Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaldım dicem ama inanmaHoşgeldin böceğimmm..
Allah kavuştursun ya zordur eminim.
Kaldın mı bize![]()
O kadar mı diyorsun yaniBen bu haftanın yorumcusuna nasıl bayıldım anlatamam.![]()
Yaron diyete başlıyom ben bi kereMiu hâlâ kilosunu söylemedi![]()
Sen şimdi Lunya,Miulego,Whiteblacklife güzel yorum yapamıyordu mu demek istiyorsun?![]()
Aferin
Yerin dibinde de ekmek var mı onu da yeAy rezillik diz boyu valla
Utandım
Yer yarıldı da içine girdim bile![]()
Hıııİşe geçmeden her sabah yürüycem söz![]()
Sağol kuzuuuuummm
Varmıymış ekmek valla yemem billa yemem hem ben ekmek yemiyomki dedem yemişKaldım dicem ama inanmaatlatmam gereken bir kongre var bu hafta
O kadar mı diyorsun yaniMALİİİİİİ
Yaron diyete başlıyom ben bi kere
@Sidelya95 neler duyuyorum
Aferinsebep??????
Yerin dibinde de ekmek var mı onu da ye
Hııısabaha kadar onlar yağ olacak vücudunda
akşam ekmek yenir mi
![]()
Olsun biz bekleriz mium. Kongreyi de bekleriz kilo bildirmeni deKaldım dicem ama inanmaatlatmam gereken bir kongre var bu hafta
O kadar mı diyorsun yaniMALİİİİİİ
Yaron diyete başlıyom ben bi kere
@Sidelya95 neler duyuyorum
Aferinsebep??????
Yerin dibinde de ekmek var mı onu da ye
Hııısabaha kadar onlar yağ olacak vücudunda
akşam ekmek yenir mi
![]()
Kız sidoş ne var benim yorumlarım çok mu gevşek yaa gevşek sandı miuOlsun biz bekleriz mium. Kongreyi de bekleriz kilo bildirmeni de![]()
Bencede miu. Menüsüne ne dersen de yigidi öldür hakkını yeme demişler. Dün gece yorumlamış menüleri. Çok da güzel yorumluyo vallaVarmıymış ekmek valla yemem billa yemem hem ben ekmek yemiyomki dedem yemiş
Menü yorumlarımda ne varki ne güzel yorumluyom işte![]()
Lunyadan sonra kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibiKız sidoş ne var benim yorumlarım çok mu gevşek yaa gevşek sandı miu![]()
Sen de mi brütüsHakettin
Soğuk algınlığı ilacı canım
O ekmeği yemeyeydin iyiydiSen de mi brütüs
Düşenin dostu olmazmış![]()
Gevşek değil yaa kesinlikle.Kız sidoş ne var benim yorumlarım çok mu gevşek yaa gevşek sandı miu![]()
Efsane yorum![]()
Gevşek derken toleranslı yani bencede. Miunun yolundan gittim demi hep öyle yaptımGevşek değil yaa kesinlikle.
Ne yani şimdi ben de mi gevseğim burdan bu sonucu çıkardınız ?
Bana sadece biraz daha peynir ye dedin ben de öyle yaptım bugün. Bunu miu da söylemişti.