- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
korktun muu

açlıktan nasıl bakacağımı şaşırmış olabilirim accuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yer ve wc ye gitmem didin ben anlamam
Lan insanı duygudan duyguya sürüklüyorsun zaten mercimek kadan beynim vardı püre oldu sayende![]()
dakka olmaz yaaDk dedi kendileri. Ben de dk hesaplayamadığımdan vazcaydım begüş kızma hemen![]()
Oyyy sıcak tut kendini
Ben de aynı durumdayım![]()
Ayy çok sirinsiniz aşka gel
Hafif yiyim zaten uccam yakinda![]()
Koşuyorum kuzum bir de kardiyo egzersizi yapıyorum bir De arada ip atlama vs, dinlenme günlerinde ise yürüyüş
Allah zihin açıklığı verdi. Kuzum seni bize kavuştursun bir an önce
![]()
Zalım
Neysem o yanıma kar kalsın dk olarak tutamam şimdi onu
Harbiden herşeyi biliyor. Lan çip mi taktın bize
O değil de hani çizgi filmlerde olur ya salak baş kahraman koca ağırlığın altında kalır yerin dibine girer. Bi gün öyle olacam![]()
Ya dun evde tost yedim saat 11de.12 oldu gozum yemek aramaya basladi.
Bugun okula geldim hic boslugum yoktu ona ragmen oglen acikmamistim sut elma badem yedim.15.20 de kursa gircem oncesinde yicektim ama acikmadim mandalina yicem sonra yemj eve kalacak.beslenmemi eve geri goturmus olcam![]()
bence de adet olmalı..
Oyyy sıcak tut kendini
Ben de aynı durumdayım![]()
oy makbuşum tüh çok geçmiş olsun canım.. şimdi iyi misin?Selam millet tam okuldan cıkacak tim ki bugun anı bir mide bulantısı oldu azıcık hava alayım diye cama kalktım felaket basım dondu sonra eşim ı aradım geldı benı okuldan aldı hastaneye geldik serum verdiler bazen kulak krıstallerde oynama olurmuş o yuzden olurmuş boyle Insallah kilom etkilenmez bu serum yuzunden cumaya![]()
Eki Görüntüle 2123550
böyle ısıtın birbirinizi ağrınız falan kalmaz
Sagol canım hıc anlamadım ne oldugunu esıme de sınır oldum gittik doktora diyor ki diyet yapıyor kadın da ac mı geziyor falan dedı dayadı serumuGeçmiş olsun makbuşumm
Serum etki edebilir. Bana etmişti fazlaca. ama daha iki gün var dikkat edersen iner
Ondan önemlisi sağlığın şu an. Dikkat et kendine. Bolca da su iç
ellerine sağlık
Yav iyiyim simdi sukur sagol kuzum valla cok iyiydi tartı bugun 59.5 ıdı insallah iner yabeni sıcak tutacak bir yavuklum bile yok
bir gün olursa adı yavuk olacak.. takma adı.. yalakkkkkkkkkkkk der gibi küfreder gibi.. yavuk
oy makbuşum tüh çok geçmiş olsun canım.. şimdi iyi misin?
sen can derdine düş hala tartıyı mı düşünüyorsun kıyamam kibooooooooooooool su içersen cumaya ödemi iner canom üzülme
eneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pek dadluigdedali var mısın bele olmaya?
Yav iyiyim simdi sukur sagol kuzum valla cok iyiydi tartı bugun 59.5 ıdı insallah iner ya
Cok gecmis olsun canim tartidan once sağlığını dusunnnnSelam millet tam okuldan cıkacak tim ki bugun anı bir mide bulantısı oldu azıcık hava alayım diye cama kalktım felaket basım dondu sonra eşim ı aradım geldı benı okuldan aldı hastaneye geldik serum verdiler bazen kulak krıstallerde oynama olurmuş o yuzden olurmuş boyle Insallah kilom etkilenmez bu serum yuzunden cumaya![]()
Ben pek ekmek aramaz oldum ilk basladigimda her ogün yiyordum
olur uç ama kollarıma doğru emi
oh sporlar efsane
sağol canımın içisi rengarek fılavırım
begüşüm squat da bölgesel olarak geçiyor
ahahah akardasın bernam..
kuzum gerçekten ekmek acıktırıyor.. kan şekerini alt üst ediyor.. haaa tb ekmek vs ne farkı var.. sadece sindirim için farkı var yoksa beyaz ekmekle eşdeğer.. o da kan şekerini alt üst ediyor malsef.