• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kolay gelsin kuzuma :KK15:bende çok yoğunum:KK43:
dün danışman kadın mafetti beni yine

:KK42:
Kolay gelsin sana da kuzucum bayağı yoğunum kafamı kaldıramıyorum bugün çok iş var :KK43:
Dünki menüm. Malim akşam işlerim vardı sonra uyumuşum direkto_O

Kahvaltı(08:00)
yulaf ezmeli süt(2 yk yulaf ezmesi ve 1 muzla)
1 haşlanmış yumurta
yeşillik
peynir
7 zeytin

Öğlen(12:30)
7 tavuk köfte
salata
1 dilim çavdar
ayran

Ara(15:30)
1 portakal
yarım elma
accık yoğurt

Akşam(19:00)
1 kepçe tavuk çorbası
bakla yemeği
közlenmiş patlıcan
yoğurt

Su: 3 lt
Spor:
60 dk yürüyüş: 150
30 dk bölgesel: 90
Toplam: 240 nehirnil111 nehirnil111 malipina malipina
Nehirim Cuma cumartesi çok hastaydım yapamadım spor

Afiyet olsun İğdem farkettim rahatsız olduğunu çok geçmiş olsun çünkü öyle ufak sporlar senin harcın değil :KK45:olsun sağlığın iyi olsun da :KK15::KK200:

Darwin in kemikleri sızladı hippo:confused:

Da vinci olmasın o:rolleyes:

Bugun ikinci eyi gulusum hippo allahta seni hep guldursun kuzum :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: birleştirivermiş yahu iki ismi

Darwin in kemikleri sızladı hippo:confused:

Da vinci olmasın o:rolleyes:

Bugun ikinci eyi gulusum hippo allahta seni hep guldursun kuzum :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: birleştirivermiş yahu iki ismi

yaa telefonun azizliği.. hızlı yazarken düzeltme oldu bende bakmadım .. Allahım bugün iyice cahil kaldım :olamaz:

Kuzum geçen hafta spor yapmadığın için kaptan spor yapmayanları takımlardan çıkardı sanırım 1 ay giremeyeceksiniz en azından spor yaptığını menülerinize eklerseniz değerlendirme yapacaktır tekrardan alacaktır :KK51:

İçmem mi hemen içelim :eğlence::KK15:İyiyim bende çok şükür malim:KK200:

Eki Görüntüle 2132239
Ay o bakışa süt fabrikasını üstüne yaparım bee:deli:

Hayır tabikiiii :dondurma: kimlen olursa ol hep seni tutarım ben :rolleyes: ben sana guveniyorum gömer gecersin sen :KK59:
canım benim beee melek kalplim benimmmmmmmmmmm:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Öyle mi sen görürsün kandırdın beni alacağım bunun intikamını cuma ya görürsün sen görürsün küstüm işte kandirikci:bicak::110::110::110:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:akıllı zki ve çevik denilir ona :KK53:
İşte bende diyorum ki sana cuma günü güzel bı eksi ile gel miu Mora boya diyorum bunun zevki hiç bir yemekte yok diyorum:deli:
inş cnm ya.webp

yaa telefonun azizliği.. hızlı yazarken düzeltme oldu bende bakmadım .. Allahım bugün iyice cahil kaldım :olamaz:

:D

senin bu hallerini yerim beeeen:KK74:

nerdeyse tünaydın oluyor ama ben yine günaydın diyeyim. kalkalı iki saat olacak hala kendime gelemedim. sabahları agrılarla ve çok yorgun uyanıyorum. kafam kazan gibi..
Cumaya eksin bol olur seriyim sen merak etme spor un gayet iyi .masallah
sagolasın verom. maalesef ben senin gibi kolayca kilo veremiyorum. masallahın var senin. ama herkesin bi bünyesi var değil mi. ayrıca tabi yaşım kırk oluyor artık.. :)) işte bari spor yapayım da ajda gibi dinç kalayım :KK70:

Gene iyi yürümüşsün kuzum 6 km az buz yol değil. Ama suyu zorlamaya çalış benim de suyla pek aram yok diyet yapmasam bi litre bile içmiyorum normalde. Spora çok yüklenince bende de vücut kasıyo kasa yöneliyo sanırım

aslında ben bol su içerim. mesela çalışıyor olsam 2 lt yi bulurdum ama evde organize olamıyorm4
belki de 2 yi buluyordu su ama sanırım bardak saymakla olmuyor. mesela sabahtan beri 500 ml içmişimdir.
güzel bi şişe ayarlyım ben bari..
maalesef kilo olarak bişi göremiyorum ben tartıda. bugün biraz gitmiş şişler. ama hala artıdayım. ölçülerimi aldım 1 ay sonra incelicem. orayı baz alırım artık diyorum .. kiloyu değil.. nasılsa listede de değilim kimseyi etkilemem kendi yagımla kavrulurum..

Menüm

13.00

Yarım kase mercimek çorbası
3 köfte yanına salata

19.00
Is yerinde Mantarlı etli bir yemek üstünde biraz sos vardı ne olduğunu anlayamadim yanında salata is yerine geldi.

21.00

5 tane ceviz 10 tane badem 1 tane muz

malipina malipina @MiuLego @60kiloyum
Çakıl 5 ceviz ne:sinirli: akşam o saatte 1 tane yiyebilirsin:sinirli:

Back
X