- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
Yok giz normalde gıcıklarlar yaparmda kiyamadim handeyeSiz @tevafuk55 la benim kpismamizi girmediniz sanirim siz de mirtimisiniz beee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok giz normalde gıcıklarlar yaparmda kiyamadim handeyeSiz @tevafuk55 la benim kpismamizi girmediniz sanirim siz de mirtimisiniz beee
Sağol kuzumoksururken ya ciğerlerim ya girtlagim dışarı çıkacak. Var mı bildiğin ekstra bi yöntem
![]()
Iste o derin uyku bende yok 1 haftadir ece 100 defa uyaniyorim cok odemim var cokSlm kızlar, gözlerim sulu sulu ağır grip geçiriyorum çok gelemiyorum
Floweroflife iyilesemedim kuzucum
Beni sormuşsun
@Pamukseker19 pambih beni sormuş
Spor nasıl gidiyor
@matematik61bernam sormuş beni
Esra_4378 yeniyo muyuz tevoyu
Melegiimm22
handeyi yeniyoz mu?
@MiuLego kuzum iyi değilim, rapor aldım ilaç icip uyuyorum, adet de olamadım
Menü çok karışık
Kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek , çay
Ara taze sıkma portakal suyu
Ballı limonlu ıhlamur
Ballı süt
Tereyağlı pekmez
(Öksürüğe iyi gelir denen herşeyi yaptım)
Akşam (yemek yapmaya halim yok disardan)
Izgara+salata
Su çok(boğazım yüzünden ılık su içip duruyorum)
Değil spor paso yatıyorum
@Storm- kuzum ödem için özür dilemişsin. Mium bilir bak ben bu kilolarda bir günde +2 ya da -2 çıkabiliyorumevet insan ac kalmasına rağmen + görünce üzülüyor ama vücut biseylere tepki veriyor işte. Ben stres olduğumda ve uykusuzluk çektiğimde(bak tamamen uyumamak değil, derin dinlendirici uyuyamamak) ödem olduğumu farkettim. Yani sadece diyet ve spor da değil başka sebeplerde olabiliyor. Sıkma canını, biz kendimizden eminsek eninde sonunda gidecek o kilolar
bak üzüldün diye baya hasta hasta dil döktüm sana öp Beni, şefkate ihtiyacım var
![]()
Bencede.Bu hafta listeye mi gireceksin canımEvet benim de içim rahatladı böylece yarın için elimden geleni yapmanın huzuru bir başka
:)
Bebisle ugrasiyomBeybiler napıyonuz![]()
Oo maşallah maşallah. Bebişe ayrı maşallah diyete ayrı maşallah o zamanBebisle ugrasiyomdiyete de son sürat devam
![]()
Tylol hot içiyorum kuzucum, zencefil kuşburnu bi de tuzu deniyim( amanın ödem bombası oldumhepfit tuzla gargara yap olmadı bas tuzu boğazına
Bir de karabiber , acı kırmızı biber,zencefil limon kabuğu kuşburnu karıştır iç çayını
Bir de bol bol terle..
Sar sarmalan tylol hot içip yatakta terle, annem hep bunu önerir beni iki günde ayağa kaldırdı bu yöntem
Oo maşallah maşallah. Bebişe ayrı maşallah diyete ayrı maşallah o zaman![]()
YoooBencede.Bu hafta listeye mi gireceksin canım![]()
Yawru tuzu gargara yap tükürTylol hot içiyorum kuzucum, zencefil kuşburnu bi de tuzu deniyim( amanın ödem bombası oldum)
Ben de öpeyim canim ya geçmiş olsun tabiki yenecegiz başka ihtimal yokSlm kızlar, gözlerim sulu sulu ağır grip geçiriyorum çok gelemiyorum
Beni sormuşsun
Spor nasıl gidiyor
Melegiimm22
handeyi yeniyoz mu?
Menü çok karışık
Kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek , çay
Ballı limonlu ıhlamur
Ballı süt
Tereyağlı pekmez
Izgara+salata
@Storm- kuzum ödem için özür dilemişsin. Mium bilir bak ben bu kilolarda bir günde +2 ya da -2 çıkabiliyorumevet insan ac kalmasına rağmen + görünce üzülüyor ama vücut biseylere tepki veriyor işte. Ben stres olduğumda ve uykusuzluk çektiğimde(bak tamamen uyumamak değil, derin dinlendirici uyuyamamak) ödem olduğumu farkettim. Yani sadece diyet ve spor da değil başka sebeplerde olabiliyor. Sıkma canını, biz kendimizden eminsek eninde sonunda gidecek o kilolar
bak üzüldün diye baya hasta hasta dil döktüm sana öp Beni, şefkate ihtiyacım var
![]()
Slm kızlar, gözlerim sulu sulu ağır grip geçiriyorum çok gelemiyorum
Beni sormuşsun
Spor nasıl gidiyor
Melegiimm22
handeyi yeniyoz mu?
Menü çok karışık
Kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek , çay
Ballı limonlu ıhlamur
Ballı süt
Tereyağlı pekmez
Izgara+salata
![]()