- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benim işler karışık ama yarın bakalım ne olacak
Bende öğlen yiyemedim diye ağladım sandimKızlar menüde ağladım yazmışım yanlış olmuş atladim diyecektim
Geçmiş olsun canim zor olur bilirimDilimin üzerinde sivilce gibi birşey cıktı çok kötü açıyor yaa
Sağol canimGeçmiş olsun canim zor olur bilirim
Sabah akşam harnup pekmezi Ausum demişti bana zatürrenin eşinden dönmüştüm bendeSağol kuzumoksururken ya ciğerlerim ya girtlagim dışarı çıkacak. Var mı bildiğin ekstra bi yöntem
![]()
Direnç düşünce çıkıyor ben de de,c vitaminli şeyler ye sabahDilimin üzerinde sivilce gibi birşey cıktı çok kötü açıyor yaa
Güzel menü beğendim ben bakalım yarın ilk kilo bildirimin nasıl olacak inşallah istediğin eksiği gorursunMenumu bırakayım hemencik
Kalkınca limonlu su
9:30
2 yumurta ,9 yeşil zeytin,peynir 2 ceviz yeşillik salatalık
Dışarıda işler vardı geç geldim öğleyin ağladım
15:30
Şekersiz türk kahvesi
3 hurma 3 ceviz minnacık muz
17:15
Küçük 1 tabak tavuk sote 1 tabak salata yoğurt
Su 3 kesin olur
Spor 1 saat dışarıda orta ve tempolu yürüyüş 30 dk koşu bandında yürüdüm
@MiuLego@nehirnil111
2.bildirim olacak canimGüzel menü beğendim ben bakalım yarın ilk kilo bildirimin nasıl olacak inşallah istediğin eksiği gorursun
Rahatım kuzum şükür. Aile şirketi o yüzden çok yardımcı oluyolat sağolsunlarmalipina nasıl yeni işin rahatmisin
Detoks iyidir arada bi iyi oluyo güzel eksi getirirr kesinValla benim işler karışık ama yarın bakalım ne olacakilk defa detoks yaptim sisst kimseye deme
Hee başladım valla dötümün üstünde oturamıyom üç gündür bir ora bir bura gitmektenK
İşe mi başladın appplaaa![]()
Taze zencefl çayı iç hepftimSlm kızlar, gözlerim sulu sulu ağır grip geçiriyorum çok gelemiyorum
Floweroflife iyilesemedim kuzucum
Beni sormuşsun
@Pamukseker19 pambih beni sormuş
Spor nasıl gidiyor
matematik61
bernam sormuş beni
Esra_4378 yeniyo muyuz tevoyu
@Melegiimm22handeyi yeniyoz mu?
@MiuLego kuzum iyi değilim, rapor aldım ilaç icip uyuyorum, adet de olamadım
Menü çok karışık
Kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek , çay
Ara taze sıkma portakal suyu
Ballı limonlu ıhlamur
Ballı süt
Tereyağlı pekmez
(Öksürüğe iyi gelir denen herşeyi yaptım)
Akşam (yemek yapmaya halim yok disardan)
Izgara+salata
Su çok(boğazım yüzünden ılık su içip duruyorum)
Değil spor paso yatıyorum
@Storm- kuzum ödem için özür dilemişsin. Mium bilir bak ben bu kilolarda bir günde +2 ya da -2 çıkabiliyorumevet insan ac kalmasına rağmen + görünce üzülüyor ama vücut biseylere tepki veriyor işte. Ben stres olduğumda ve uykusuzluk çektiğimde(bak tamamen uyumamak değil, derin dinlendirici uyuyamamak) ödem olduğumu farkettim. Yani sadece diyet ve spor da değil başka sebeplerde olabiliyor. Sıkma canını, biz kendimizden eminsek eninde sonunda gidecek o kilolar
bak üzüldün diye baya hasta hasta dil döktüm sana öp Beni, şefkate ihtiyacım var
![]()
Hiç iyi değilim hande yazmak da istemiyorum, iyi değilim sadece. Debelenip duruyorum. Okullar tatil olsaydı bir hayırlısıyla...eflal ne oldu balım