Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de burdan baktım
Ben bunu kabul ettim, 40 kalori çok saçma bence, çok fazla o, bir dilim 8 gram bir Kangal sucuk 250 gram olsa bu hesapla 1250 kalori eder çüş,1 kilo tam yağlı et o kadar eder ancak
3F377D56-4BBD-4DA6-AF5B-79F6EE968EF3.webp

Ennneeee kimleri unuttum ben :skandal:
:KK200:Spor kaptanicelerimiz :KK200:
begum75 begum75 & nehirnil111 nehirnil111
Ellerinize sağlık çok teşekkürler :KK60:
Karpuz olmak estetik durmasa da:KK53: bu hafta sporumu güzel yaotim :21:
Sizin emeğinize sağlık :KK9::KK37:
Bundan sonra 3. Bir spor grubu olsun igdedali igdedali
Orada yarışsın tekbaşına :sus:
Hatun manyak yetişemiyoruz mümkünatı yok :63:
@MiuLego begum75 begum75 nehirnil111 nehirnil111

Allahım.ne kadar zekiyim çok guel fikirlerim var :21:

:KK62:İğdemi kimseciklere vermem etle tırnak gibiyiz biz :KK74: igdedali igdedali :rolleyes:

Son düzenleme:
:sinirli::sinirli::sinirli:
:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:makbulş bu neeeeeeeeee
bu nedirrrrrrrrrr
sana yasaklamadım mı 6 lara çıkmayı ben:sinirli:

korumada artı elbet gelebilir ama +1.2 lik bir artı için epey epeeeey cozutmuş olman lazım. Yakışmadı hiç. Hemen dur diyorsun hemennn:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:haftaya bu artı miktarınca eksi gelecek o kadar diyorum:sinirli:

:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

şu kilo senin adına hiç yakışmadı. BOZMAYACAKSIN ARTIK. diyorum ve susuyorum banu:KK12:

pamuğum harikasın beeeeeeee:rapci:
hoşgelmiş 8 ler hoş gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

birdaha ömür boyu 9 ları görme inşallah. Harika bir eksi ve istikrarlı eksiler ile geliyorsun canım.. maşallahın var şuan için:nazar:

yaaa eflal. bu rakam bize dedi ki.. DDETOKSUNA GÜVENME EFLAL!

Haftasonu kaçamak yapmayacaksın:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:YAP MA YA CAK SINNNNNNNNN:sinirli:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:Harikasın Berna korumanın ilk haftası büyük başarı ile atlatıldı tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK74:
Teşekkürler canım insallah

Back
X