- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Tamam
Ama çok geç saat oluyor orada..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam
Oyyy çok fenaydı dün, oğlanı babasına aldırttım bu yüzden, hava da buz gibi olmuştuO dünki fırtına+yağmur vardı ya. Öğleden sonra He işte o yağmura yakalandım. Ondan tekrarladı galiba
Yaptım iğde yağsın totomdan ter akiyorr2 bardak demeye geldim. Nehircanım demiş zaten
Açıkçası büyüğü bende de var ama sor kullanıyor muyum yoh. Sanki hareketleri kolaylaştırıyormuş gibi geliyor. O olmadan yapınca daha çok yanma hissediyorum. Küçüğü özellikle iç bacak egzersizlerinde kullanılıyor. Ama alacaksan çember al. Almayı istiyorum o lazım... Bende lastikleri de var fakat kadın çorabı da o işi görüyor. Lastiğin tek farkı sertlik derecesine göre kullanılabiliyor oluşu... bende 3 tane var. Biri yumuşak, dğeri orta, öteki sert... Başlangıçta yumuşakla başladım şimdi kullanmıyorum onu.
Augmentin bid iğne verdi zalım daktır
Lastiği özellikle bacaklara bağlayarak makas yapıyorum ovv beybiiii
Bi de şu kol altında yemeğe tuz eklerken sallanan kısım var ya onda çok kullanıyorum
Şimdi çember alayım diyorum. İş yerinde masa altında sıkıp bırakayım boş durmaktan iyidir
Ben ben ben diyesim geldi...
1500 ip atlandi 3 mil lessie yapildiYapalim waytim
2000 ip atlandi
Leslie için ayaklar sıvandi![]()
435 point cepte hacı sen kaç yapacaksinnnSpor saatlerim farklı ama bugün için yüksek spor hedeflerim var![]()
Sporun şahane bayildimmmOyyy çok fenaydı dün, oğlanı babasına aldırttım bu yüzden, hava da buz gibi olmuştu
Kız bildiğin gibi değil nerede çekmece varsa benim kız orada ben spor yaparken havluyla yüz siliyorum kız abisinin çekmecesinden abisinin atletini almış oda yüz siliyorbugün yüzümü güldüren tek şey, ısır o totoyu
![]()
Slm canm bısey sorucam.ben su ıcıyorm ama lavaboya gıtmıyorm oyle sıkısık falan.acaba odem mı oluyo yoksa emzırdıgım ıcın sute mı gıdıyo sularYok mu kimse liste tayfası hu hu haydi spor yapak liste dışı tayfası hu hu kelek mi olacaksınız yaa karpuzlar kelekler kayısılar nerelerdesiniz
LAn eflal sen de mi yaaa
Len sen bu halinle bile kaslısın döversin beni rahat olLAn eflal sen de mi yaaa
Görürsünüz
Kaslarımla dövücem sizi![]()
Kız bildiğin gibi değil nerede çekmece varsa benim kız orada ben spor yaparken havluyla yüz siliyorum kız abisinin çekmecesinden abisinin atletini almış oda yüz siliyor
Boğazım ağrıyoradacayı olsa gargara yapardım. Sprey sıkıyorum.
Aktardan alınması gerekenler var bir sürü. Liste yapayım en iyisi.
Oğlanı alıp geleyim eliptik yapıcam yine inşallah
Vitamin bulundurmak lazım evde. Vardı tarihi geçmiş attım canım.kızın kaç yaşında vayt? bende bitane var 23 aylık allahım aynı senin anlattığın gibi. çok şeker ama evi fena dagıtıyor bi düzen getiremiyorum sayesinde
eflal geçmiş olsun canım.
bu ara havalar çok dengesiz. bu durumda ben hemen 1000 mg c vitamini alıyorum. 1 --2 gün devam ediyorum. hastalık baslamadan geri gidiyor.
acıkcası bende işe yaradı.
igdedali igdecim sana da çok geçmiş olsun. o kronik bogaz çok illet bişidir. tam iyileşmezse durmadan tekrarlıyor. ben tam aralıklar ile 1 ay çektim bu sene. cok sükür bitti ama antibiotikle doldurduk bünyeyi işte..
Koparsan daha kötüye gider menü ver iyisiyle kötüsüyle. Ama sakın kopmaHadi ben kaçtım zaten yüzüm yok burda yazmaya