Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum menü güzel kahvaltı ideal kahvaltı aradaki salata da iyi olmuş ama akşamki ekmeğe gerek yok tarhana zaten karbon
Sporun güzel ama su az suyu bol iç kuzum sporda zatrn su kaybediyoruz :KK15:
Tmm canim ins suya çok dikkat edicem bugün artik ekmek yemem bugünden sonra

rica ederim kuzu naptımki:KK200:
karbonhidrat ve şeker vücuttaki suyu emdiği için susatıyo kuzum aslında sütü çoğaltan içtiğiniz su.bi de uykusunu alan annenin sütü bol oluyomuş.ender saraç söylemişti tvde bi programda
Bebeği olup da uykusunu alan anne mi varmış :KK45:ender saraç nerde yaşıyor acep :deli:

Ya migren degil de dün oglenki yemekten sobra bi aldi gecmiyo da ilac kullanmayi da sevmiyorum.Gecen sefer koyden geldigimde de 2 gun yatmistim boyle.hava mi çarpıyor anlamadim valla
Nazar kuzum nazar, oku kendine bana nazar değince çok şiddetli baş ağrısı çekerim bir kere ölüyorum sandım o derece. Okumuştum kendim de şıp diye geçmişti :KK57:

Dün öğlen oğlumu bıraktım, velilerle diyet konuştuk :confused:biri geçen hafta yazmıştı bana diyet nasıl yapıyorsun diye, bende burdan öğrendiģim şeyleri aktardım, bir haftadır yapıyormuş. Millet gaza geldi sayemde:KK70: bana vücudun çok orantılı dediler ay çok hoşuma gitti :KK22: bir tanesi üç senedir yapıyormuş 25 kilo vermiş o da. Ay dedim ben bir yıldır yapıyorum sıkıldım diyordum birde:KK57:
Öyle işte :confused:

Kız ekmek, süt bilimum yemek yassah,karbonhidrat almıyor anası gibi, arada kurabiye kaçamadı yapıyor, anası kılıklı
:KK70::KK70:

oyy oda mı kaçamak yapıyo
yerim onu yaa minnoş şey

Haahhaaa pretonun da hedef -100
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Yüzdesi 1,33 oluyor beğüş 100 gram verirse , yüzdeler önemli
:KK70::KK70::KK70:

ayy yüzdeyi hiç düşünmemiştim :skandal:
ama telaşlanmıyım belkide veremez 100 gram
vermez ya veremez kaçamak yapıyo nihayetinde :KK17:

Bugünkü menu :zencefilli limonlu sıcak su

Sabah:2 haslanmiş yumurta 4 zeytin KB peynir maydonoz nane 1 tb ekmeği

Ara: kahve 1 yeşil elma

Aksam: 1 tabak döner ayran
Yeşil çay

1.5 litre elma kürü
2.5 litre su

Spor sadece hareket halinde olmak için 30 dakika yürüyüş .. @Whiteblacklife @malipina @MiuLego
Elma kuru nasil.oluyor ?

Back
X