Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kizlar❤️
C5A2D2DB-97B2-4638-BFDD-D8D7A8F0C365.webp

@MiuLego ben yine dayanamayip coh yidim napacammmmmmm

İste bende onda takıldım ya balım menülerşm sporum suyum gayet iyi devam edior heode öle yorumlanıyor.deneme süresi bitnce netlesemeyen yada eksik olan durum ne olablr bilemedm ve merak ediyorum..cunku listeye grmek icn elimden gelen herseyı yapmya calsıyrm..
@MiuLego hippotalamus hippotalamus
Cnm deneme süren bitince dw kaptanın insiyatifinde cnm.. bitti mi ki deneme süren

Günaydıın kuzular:kahve:

Gunaydiiin :anne:su bebekler birde az geç kalksalar ne olur sanki:anne:

günaydın kızlar :KK200:

Güünaaaaydıınnnn:KK37:

Günaydın kızlar

Günaydın ..gidem kahvaltı hazirliyim.

Günaydın kızlar delirecek gibiyim ya iki küçük cocukla hafta sonuna uyanmak ne kadar zor ya :KK34::KK34::KK34::KK34:

Günaydın mutlu haftasonları :KK36:
Günaydın fıstıklar lokumlar :KK200:
oyy ne diyosun:KK43:
çok mu iş yaptın dün:temizlik::hamarat:
hafta sonunu sırf yorulmak için yapmışlar:ruh:

Pek bir şey yapmadım aslında evin dağınıklıklarını topladım, mutfağı toparladım bulaşık makinesini doldurdum, 2 makine çamaşır yıkadım astım, pudingli toplarımdan yaptım dolaba kaldırdım:KK53: sabah bulaşık makinesini boşalttım öğlen gittiğimde çamaşırları katlayacağım, evi süpüreceğim sileceğim, ıspanaklı pastamı yapacağım dolaba kaldıracağım , balkonu yıkayıp tozları da aldım mı annemlere derbi izlemeye:KK55:oraya da yaptığım toplardan götürürüm yemeğe yardım ederim:kahve:akşam eve döndüğümde yarın için çorbamı ve mezelerimi hazır edeceğim pazar gününe Allah kerim daha saymayayım yeter gari okumaktan yorulmuşsundur :KK45:

Günaydın fıstıklar lokumlar :KK200:

Pek bir şey yapmadım aslında evin dağınıklıklarını topladım, mutfağı toparladım bulaşık makinesini doldurdum, 2 makine çamaşır yıkadım astım, pudingli toplarımdan yaptım dolaba kaldırdım:KK53: sabah bulaşık makinesini boşalttım öğlen gittiğimde çamaşırları katlayacağım, evi süpüreceğim sileceğim, ıspanaklı pastamı yapacağım dolaba kaldıracağım , balkonu yıkayıp tozları da aldım mı annemlere derbi izlemeye:KK55:oraya da yaptığım toplardan götürürüm yemeğe yardım ederim:kahve:akşam eve döndüğümde yarın için çorbamı ve mezelerimi hazır edeceğim pazar gününe Allah kerim daha saymayayım yeter gari okumaktan yorulmuşsundur :KK45:

pek bişey yapmadım diyo bide yaaa
daha ne yapcan kuzu:ruh::ruh::ruh::ruh:
harbiden okurken yoruldum:silah:
sağ sağlim atlatta bu hafta sonunu haftaya dinlenirsin:KK9:

Back
X