Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hoşgeldin böceğimmm..
Allah kavuştursun ya zordur eminim.
Kaldın mı bize:KK8:
Kaldım dicem ama inanma :bicak:atlatmam gereken bir kongre var bu hafta:KK14:
Ben bu haftanın yorumcusuna nasıl bayıldım anlatamam.:rolleyes:
O kadar mı diyorsun yani:skandal:MALİİİİİİ:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Miu hâlâ kilosunu söylemedi:işsiz:
Yaron diyete başlıyom ben bi kere :63:
Sen şimdi Lunya,Miulego,Whiteblacklife güzel yorum yapamıyordu mu demek istiyorsun?:skandal:
:skandal::skandal::skandal::skandal::KK48::skandal::skandal::skandal:@Sidelya95 neler duyuyorum:KK11:
Aferin:KK12:sebep??????:sinirli:
Ay rezillik diz boyu valla:olamaz::olamaz:
Utandım :olamaz:
Yer yarıldı da içine girdim bile:cry:
Yerin dibinde de ekmek var mı onu da ye:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
İşe geçmeden her sabah yürüycem söz:oops:
Hııı:KK12:sabaha kadar onlar yağ olacak vücudunda:sinirli:akşam ekmek yenir mi:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

O kadar mı diyorsun yani:skandal:MALİİİİİİ:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

:skandal::skandal::skandal::skandal::KK48::skandal::skandal::skandal:@Sidelya95 neler duyuyorum:KK11:

Yerin dibinde de ekmek var mı onu da ye:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Hııı:KK12:sabaha kadar onlar yağ olacak vücudunda:sinirli:akşam ekmek yenir mi:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Varmıymış ekmek valla yemem billa yemem hem ben ekmek yemiyomki dedem yemiş:skandal:
Menü yorumlarımda ne varki ne güzel yorumluyom işte:110:

Olsun biz bekleriz mium. Kongreyi de bekleriz kilo bildirmeni de :deli:

Uykum nereye kaçtı ya tutun getirin şunu :KK42: bütün gün hastayım demedim koşturdum ev işlerine. Uyumam lazım benim :ruh:

Gevşek değil yaa kesinlikle.
Ne yani şimdi ben de mi gevseğim burdan bu sonucu çıkardınız ?:110:
Bana sadece biraz daha peynir ye dedin ben de öyle yaptım bugün. Bunu miu da söylemişti.
Gevşek derken toleranslı yani bencede. Miunun yolundan gittim demi hep öyle yaptım:dondurma:

Back
X