- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yik cinim nirdin çikirdinTevoo sen bana göz koymuşun gibi geldi![]()
Hâlâ cok guzel cevherlerim var benimBide tevo nin öyle şeylerle işi yok diyordun resmen içindeki cevheri cikarttim be
25inde de 2ayımız olacak inşallah...5yaşında da bi kızım var canım.Bebegin kac aylik
Hos geldın canım bire bir hiç tanışmadık ama seni duydum ben nami diyar Aynura kaptan25inde de 2ayımız olacak inşallah...5yaşında da bi kızım var canım.
oyy miniikim gelmiş
hoşgeldin25inde de 2ayımız olacak inşallah...5yaşında da bi kızım var canım.
Ay maşallah kız. Allah bağışlasın çok tatlılarMaşallah canım Allah bağışlasın
Bnm oğlum da 2,5 yaşındaKızım da 2,5 aylık
![]()
Nasılsın ballı çörekimoyy miniikim gelmiş![]()
Allah bagislasin canım.benimkilerin biri 12 diger 7 yasinda.25inde de 2ayımız olacak inşallah...5yaşında da bi kızım var canım.
Cnm deneme süren bitince dw kaptanın insiyatifinde cnm.. bitti mi ki deneme sürenİste bende onda takıldım ya balım menülerşm sporum suyum gayet iyi devam edior heode öle yorumlanıyor.deneme süresi bitnce netlesemeyen yada eksik olan durum ne olablr bilemedm ve merak ediyorum..cunku listeye grmek icn elimden gelen herseyı yapmya calsıyrm..
@MiuLegohippotalamus
oyy ne diyosunNasılsın ballı çörekimyorgun bir Nil geldi ve sanırım daha da yorulmaya gidiyor 2-3 saat sonra
![]()
Günaydın![]()
Günaydıın kuzular![]()
Günaydın![]()
Gunaydiiinsu bebekler birde az geç kalksalar ne olur sanki
![]()
Günaydınmutlu haftasonları
Eki Görüntüle 2124776
günaydın kızlar![]()
Güünaaaaydıınnnn![]()
Günaydın kızlar
Günaydın ..gidem kahvaltı hazirliyim.
Günaydın kızlar delirecek gibiyim ya iki küçük cocukla hafta sonuna uyanmak ne kadar zor ya![]()
Günaydın fıstıklar lokumlarGünaydın mutlu haftasonları![]()
oyy ne diyosun
çok mu iş yaptın dün
hafta sonunu sırf yorulmak için yapmışlar![]()
Günaydın fıstıklar lokumlar
Pek bir şey yapmadım aslında evin dağınıklıklarını topladım, mutfağı toparladım bulaşık makinesini doldurdum, 2 makine çamaşır yıkadım astım, pudingli toplarımdan yaptım dolaba kaldırdımsabah bulaşık makinesini boşalttım öğlen gittiğimde çamaşırları katlayacağım, evi süpüreceğim sileceğim, ıspanaklı pastamı yapacağım dolaba kaldıracağım , balkonu yıkayıp tozları da aldım mı annemlere derbi izlemeye
oraya da yaptığım toplardan götürürüm yemeğe yardım ederim
akşam eve döndüğümde yarın için çorbamı ve mezelerimi hazır edeceğim pazar gününe Allah kerim daha saymayayım yeter gari okumaktan yorulmuşsundur
![]()
Kız kardeşimin 2 binlik puzzlenı seçtik pazartesi elimde olurpek bişey yapmadım diyo bide yaaa
daha ne yapcan kuzu
harbiden okurken yoruldum
sağ sağlim atlatta bu hafta sonunu haftaya dinlenirsin![]()
2 bin miiKız kardeşimin 2 binlik puzzlenı seçtik pazartesi elimde olurevet hafta içi dinlenirim inşallah hafta sonları ben yoruluyorum
![]()