Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahha komik şişkoEki Görüntüle 2123575 çok komik sisko miuuuuu
tamam
bana şişko dedin
ay maşallah benim esrama beeeeeeeeeeeeeeeee
oy tamam iyi ol da
vurdun mu
şişko mu dedin
sen var ya gurur duymalısın kendinle be![]()
Sen bize diyorsun amabana şişko dediler hep
oyii özlemişim bende
ısırınca özlemim gitti![]()
Valla cok tatli sebek ve yaramazzzzzoyy desene çok tatlılar![]()
Çok aç kalıyorum yalnız, üç gündür özellikle öğün aralarında ciddi açlık hissediyorum. Listeye tam uymuyorum ondan mı acaba, sporu sa normalden çok yapıyorum belki de ondandır. Yani bu açlık duygusuna güzel kilo vermezsem üzülürüm. Tartılmıyorumda.harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaçok merak ediyorum sana etkisini canom
Sorma kız o da 1 dilim tt ekmeğiydi
Şapşik yaAha benim oglum da boyle kedi kovaliyo parka gidince.kediler de kendisi kadar :)
Ya yürümek bana çok iyi geliyor su çocuklar olmasa herhalde sabahın 9 çıkarım dışarı gece yarısını kadar yürürüm kafam dağılıyor bide sanki yürürken herşey arkamda kalıyor gibi geliyor o zaman tempo cosuyorAnkaraya gelirdin aslında az daha zorlasan yürüyerek![]()
YaaaaaÇok aç kalıyorum yalnız, üç gider özellikle öğün aralarında çizgi açlık hissediyorum. Listeye tam uymuyorum ondan mı acaba, sporu sa normalden çok yapıyorum belki de ondandır. Yani bu açlık duygusuna güzel kilo vermezsem üzülürüm. Tartılmıyorumda.
Sen sevmezsin ama bir ay sonunda da 14 gün nesfit yapıcam bana iyi kilo verdiriyor. Planladığım gibi giderse 26 nisan oğlanın doğum gününde 58 falan olurum heralde.
Aynen kuzum.. temiz hava soluyorsun mis gibi.. bolca yürü yeter ki iyi ol senYa yürümek bana çok iyi geliyor su çocuklar olmasa herhalde sabahın 9 çıkarım dışarı gece yarısını kadar yürürüm kafam dağılıyor bide sanki yürürken herşey arkamda kalıyor gibi geliyor o zaman tempo cosuyor
@Portakal Sulu Ordek ner deki yok kiPortimin verdiği tarifin malzemelerini aldım yapacağım akşam üstü
Nen demedim nil dedi ben yorgan yatak yolardı. M ağrıdan simdi azaldı çok şükür ama hiç yok degilbana şişko dediler hep
o yüzden pek bişey demiyorum.....O bir dilim in ne mücadeleler verdiydim
Şapşik ya
Ama amaa
Çok kötüydüm ki ben![]()
Menü verem la sanaAynen kuzum.. temiz hava soluyorsun mis gibi.. bolca yürü yeter ki iyi ol sen
Bilmiyorum cenehennemin dibindeki aktaran kadar yürüdüm 2 Gr zencefil icinnn@Portakal Sulu Ordek ner deki yok ki![]()
Yazım da saçma sapan çıkmış düzelttim :) bakalım olmazsa uyarım, gerçi salata yemedim ondan da olabilir. Spor da yoruyor tabi. Sıkılasayımda inşaallah dayanırım.Yaaaaa
Ay tam uy o zaman eflal aç kalmak çok da iyi değil
Ol lan 58 nesfite bile bişey demicem söz![]()
Gitme gözün sevemBen derse geçiyorum kızlar .. işten çıkana kadar biraz çalışayım. Zorundayım. Akşam da evde devam..
Özleyin ki![]()
Nen demedim nil dedi ben yorgan yatak yolardı. M ağrıdan simdi azaldı çok şükür ama hiç yok degil