• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy sıcak tut kendini:anne::anne::anne:
Ben de aynı durumdayım:bicak:
upload_2018-3-14_15-14-42.webp

böyle ısıtın birbirinizi ağrınız falan kalmaz

Ayy çok sirinsiniz aşka gel:işsiz:

Hafif yiyim zaten uccam yakinda:KK70:
:63:

olur uç ama kollarıma doğru emi :dondurma:

Koşuyorum kuzum bir de kardiyo egzersizi yapıyorum bir De arada ip atlama vs, dinlenme günlerinde ise yürüyüş
Allah zihin açıklığı verdi. Kuzum seni bize kavuştursun bir an önce
:deli:

oh sporlar efsane :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

sağol canımın içisi rengarek fılavırım:KK200:

Zalım
Neysem o yanıma kar kalsın dk olarak tutamam şimdi onu:silah:

Harbiden herşeyi biliyor. Lan çip mi taktın bize:KK53:
O değil de hani çizgi filmlerde olur ya salak baş kahraman koca ağırlığın altında kalır yerin dibine girer. Bi gün öyle olacam:deli:

:KK59:

yeni icatlar çıkarma:işsiz:
@MiuLego sguatıda puanlarmısın kaptanım?

begüşüm squat da bölgesel olarak geçiyor

Ya dun evde tost yedim saat 11de.12 oldu gozum yemek aramaya basladi.
Bugun okula geldim hic boslugum yoktu ona ragmen oglen acikmamistim sut elma badem yedim.15.20 de kursa gircem oncesinde yicektim ama acikmadim mandalina yicem sonra yemj eve kalacak.beslenmemi eve geri goturmus olcam:deli:

ahahah akardasın bernam..

kuzum gerçekten ekmek acıktırıyor.. kan şekerini alt üst ediyor.. haaa tb ekmek vs ne farkı var.. sadece sindirim için farkı var yoksa beyaz ekmekle eşdeğer.. o da kan şekerini alt üst ediyor malsef.

dakka olmaz yaa:KK12:
@MiuLego ona bi çare bulur,adet olmalı
bence de adet olmalı..

bence tüm bölgeseller adet hesabı olmalı begüşüm.. mesela mekik.. mesela lungee mesela squat mesela kol çalışması theraband ile ya da ağırlık.. bunlar hep adet ile olmalı çünkü önemli olan süresi değil adedi..

ama üşenip saymayız dmeişlerdi.. o yüzden dk kaldı

Oyyy sıcak tut kendini:anne::anne::anne:
Ben de aynı durumdayım:bicak:
:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:beni sıcak tutacak bir yavuklum bile yok
bir gün olursa adı yavuk olacak.. takma adı.. yalakkkkkkkkkkkk der gibi küfreder gibi.. yavuk :D
Selam millet tam okuldan cıkacak tim ki bugun anı bir mide bulantısı oldu azıcık hava alayım diye cama kalktım felaket basım dondu sonra eşim ı aradım geldı benı okuldan aldı hastaneye geldik serum verdiler bazen kulak krıstallerde oynama olurmuş o yuzden olurmuş boyle Insallah kilom etkilenmez bu serum yuzunden cumaya o_Oo_O
oy makbuşum tüh çok geçmiş olsun canım.. şimdi iyi misin?

sen can derdine düş hala tartıyı mı düşünüyorsun kıyamam ki:anne::anne::anne::anne::anne:booooooooooooool su içersen cumaya ödemi iner canom üzülme

Eki Görüntüle 2123550
böyle ısıtın birbirinizi ağrınız falan kalmaz

eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pek dadlu igdedali igdedali var mısın bele olmaya?

Geçmiş olsun makbuşumm
Serum etki edebilir. Bana etmişti fazlaca. ama daha iki gün var dikkat edersen iner
Ondan önemlisi sağlığın şu an. Dikkat et kendine. Bolca da su iç
Sagol canım hıc anlamadım ne oldugunu esıme de sınır oldum gittik doktora diyor ki diyet yapıyor kadın da ac mı geziyor falan dedı dayadı serumu :KK62::KK62:

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:beni sıcak tutacak bir yavuklum bile yok
bir gün olursa adı yavuk olacak.. takma adı.. yalakkkkkkkkkkkk der gibi küfreder gibi.. yavuk :KK70:

oy makbuşum tüh çok geçmiş olsun canım.. şimdi iyi misin?

sen can derdine düş hala tartıyı mı düşünüyorsun kıyamam ki:anne::anne::anne::anne::anne:booooooooooooool su içersen cumaya ödemi iner canom üzülme

eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pek dadlu igdedali igdedali var mısın bele olmaya?
Yav iyiyim simdi sukur sagol kuzum valla cok iyiydi tartı bugun 59.5 ıdı insallah iner ya

geçmişin tamamı ve menüler bittiiiiiiiiiiiiii

Antepia27 Antepia27 menü vermemişsin.. ne istiyorsun eski aşırı kilolu günlerine mi dönmek? şımarıklıktan başka bir şey değil ki ama Fatma bu .. onca emekle kilo ver.. sonra geri al.. ve başlama diyete.. sebep? yok! başlayamıyrum diyosun bu şımarıklıktır.. yapma gözünü seveyim ya

menün yok senin de Bonus Bonus şu karatay denemeni bir görseydik bonus:işsiz:

akşam eve gider gitmezzzzzzzzz

çalışmaya başlayacağım canlar.. muhtemelen hiç giremem..

ama siz sıkı tutun lütfen.. buralarda olun.. birbirinizi yemekten alıkoyun emi..

şu 16 mart geleydi bi nefes alaydım ya​

Selam millet tam okuldan cıkacak tim ki bugun anı bir mide bulantısı oldu azıcık hava alayım diye cama kalktım felaket basım dondu sonra eşim ı aradım geldı benı okuldan aldı hastaneye geldik serum verdiler bazen kulak krıstallerde oynama olurmuş o yuzden olurmuş boyle Insallah kilom etkilenmez bu serum yuzunden cumaya o_Oo_O
Cok gecmis olsun canim tartidan once sağlığını dusunnnn

:63:

olur uç ama kollarıma doğru emi :dondurma:

oh sporlar efsane :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

sağol canımın içisi rengarek fılavırım:KK200:

:KK59:

begüşüm squat da bölgesel olarak geçiyor

ahahah akardasın bernam..

kuzum gerçekten ekmek acıktırıyor.. kan şekerini alt üst ediyor.. haaa tb ekmek vs ne farkı var.. sadece sindirim için farkı var yoksa beyaz ekmekle eşdeğer.. o da kan şekerini alt üst ediyor malsef.
Ben pek ekmek aramaz oldum ilk basladigimda her ogün yiyordum

Back
X