinde olacağım:(
Bir de bu sıra cidden çok hareketliyim.Yediklerim zaten ortada niye oldu anlamadım.Bugün artıdayım dün sabittim.:-)
Canım zaten hızlı vermeyi düşünmüyorum veremiyorumda:-)1 hafta versem haftaya tık yok:KK64:Artık idare edeceksin.:KK35:

Olabilir canım 4-5 gün içinde olacağım:KK43:
Bir de bu sıra cidden çok hareketliyim.Yediklerim zaten ortada niye oldu anlamadım.Bugün artıdayım dün sabittim.:-)
Canım zaten hızlı vermeyi düşünmüyorum veremiyorumda:-)1 hafta versem haftaya tık yok:KK64:Artık idare edeceksin.:KK35:
Ben de aynıyım canım, hızlı vermek gibi bir amacım en başından beri olmadı, az gitsin öz gitsin diye bakıyorum, yenişe yenişe gideriz bir hafta sen bir hafta ben maksat aksiyon olsun
:KK19:
Senin sağlık olayların var, benşm de tansiyon var birbirimizi idare ederiz

Ben de aynıyım canım, hızlı vermek gibi bir amacım en başından beri olmadı, az gitsin öz gitsin diye bakıyorum, yenişe yenişe gideriz bir hafta sen bir hafta ben maksat aksiyon olsun
:KK19:
Senin sağlık olayların var, benşm de tansiyon var birbirimizi idare ederiz
Tamam canım inşaallah:KK200:Bu yaşta ne tansiyonuo_OBenim de çok düşük tansiyon ama sık sorun yaşamıyorum:KK51:

Tamam canım inşaallah:KK200:Bu yaşta ne tansiyonuo_OBenim de çok düşük tansiyon ama sık sorun yaşamıyorum:KK51:
Benim de düşük tansiyon, normalde ben de birşey hissetmiyorum ama işte sabah aç karınla tarçın içersem,çok uzun süre aç kalırsam vs Leyla gibi geziyorum..
:confused::confused:
Bugün spor yapacaktım yalan oldu
:KK35:
yüzden çok zorlamıyorum kendimi, menülerin hep dolu dolu..
Az ama kalıcı gitsin kilolarımız birdaha diyete gerek kalmaz umarım
:halay::halay:

Benim de düşük tansiyon, normalde ben de birşey hissetmiyorum ama işte sabah aç karınla tarçın içersem,çok uzun süre aç kalırsam vs Leyla gibi geziyorum..
:confused::confused:
Bugün spor yapacaktım yalan oldu
:KK35:
yüzden çok zorlamıyorum kendimi, menülerin hep dolu dolu..
Az ama kalıcı gitsin kilolarımız birdaha diyete gerek kalmaz umarım
:halay::halay:
O sorunlar benim de oluyor:(
Hareket etmem bile güçleşiyor.
Aynen canım acelemiz yok...62 ye bile razıyım ama geri almamam lazım.

Back
X