• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Esime dun aksam dedim ki ekmek yiyince daha cabuk acikiyorum o yuzden okul günleri ekmek yemem artik

Esimin super otesi bilimsel aciklamasi geliyor:
Dogrudur cunku ekmek yiyince doyuyosun doyduktan sonra midende yer acilmaya baslayinca hemen aclik hissediyosun.ekmek yemeyince mide zaten bos oldugu icin bosaldigini farketmiyo acikmiyosun :KK70:
:KK9:
:KK70:

Perşembe menüm
KKahvaltı 6.40
Tereyağında 2 yumurta
Bi dilim peynir
Yarım domates
6 zeytin
Marul
2 ceviz
Öğlen 12.45
Ton balıklı salata

Akşam 19.15
Bi tabak zeytinyağlı pırasa
Bi kase yoğurt
Parmak ucu kadar lahana turşusu
3 litre su içerim
50 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife @cakil80 @begum75
Turşu hayır gerisi güzel balım

Uyanınca limonlu su içtim

Kahvaltı 12de..
2 yumurta ile kapya biberli soğanlı biberli dereotlu omlet
Peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara 16da
Türk kahvesi
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 ceviz
5 badem

Akşam 18 gibi
Ayran detoksu çorbası

Spor
1 mil leslie 45 puan
400 ip 80 puan
Toplam : 125 puan

@MiuLego @Lunya nehirnil111 nehirnil111

Birazdan az sütlü türk kahvesi içerim..

menü
sabah
iki lokma simit
bir kupa kahve
bir kupa çay

öğle
iki lokma çiğköfte
büyük kase salata
haşlanmış yumurta 2 buçuk tane

akşam
yeşillik
iki üç lokma çiğköfte

hayatımın en saçma sapan menüsü. Hayırlısı artık menüsü. @MiuLego
midem çok kötü

60 dk yürüyüş 150 puan nehirnil111 nehirnil111
Bayağı saçma olmuş hiç besleyici bir şey yok Allah'tan yumurta ve yeşillik var

Kızlar merhaba...ben eski 7.takım üyesiyim...kaptanı da oldum bi süre...1.5 ay oldu 2.bebeğimi doğurdum.20 25 kilo fazla kilom var.yaza kadar onu acilen vermek istiyorum ama emziriyorum da...yani ne yapacağımı nasıl yol izleyeceyimi bilmiyorum...bu konuda bana ne tavsiye ediyorsunuz?gaz sorunu alerji falan derken bi sürü şeyden uzağım...en önemlisi diyetimin olmazsa olmazı yumurta yiyemiyorum :(

Kızlar merhaba...ben eski 7.takım üyesiyim...kaptanı da oldum bi süre...1.5 ay oldu 2.bebeğimi doğurdum.20 25 kilo fazla kilom var.yaza kadar onu acilen vermek istiyorum ama emziriyorum da...yani ne yapacağımı nasıl yol izleyeceyimi bilmiyorum...bu konuda bana ne tavsiye ediyorsunuz?gaz sorunu alerji falan derken bi sürü şeyden uzağım...en önemlisi diyetimin olmazsa olmazı yumurta yiyemiyorum :KK43:
Hoşgeldin aynura.Bebeğin ailesine vatana dinine imanına hayırlı bir evlat olsun inşallah.Anneliğini de tebrik ederim:KK200: emziren anne diyetinde Whiteblacklife Whiteblacklife a danışabilirsin. Aynı zamanda kaptan yardımcısı. Hoşgeldin tekrar evlatlarına sana sağlıklı günler dilerim:KK68:

@Bonus Karatay menunu versen de görsek artık

@masum üzülüyorum artık bilesin alıp başını gidecek kilo diye korkuyorum sen korkmuyor musun

@Efser o kadar kiloyu tek başına mı vereceksin gelde beraber verelim

Antepia27 Antepia27 abla 100 düştün sevindik şimdide hem kendini hem bizi üzüyorsun menü ver lutfennn

İnşallah ablacm menü vermeye calisacagim

Hoşgeldin aynura.Bebeğin ailesine vatana dinine imanına hayırlı bir evlat olsun inşallah.Anneliğini de tebrik ederim:KK200: emziren anne diyetinde Whiteblacklife Whiteblacklife a danışabilirsin. Aynı zamanda kaptan yardımcısı. Hoşgeldin tekrar evlatlarına sana sağlıklı günler dilerim:KK68:
Çok teşekkürler canım güzel diklerin için...inşallah bana bi yol gösterirler...aslında diyet konusunda bilgim çok iyi ama emzikli olmak bi de böyle erken aylarda çok zoruma gidiyor...bi 6ay bekleye bilsem yaparım rahat rahat ama bekleyemem...çok fazla kilom var ve önümüz yaz..

Senin çok.iyi anlıyorum.. rabbim kolaylık versin yavruya da geçmiş olsun..

Ne oldu desem anlatmayacaksın Rabbim feraha çıkarsın canım..

:63::63::63:

Muz süt bana yaramamıştı :rolleyes:

Saatler değişince öyle oluyor kuzum :KK51:

Hahahhahhha :KK53:

Geçmiş olsun:dua:
Bana uzattığın dillerin sonucu :KK53:
Sen misin yapan :KK67:
Ayy banada yaramayacak gibi geliyor :KK17:

Kızlar merhaba...ben eski 7.takım üyesiyim...kaptanı da oldum bi süre...1.5 ay oldu 2.bebeğimi doğurdum.20 25 kilo fazla kilom var.yaza kadar onu acilen vermek istiyorum ama emziriyorum da...yani ne yapacağımı nasıl yol izleyeceyimi bilmiyorum...bu konuda bana ne tavsiye ediyorsunuz?gaz sorunu alerji falan derken bi sürü şeyden uzağım...en önemlisi diyetimin olmazsa olmazı yumurta yiyemiyorum :KK43:

Canım hoşgeldin nasılsın
Güle güle büyüt bebeğini, Allah uzun ömürler nasip etsin ;)

Cnm bende emziriyorum ama ben diyet için 6 aylık olmayı ek gıdaya geçmeyi bekledim.. madem acele ediyorsun o zmn süt yapacak şeylerden sana azcık örnek verim..
Klasik bol su iç..
Her gün muhakkak çorba olsun öğünlerinde..
Bana et ve helva süt yapardı en çok.. güzelce..
Kuru incir ceviz badem ;)
Ekmek ve paketli gıda yeme onlar süt yapmaz zararlı ;)
Sabahları süt az olur tatlı ihtiyacını erken saatlerde yersen akşama kadar süt olur kalori olmaz ;)
Akşam yemeği örnek olarak çorba et-köfte salata ;)
Sebze yemekleri de bolca ye.
Akşam süt yapacak çaylarla kuru incir fln ye..
Spor şu an için çok yapma sütü azaltır..
Bu şekilde hafif dikkat ettin mi ilk 6 ay güzel gider ;)

Slm kızlar, gözlerim sulu sulu ağır grip geçiriyorum çok gelemiyorum
@Floweroflife iyilesemedim kuzucum:110:
Beni sormuşsun :KK15:
Pamukseker19 Pamukseker19 pambih beni sormuş :KK15:
Spor nasıl gidiyor
@matematik61 :KK15:bernam sormuş beni
Esra_4378 Esra_4378 yeniyo muyuz tevoyu :rolleyes:
@Melegiimm22 :KK8: handeyi yeniyoz mu?
@MiuLego kuzum iyi değilim, rapor aldım ilaç icip uyuyorum, adet de olamadım :KK34:
Menü çok karışık:KK34:
Kahvaltı
Yumurta
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek , çay

Ara taze sıkma portakal suyu
Ballı limonlu ıhlamur
Ballı süt
Tereyağlı pekmez
(Öksürüğe iyi gelir denen herşeyi yaptım:KK35::KK35:)
Akşam (yemek yapmaya halim yok disardan)
Izgara+salata
Su çok(boğazım yüzünden ılık su içip duruyorum)
Değil spor paso yatıyorum:KK43:

Storm- Storm- kuzum ödem için özür dilemişsin. Mium bilir bak ben bu kilolarda bir günde +2 ya da -2 çıkabiliyorum :KK43: evet insan ac kalmasına rağmen + görünce üzülüyor ama vücut biseylere tepki veriyor işte. Ben stres olduğumda ve uykusuzluk çektiğimde(bak tamamen uyumamak değil, derin dinlendirici uyuyamamak) ödem olduğumu farkettim. Yani sadece diyet ve spor da değil başka sebeplerde olabiliyor. Sıkma canını, biz kendimizden eminsek eninde sonunda gidecek o kilolar :KK74: bak üzüldün diye baya hasta hasta dil döktüm sana öp Beni, şefkate ihtiyacım var:110:
gecmis olsun kuzum:KK74:

Canim grlmis hosgelmis
Hande ben
Gule gule buyut bebegini
Ozledim kiz seni

Back
X