Eki Görüntüle 2124790 Konus benimle @MiuLego
Hemen haftaya cuma için bugünden çalışmalara başlıyorsun kuzucum hemeen
Çabuk gelen kilo çabuk gider değil miii?
Hadi cumaya kilo bildirimine bakıciiiimmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 2124790 Konus benimle @MiuLego
Fulya aynısını bende yaptım ya artı görünce kendime yüklenip yedimsonuç daha çok artı.
Belki kendiliğinden gidicekti küçük artılar ama gönlümüz çok yorgun bırakıyoruz hemen.
Tuvalet egitimi verdin mü pekı canim biz cok sıkıntılıyız o konuda sormazsan götüremezsen söylemeyip altına yapıyorAaa ben bunu cok begendim nehir nereden aldin renkleri şekli harika
Ogullarimiz aynıymış. Benim oğlum da 34 aylıkama.kiz büyük 7 yaşında
![]()
Ama herşey yine de senin elinde fulya.. bak hava çok güzel.. yediysek spor yapacağız.. bugün temiz beslen.. çık en az bir saat mis gibi havada yürütüş yap yediklerini telafi edersin hem:)çok üzgün ve bezginim bonusinan çok mutsuzum
bu hafta özellikle son 3 gün çok stresliydim de. iş yoğun ve sorumluluğum da fazlaydı. bunaldım. artı da olunca boşa aldım vitesi
hep aynı döngü. olmamalıydı bu
mart sonunda 75 olmak istiyordum halbuki. ama sonuç hayaller ve hayatlar oluyor
![]()
Tuvalete alıştık canım söylüyor ama b8zde de su sıkıntı var.. başka bir yerde başka hiçbir yere yapmıyor.. ne başka wc ne de öyle piknikte ortalığa.. illa onun lazimligi olacak.. annemlere kv me lazimligi taşımak durumunda kalıyorum.Tuvalet egitimi verdin mü pekı canim biz cok sıkıntılıyız o konuda sormazsan götüremezsen söylemeyip altına yapıyor
Ohhh tamam cuma eks varsa barışcazSen benimle küssün ama ben yine de söyleyeyim @MiuLego kilom sabit dünle![]()
Eveeeeettttt
Bizde de dısarda sorun yok evde değilsek söylüyor ama evde isek söylemiyor nasıl çözeceğiz bu işi hiç bilmiyorumTuvalete alıştık canım söylüyor ama b8zde de su sıkıntı var.. başka bir yerde başka hiçbir yere yapmıyor.. ne başka wc ne de öyle piknikte ortalığa.. illa onun lazimligi olacak.. annemlere kv me lazimligi taşımak durumunda kalıyorum.
Gezdir kuzum annecigini bende su an evdeyim miskin miskin... kütüphaneye gitmem lazım ama.es kişisi yok iki çocukla nasıl gidecem... hava güzel çocukları çıkarmam lazım ama.. bende enerji yok pöff..Günaydıııın
Bugün annemi gezidiricem eve tıkıldı kaldı bizim çalışmalar yüzünden kadıncağız.. hem hava da güzel biraz hava alsın annecim
Bu aradaCutemom007 mezuniyetine onaylamış seabahar.. haydi hayırlı olsun
Sonuçlarda bu hafta takım adımız ya da bireysellerde takıma rkadaşım yok
Haftaya olacak değil mi canla??
Bunun için pazartesiye eksi ile gireveğiz. Kesin ve net! Haftasonunu temşz geçireceğiz. Kaçamak yok!
Göreyim sizi![]()
Ay cok sevindim çok tsklerGünaydıııın
Bugün annemi gezidiricem eve tıkıldı kaldı bizim çalışmalar yüzünden kadıncağız.. hem hava da güzel biraz hava alsın annecim
Bu aradaCutemom007 mezuniyetine onaylamış seabahar.. haydi hayırlı olsun
Sonuçlarda bu hafta takım adımız ya da bireysellerde takıma rkadaşım yok
Haftaya olacak değil mi canla??
Bunun için pazartesiye eksi ile gireveğiz. Kesin ve net! Haftasonunu temşz geçireceğiz. Kaçamak yok!
Göreyim sizi![]()
Şöyle yapsak kusmesen de eksi olmazsa küssenOhhh tamam cuma eks varsa barışcaz![]()
Valla ben artık zaman verdim zamanla hallolacak inşallah..Bizde de dısarda sorun yok evde değilsek söylüyor ama evde isek söylemiyor nasıl çözeceğiz bu işi hiç bilmiyorum
Gelsin pazartesi hemenBakıcam ona tefommmm
Yayınlıcam da ama pazartesi muhtemelen![]()
Evet dayımın oğlu öyleydi terapiste götürdüler Bü kaç seansta çözüldü bende esıme diyorum yardım alsak mı diye ama cok küçük daha hiç iletisime gecemiyor ki bizden baska kimse söylediklerini anlamıyor yani bakalım bizde bıraktık zamana şimdilik yazın üstüne düşeceğim bu durumun baktım çözemiyorum artık yardım alırızValla ben artık zaman verdim zamanla hallolacak inşallah..
Sende zaman ver canım zamanla söyler bence.. yine de iyi durumdalar büyük wc ye alışmayıp onu yapacakken bezleten çocukları da biliyirum.. yine şükür.