- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hastalıklar bütün enerjimi sömürdü hakikaten ne de çok atisiyorduk senle saat şu oldu teli elime yeni aldım bakiyorumda gelemedigimin bi sen bi de miu farkındaEsra_4378 benimle mortilik bıraktıktan sonra bunalıma mi girdin de hele
Sanki yaşam enerjini (beni beni tevonu) yitirmiş gibisin![]()
Değmez mi gwrcektenBen o kadar zengin miyimHem senin için müsrifliğe değmez.Ama bak helva yaparım.
![]()
Deniyem. Herşeyi deniycem bir pok kalmadı yemediğim denemediğin benimde bakalım ne olacakSade elma diyorsun dimi? Ben yapmıştım onu dalen bütün detoksları yapmışım
güzel gidiyor kilo
Bende bu şarkıyla zumba yaptım eflalimYapıyorum zaten acayip ter attırıyor![]()
Ne ettin senBunu nasıl yazacağımı bilmiyorum
Şu an çok kötü hissediyorum
Bu akşam 1 dilim pizza ve iki dilim kek yedim
Tüm gün çok az yediğim için gece saldırdım herşeye
İpin ucunu kaçırdım gibi hissediyorum, motivasyonum sıfır şu anda
Çok özür dilerim önce sizden ve sonra kendimden
Yarın umarım diyete devam etme motivasyonumu bulurum
Bugün çok kötü bir gün oldu...
Zeytin neden yok menü de domates salatalık eksik canım neden kiiSaat çok çok geç olmuş...çok uykum var.çok yoğun bir gün geçirdim gelemedim doğru dürüst...menümü yazıp yatayım
Sabah: 1yumuta,yeşillik salata ,2dilim ekmek,lor
Öylen: sebzeli tavuklu zeyt.yağlı çorba,keten tohumlu yoğurt,1dilim ekmek,dereotu
Akşama:2parça tavuk,2parça et,1kaşık mantar yemeyi ve peynir
Akşam misafirliye gidince heç oldu 8i geçdi bitirinceye kadar...
3litre su...spor bugünlük yok zaman bulamadım hiç![]()
Bende.daha yatmadım vaytimmmm bir salatalık. Yedim vallahiKizim uyanık stop ben hala ayaktayım stop öyle bı açlık vurdu ki stop stop stop
Domates alerji salatalık qaz yapar canım...zeytin de bizim burda kullanmayız ondan yok...Zeytin neden yok menü de domates salatalık eksik canım neden kii
1yumurtayı bile korkarak yedim alerji yaparsa diyeSana menu yorumu yapar şimdi vero
Sabah ekmek 1 dilim olsa yumurta iki tane olsa . ?
Aksam ekmek yok süper
Spor yoksa cıvıiili sopa var![]()
Anaaa yorum yaptim ya lâ![]()
Sen bana bakma balım sen işini bilirsin . Benimki laf. Ama takipteyimmm haber in olsun.Hele yarın saat 19.00 ü bi geçsin yemek faslı bozusuruzz
Anna tehdit de ettim ya. LA. . Zor işler mis bu yorum neyin. 7. Takım emeğinizé sağlık![]()
Yinede hala +daym kuzm regl oldum olucamMenüm
Sabah 11
Peynir zeytin tavada yumurta dom sal. 1tbe
16.30 salata
Akşam 19.30
Salata yoğurt
Bir kase kizilcik tarhanası
1 tbe
Şu sayamadım ama az
1 saat zumba
@MiuLegomalipina
Melegiimm22 Bu arada menun gayet iyi canim sporda yapmissin mis