- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 35

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kaptanicemGünaydııııın ve hayırlı cumalar
Missss gibi cuma bildirimleri gelsin
Servise biniyorum işe gidince tüm bildirimleri toplıcam![]()
Canim pazartesi -400 gorunce cok mutlu olmustum sonra böyle olmasi moralimi bozdumatematik61 canim bence güzel bir eksi
Sana özel mesaj attım bak bakalimYer icermiyim canım 1 Gr daha eksik çıksam sevinirim
Canım bu sonuc harıka kilo kuculdükçe ekside küçülür artık her eksi degerli olmalı senin icin 100 200 bile 500 cok iyi tebriklerBi bildirim de benden gelsin
Geçen hafta : 59.9
Bu hafta : 59.4
Fark : 0.5
Yuzde : %0.83
@MiuLego @Whiteblacklifes i d e l y a
Bakayım canimSana özel mesaj attım bak bakalim
53 üzerine çıkmıyormuşş muşş muşşşş@MiuLego Kaptanım bu hafta azıcık artıyla geldim ama korumada çok başarılıyım itiraf etmeliyim ki hayatımda ilk defa bu kadar güzel koruyorum 53 üzerine çıkmıyorum ödem olmadığı sürece bu beni çok mutlu ediyor sanırım kendimi çözdüm ve izin vermiyorumgeçen hafta 52.2 bu hafta 52.5 ama deli gibi mutluyum
![]()
Dün 10 dk zumba var caninStarlarım son kontrolleri yapalım mı eksik gedik var mı
Eki Görüntüle 2124296
Megastarlar
Esra_4378
hippotalamus
Konyakk
Nevreste
Floweroflife
Cutemom007
Ultrastarlar
tevafuk55
Pamukseker19
vorones
cakil80 @Portakal Sulu Ordek
elfkkk
HAbibte
arden32
Öyle cicim ama bu keyifli tabi vücudum şekillenmedi sarkmış sanki spor yapmalıyım fırsat bulursam53 üzerine çıkmıyormuşş muşş muşşşş![]()
Ekledim kuzumDün 10 dk zumba var canin
Mortim gayet güzel eksi. Bardağın dolu tarafına bak. Ya çarşamba tartıda gördüğün rakam olsaydı.Bi bildirim de benden gelsin
Geçen hafta : 59.9
Bu hafta : 59.4
Fark : 0.5
Yuzde : %0.83
@MiuLego @Whiteblacklifes i d e l y a
53 kiloya sarkma mıÖyle cicim ama bu keyifli tabi vücudum şekillenmedi sarkmış sanki spor yapmalıyım fırsat bulursam![]()
Basen kısmım yani toparlanmış değil daha sıkı istiyorum53 kiloya sarkma mı
Neren sarkık leynn![]()