- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Beni yenmisinAllahım süper yüzdeler görüyorum yaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni yenmisinAllahım süper yüzdeler görüyorum yaaa![]()
Ahahha iğde anan seni tınlamıyorAnam burda hiç benle muhattap olmuyor![]()
Az tabi ki oran ama regli şişkinliğin gitmedi bence çünkü menülerin sporun gayet yerindeymiş
Geçmiş olsun kuzumDoktora gittik pansuman yaptı canim
Tebrikler canımG.hafta 76.4
Bu hafta75.8
Faek _600
Tebrikler canım regli etkisi diye düşünüyorum kilo oranına göre daha güzellerini de görürsün inşallah
Malii
Az gelmiş canım kilo oranına göre
Daha dün akşam regl oldum ve genelde 1 kilo fazla gelirim artik siz karar verin bana ne yapacaksınız
Gecen 72.2
Bu hafta 71.4
Fark 800
%1.1
Ya bilmiyorum burada kimse benim gibi regl muhabbeti yapmıyor sanki. Kimseyi böyle etkilemiyor mu merak ediyorum.Neyse kızdığıma göre şimdi
Üzülme kuzumsidelya kilo verim grafiğin iç açıcı değil doğru. Bi çok iyi iki kötü bildirim geliyor. Kilon minnak. Bu hafta regl vurdu seni sanırım. Çünkü menülerin temiz spoeun güzel. Bu durumda kızamam mümkün değil. Haftaya çok iyi bir eksi beklerim ama. 0.2 ler az yeterli değil.
Kilo bildirimi bende yapim
Cuma:66.8 geçen cuma
Bu Cuma:65.9
Her hafta böyle gelsin canımı yesinAhahha iğde anan seni tınlamıyor
Az tabi ki oran ama regli şişkinliğin gitmedi bence çünkü menülerin sporun gayet yerindeymiş
Geçmiş olsun kuzum
Tebrikler canım
Tebrikler canım regli etkisi diye düşünüyorum kilo oranına göre daha güzellerini de görürsün inşallah
MaliiTebrikler canom
Az gelmiş canım kilo oranına göre
Kuzum regli de bende 1 kg fazla çıkarım o yüzden bence çok iyi haftaya oynatacaksın buraları tebrikler![]()
Valla çok haketmissin anlindan öpüyorumSeni yendim esraaaaa![]()
Kızz nasıl yapmıyo?? Regl haftası eksi 500 gelicem diye anam ağladı :))Ya bilmiyorum burada kimse benim gibi regl muhabbeti yapmıyor sanki. Kimseyi böyle etkilemiyor mu merak ediyorum.
Şimdi ilk hedefim pzt güzel bir eksi görmek. Cuma da çok daha iyisini tabiki.
Öp kızzz...Valla çok haketmissin anlindan öpüyorum
HahhaaaaaaKimseyle tartışma bacım :))
Tebrikler mortimmmmG.hafta 76.4
Bu hafta75.8
Faek _600
Vayyy malım vayyy sahanesin kuzummmm
Geçen hafta regl den dolayı dememismiydin bende bu hafta olacağım için kaç gündür hurma yoğurt beslendimYa bilmiyorum burada kimse benim gibi regl muhabbeti yapmıyor sanki. Kimseyi böyle etkilemiyor mu merak ediyorum.
Şimdi ilk hedefim pzt güzel bir eksi görmek. Cuma da çok daha iyisini tabiki.
Sağol kuzum çalışmak yaradı bana kırdık direnci galibaVayyy malım vayyy sahanesin kuzummmm
Yok canım geçen hafta spor yapmadım hiç. Ondan oldu. Bu hafta regl.Geçen hafta regl den dolayı dememismiydin bende bu hafta olacağım için kaç gündür hurma yoğurt beslendim
Sağol regl olacagini bildiğim detoks beslendimÇok
Gayet güzel bı eksi canım yüzden 1 in üstü daha ne olsun