Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fulya aynısını bende yaptım ya artı görünce kendime yüklenip yedim :KK43: sonuç daha çok artı.

Belki kendiliğinden gidicekti küçük artılar ama gönlümüz çok yorgun bırakıyoruz hemen.

çok üzgün ve bezginim bonus :KK43: inan çok mutsuzum :KK42: bu hafta özellikle son 3 gün çok stresliydim de. iş yoğun ve sorumluluğum da fazlaydı. bunaldım. artı da olunca boşa aldım vitesi :KK43: hep aynı döngü. olmamalıydı bu :işsiz::KK51: mart sonunda 75 olmak istiyordum halbuki. ama sonuç hayaller ve hayatlar oluyor :KK61:

Aaa ben bunu cok begendim nehir nereden aldin renkleri şekli harika :KK200:

Ogullarimiz aynıymış. Benim oğlum da 34 aylık :emir_bebek::emir_bebek:ama.kiz büyük 7 yaşında :KK200:
Tuvalet egitimi verdin mü pekı canim biz cok sıkıntılıyız o konuda sormazsan götüremezsen söylemeyip altına yapıyor

çok üzgün ve bezginim bonus :KK43: inan çok mutsuzum :KK42: bu hafta özellikle son 3 gün çok stresliydim de. iş yoğun ve sorumluluğum da fazlaydı. bunaldım. artı da olunca boşa aldım vitesi :KK43: hep aynı döngü. olmamalıydı bu :işsiz::KK51: mart sonunda 75 olmak istiyordum halbuki. ama sonuç hayaller ve hayatlar oluyor :KK61:
Ama herşey yine de senin elinde fulya.. bak hava çok güzel.. yediysek spor yapacağız.. bugün temiz beslen.. çık en az bir saat mis gibi havada yürütüş yap yediklerini telafi edersin hem:)

Tuvalet egitimi verdin mü pekı canim biz cok sıkıntılıyız o konuda sormazsan götüremezsen söylemeyip altına yapıyor
Tuvalete alıştık canım söylüyor ama b8zde de su sıkıntı var.. başka bir yerde başka hiçbir yere yapmıyor.. ne başka wc ne de öyle piknikte ortalığa.. illa onun lazimligi olacak.. annemlere kv me lazimligi taşımak durumunda kalıyorum.

Günaydıııın:KK200:

Bugün annemi gezidiricem eve tıkıldı kaldı bizim çalışmalar yüzünden kadıncağız.. hem hava da güzel biraz hava alsın annecim:KK200:

Bu arada Cutemom007 Cutemom007 mezuniyetine onaylamış seabahar.. haydi hayırlı olsun:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Sonuçlarda bu hafta takım adımız ya da bireysellerde takıma rkadaşım yok :(

Haftaya olacak değil mi canla??

Bunun için pazartesiye eksi ile gireveğiz. Kesin ve net! Haftasonunu temşz geçireceğiz. Kaçamak yok!

Göreyim sizi:KK74:

images

@nehirnil111 :KK200: :KK15: :KK36: @MiuLego :KK200::KK36::KK15:
Yaaaaa pek tatlıyız bizzzzz:KK200::KK74:

Tuvalete alıştık canım söylüyor ama b8zde de su sıkıntı var.. başka bir yerde başka hiçbir yere yapmıyor.. ne başka wc ne de öyle piknikte ortalığa.. illa onun lazimligi olacak.. annemlere kv me lazimligi taşımak durumunda kalıyorum.
Bizde de dısarda sorun yok evde değilsek söylüyor ama evde isek söylemiyor nasıl çözeceğiz bu işi hiç bilmiyorum

Bugün annemi gezidiricem eve tıkıldı kaldı bizim çalışmalar yüzünden kadıncağız.. hem hava da güzel biraz hava alsın annecim:KK200:

Bu arada Cutemom007 Cutemom007 mezuniyetine onaylamış seabahar.. haydi hayırlı olsun:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Sonuçlarda bu hafta takım adımız ya da bireysellerde takıma rkadaşım yok :KK43:

Bunun için pazartesiye eksi ile gireveğiz. Kesin ve net! Haftasonunu temşz geçireceğiz. Kaçamak yok!

Gezdir kuzum annecigini bende su an evdeyim miskin miskin... kütüphaneye gitmem lazım ama.es kişisi yok iki çocukla nasıl gidecem... hava güzel çocukları çıkarmam lazım ama.. bende enerji yok pöff..

Sonuçlarda bu hafta takım adımız ya da bireysellerde takıma rkadaşım yok :KK43:

Ay cok sevindim çok tskler

Bizde de dısarda sorun yok evde değilsek söylüyor ama evde isek söylemiyor nasıl çözeceğiz bu işi hiç bilmiyorum
Valla ben artık zaman verdim zamanla hallolacak inşallah..
Sende zaman ver canım zamanla söyler bence.. yine de iyi durumdalar büyük wc ye alışmayıp onu yapacakken bezleten çocukları da biliyirum.. yine şükür.

Valla ben artık zaman verdim zamanla hallolacak inşallah..
Sende zaman ver canım zamanla söyler bence.. yine de iyi durumdalar büyük wc ye alışmayıp onu yapacakken bezleten çocukları da biliyirum.. yine şükür.
Evet dayımın oğlu öyleydi terapiste götürdüler Bü kaç seansta çözüldü bende esıme diyorum yardım alsak mı diye ama cok küçük daha hiç iletisime gecemiyor ki bizden baska kimse söylediklerini anlamıyor yani bakalım bizde bıraktık zamana şimdilik yazın üstüne düşeceğim bu durumun baktım çözemiyorum artık yardım alırız

Back
X