Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim
Tek tek alıntı yapamadım
Sizin desteğiniz ile daha iyi olacak inş

Çok şükür ki yeme ayaklarım bitti
Karbon bitti , akşam eve gelip uyuyordum karbon etkisinden şimdi 6 saat uyku yetiyor :dua::dua:

Hafta içi öğlen yiyip birdahada yemiyorum , ama hafta sonu oyle olmaz
Saatler ileri kayar :deli::deli::deli:

Bu hafta sonu annemdeyim
Ama diyet bozulmadan geleceğim eve :KK49::KK49::KK49:

Starlarım son kontrolleri yapalım mı eksik gedik var mı :halay:

Adsız.webp

Megastarlar :KK52:

Esra_4378 Esra_4378 hippotalamus hippotalamus Konyakk Konyakk Nevreste Nevreste Floweroflife Floweroflife Cutemom007 Cutemom007

Ultrastarlar :KK52:

tevafuk55 tevafuk55 Pamukseker19 Pamukseker19 vorones vorones cakil80 cakil80 @Portakal Sulu Ordek elfkkk elfkkk HAbibte HAbibte arden32 arden32

@MiuLego Kaptanım bu hafta azıcık artıyla geldim ama korumada çok başarılıyım itiraf etmeliyim ki hayatımda ilk defa bu kadar güzel koruyorum 53 üzerine çıkmıyorum ödem olmadığı sürece bu beni çok mutlu ediyor sanırım kendimi çözdüm ve izin vermiyorum :KK31: geçen hafta 52.2 bu hafta 52.5 ama deli gibi mutluyum :KK70::KK22:

@MiuLego Kaptanım bu hafta azıcık artıyla geldim ama korumada çok başarılıyım itiraf etmeliyim ki hayatımda ilk defa bu kadar güzel koruyorum 53 üzerine çıkmıyorum ödem olmadığı sürece bu beni çok mutlu ediyor sanırım kendimi çözdüm ve izin vermiyorum :KK31: geçen hafta 52.2 bu hafta 52.5 ama deli gibi mutluyum :KK70::KK22:
53 üzerine çıkmıyormuşş muşş muşşşş :işsiz::işsiz::işsiz:

begum75 begum75 Ballı çörekim sporlarımı da yazayım yani yürüyüşlerim :KK45:bu hafta spor yapacağım inşallah yoğunluğumu hafta sonu atlatıyorum :spor:

Salı; 35 dakika tempolu 87,5
Çarşamba; 45 dakika tempolu 112,5
Perşembe; Yarım saat tempolu + yarım saat yürüyüş 105

Pazartesi sporunu yazmış mıydım :KK15:

Back
X