• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Protein dedigin neler ki mesela. Tam bilmiom . Et mi
Ben her gün mutlaka 2 yumurta yiyorum. Sali günüdü galiba .ya da p.tesi tavuk yedim. Dün karnıyarık ta kıyma vardı
Yoğurt nerede vero tavuk nerede balık nerede et nerede köfte nerede sadece yumurta değil emzirirken kalsiyum kaybederiz bunu bize sağlayacak yoğurttur suttur kansızlığın yoksa akşam çayın yanına yediklerin çiğ değil senin ve sana yağdan başka bir fayda saglamiyor akşam çayın yanına yiyeceğine neden bir bardak tarçınlı süt içmiyorsun şöyle beslen dediğimizde ama ben emziriyorum diyorsun ama dikkat etmiyorsun su kafaya karşıyım sütüm çok olsun sütun çok olması sizin düşündüğünüz kadar önemli değil önemli olan içeriği ve doyuruculugu ama bakıyorum sabah ki peynir yumurtadan başka fullll karbon besleniyorsun

Balım.kabaktan yana sıkınti yok ye 2 tane
Tamam canım
Supersin canım ya cok sagol
Ay ne yapsam ki ya haze bu kadar motivasyonum varken . Liste olması iyi oluyor bana ama
Bence listeden devam et eflal.1 haftada faydali mi zararlı mi anlayamazsin.daldan dala konma.

Yoğurt nerede vero tavuk nerede balık nerede et nerede köfte nerede sadece yumurta değil emzirirken kalsiyum kaybederiz bunu bize sağlayacak yoğurttur suttur kansızlığın yoksa akşam çayın yanına yediklerin çiğ değil senin ve sana yağdan başka bir fayda saglamiyor akşam çayın yanına yiyeceğine neden bir bardak tarçınlı süt içmiyorsun şöyle beslen dediğimizde ama ben emziriyorum diyorsun ama dikkat etmiyorsun su kafaya karşıyım sütüm çok olsun sütun çok olması sizin düşündüğünüz kadar önemli değil önemli olan içeriği ve doyuruculugu ama bakıyorum sabah ki peynir yumurtadan başka fullll karbon besleniyorsun
Süt alıp haftalık yogurt yapioz ki ama . Hep ayran iciom ki ben . Dün bitmsti. Temam daHa dikkat etcem . Karatay yapiom Die etten kofteden igy gelmişti biraz da:KK14::KK14:

Yav hep kizion da. Ben de bebem 1 aylikken ekmegi keserek basladim . 1800 veriodum en az .Ömer de 6 ayı beklemistim . Sağolsun aus ikna etmişti.
Bunda erken davrandim şükr gidio gidecek kilolar . Bana güven vaytim dusundugun gibi takım sorumsuzlgu yapmioom valaa
Vero ekmekte karbon faydasız evet ben tuketirim ama WC sorununa başka çözüm bulamadım
Veri senin kilo verip vermemen değil mesele ya ben anltamiyorum yada sen anlamak istemiyorsun
Şimdi ben yada @MiuLego diyoruz carsamba perşembe hafif menüler karbon yemeyin herkes buna uymayan çalışıyor ama sen karbonun ağa babasını yiyorsun eee şimdi onlar da eee o yiyor biz aç geziyoruz diyorlar ki haklılar
Biz yarım gözleme diyoruz sen 1 yiyorsun eee buradaki arkadaşlar biz sizi dinlerken vero sizi dinlemiyor o zaman biz niye dinliyoruz diyorlar
Dilan canım çekti diyorsun yiyorsun burada ne safralardan ciss yemeden kalkan çarşamba perşembe karbon yok dedik diye kısır yenenler arkadaşlar ne oluyor

Süt alıp haftalık yogurt yapioz ki ama . Hep ayran iciom ki ben . Dün bitmsti. Temam daHa dikkat etcem . Karatay yapiom Die etten kofteden igy gelmişti biraz da:KK14::KK14:
Gelmemeli gelsede yenmeli ben balıktan nefret ederim ama emziriyorum diye yiyorum mecbur peynir sevmem yoğurt sevmem zeytinyağı kokusunu sevmem ama hepsini tüketiyorum çünkü kendim kadar bebeğim içinde besleniyorum

Allah kolaylık versin kaptanım bugün hallet de rahatla artık :KK200:

Begüş yoğun galiba henüz gelmedi :KK37:İyi iyi buradaysan sevindim alıştın da işine çok şükür çok özletme artık kendini:KK60:

Bazlama tost mu gömdünüz geçen gün :oha::KK45:benim burada etiformuma laf söyleyen kaptanım onu yediyse vururum :silah::KK70: @MiuLego :KK8:
Nö ölökösö vör yö yalan konuşuyor banu:ıslık::KK17:

Back
X