- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 27
2 3 bardak cokmu olur 3 4 saat arayla 1 barkakBen sabah kahvaltıdan sonra içiyorum gün içerisinde sık sık lavaboya çıkarmış oluyor bence sabah içilmeli ama illa şu saate gerek yok demle istediğin zaman iç![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 3 bardak cokmu olur 3 4 saat arayla 1 barkakBen sabah kahvaltıdan sonra içiyorum gün içerisinde sık sık lavaboya çıkarmış oluyor bence sabah içilmeli ama illa şu saate gerek yok demle istediğin zaman iç![]()
2-3 bardak yeterli...2 3 bardak cokmu olur 3 4 saat arayla 1 barkak
Ben günde 1 büyük kupa içiyorum sadece bence 2 kupadan fazla içme canım duyduğum 2-3 fincan falan içilmesi fazlası da iyi değil2 3 bardak cokmu olur 3 4 saat arayla 1 barkak
2-3 bardak yeterli...
Anladim 2 sb yeter ozaman sagolun kızlarBen günde 1 büyük kupa içiyorum sadece bence 2 kupadan fazla içme canım duyduğum 2-3 fincan falan içilmesi fazlası da iyi değil![]()
Sapıl vero, bugğn daha bir umutluyum, Cuma’ya kadar yine sıfır karbonhidrat yiyeceğim..Netttinn filavirrrm . hemen motive olmalsin . Sakın pes etME. Yaz geliuyiii geldi Fit olmaya değer ki. Bi da sakiinnn ellerin gitmesin . Kek pizza ney laaaaa
Hiiiiiç öyle vurma cumaya vayt gömecek seni
Hayırlı olsun kepinÇamaşır katlıyorum, şehir dışından geldik bi valiz çamaşır yıkıyorum, oğlum bırakmıyor saolsun benibi sürü ütüm 12 gün sonra vizem var
![]()
Balsin sen aşksın sen cansın sennnnnnnHiiiiiç öyle vurma cumaya vayt gömecek seni![]()
1 kırmızı elmayi küp. Küp tencereye doğra 8 bardak su ve bir çubuk tarcin 10 dakika kaynat ılık. Olarak gün boyunca ic canimElma kuru nasil.oluyor ?
Eline sağlık canimm. .allah kolaylık. Versin veee kepinn hayırlı olsunÇamaşır katlıyorum, şehir dışından geldik bi valiz çamaşır yıkıyorum, oğlum bırakmıyor saolsun benibi sürü ütüm 12 gün sonra vizem var
![]()
Gecmis olsun canim..Ay ben eve gidecem galiba... Ateşim çıkıyor başım çatlıyor. Niye iyileşemiyorum ya![]()
Yeter canım aşırı içmeAnladim 2 sb yeter ozaman sagolun kızlar
Cok odemliyim cooookk
ben yapmak istiyorum da leslie 2 var sadece bende ,ip atlayamıyorum ama dahaYok mu kimse liste tayfası hu hu haydi spor yapak liste dışı tayfası hu hu kelek mi olacaksınız yaa karpuzlar kelekler kayısılar nerelerdesiniz