• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bı şey çok dikkatimi çekti hepsi süte koku verecek tat verecek şeyler içiyorsun bebeğin sütü sütü r mu yada hepsi bir arada alerji yapmıyor mu ya bunlar bana fazla geldi reyhan ağır bı tadı var anason desen kendine haz bir koku karanfil öyle zencefil öyle iyi cesaret kuzum ben bunları kullanmazdim tamam süt yapsın istiyorsun onemli olan sütun çok olması değil ki senin bebek 250 ml sütle doymaz örnek olarak birinin bebeğine 100 ml fazla gelir sebebi süt kalitesi ve yağ oranıdır emziriyorsun ne zeytin yağı var menü de ne kuru yemiş ne meyve sakın yanlış anlama haddime değil ama merak.ettim neden tuketmiyorsun yoğurt meyve kuruyemiş zeytinyağı falan
öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için.çok mutlu oldum onu söyleyim...gelelim yediklerime içtiklerime...reyhan bir tabak salataya 2 kanat ancak katmışımdır...karanfil falan da suyumda kullanıyordum.yarınki suyuma hiç bir şey koymadım...zeytin yağı salata da mutlaka kullanırım her defa ister yeşillik ister sebze salatası olsun.meyve sevmiyorum bazılarını gaz yapar bazılarını alerji yapar diye kullanmıyorum.sen ne tavsiye edersin?kuruyemişlerde alerji yaptı sanki yüzü kızardı ondan kullanmıyorum.açıkcası süt konusunda pek bilgilibdeyilim.tavsiyelere açığım...

dün n
Bilmiom eskapitim ya ıspanak gaz yapar mı benim oğluş şükür etkilenmio benim yediklerinden hiç dikkat edemiom ben.
Menü süper yani bol bol. Ac kalmazzsin . Bol süt olsun.
D.gunuden pasta yemiceni biliodum süper sin
Ne pasta ne çörek börek hiiiiç bir şey yemedim...canım bile çekmedi verom.10aydır hunharca yiyorum yeter artık.zayıflamak ince olmak istiyorum fit olmak istiyorummm...

2 gündür wc yok yine :KK43: probiyotik de içiyorum. kefir de içtim dün. sebze de yedim ama yok yok yok :işsiz:
WC yıl bilmem ama menun diyet menüsü değil kuzum o ne öyle ya harbi açlıktan mi korkuyorsun yada aç kalacağım diye mi yiyorsun bu kadar anlamadım hele 8 yediklerin:olamaz:

Menümü yazayım o zaman...
Sabah:1.5dilim ekmek, 1yumurta,yeşillik ,lor

Öylen:tavuklu sebze çorbası,havuç salatası,1dilim ekmek

Akşam:3parça yağsız tavada pişmiş tavuk üzerine azcık kaşar koydum,keten tohumlu süzme yoğurt yarım dilim ekmek

3litre su...günde 6 7 bardak süt için karışım çaylar içiyorum hepsini 1hurmayla
1mile leslie yapıcam çocuklar uyuyunca...

Ya kızlar ıspanak bebişte gaz yaparmı.. nedendir bilmiyorum ama bugün oğlum çok huysuz...emzirdikten sonra çok huysuz oluyor ve kucağıma aldığımda gaz çıkarıyor...zencefilden de ola bilir belkim... @MiuLego
malipina malipina vorones vorones
Whiteblacklife Whiteblacklife
kuzu kahvaltın az olmuş :KK12:
öğlen çok sağlıklı :super:
akşamı da çok beğendim:super:
yalnız öğünlerdeki ekmekler:KK12: totalde çok ekmek yemişsin bi de ekmek normal ekmek mi tb mı?
suyun çok iyi:eğlence:
sporu arttırmaya çalış en azından 3 mile tamamla.15 dk yağ yakımı için yeterli gelmez:KK15:

öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için.çok mutlu oldum onu söyleyim...gelelim yediklerime içtiklerime...reyhan bir tabak salataya 2 kanat ancak katmışımdır...karanfil falan da suyumda kullanıyordum.yarınki suyuma hiç bir şey koymadım...zeytin yağı salata da mutlaka kullanırım her defa ister yeşillik ister sebze salatası olsun.meyve sevmiyorum bazılarını gaz yapar bazılarını alerji yapar diye kullanmıyorum.sen ne tavsiye edersin?kuruyemişlerde alerji yaptı sanki yüzü kızardı ondan kullanmıyorum.açıkcası süt konusunda pek bilgilibdeyilim.tavsiyelere açığım...
Canım yüzünde sivilce gibi şeyler çıktıysa kuruyemiş dokunur aynen yeme, büyük oğlum da olmuştu doktor geçene kadar yasaklamıştı

Allahım sen affet bu kulunu başlıyorum...
Önce şuraya bi oturEki Görüntüle 2132568

Hissettin de mi çivileri...
Şimdi de kafanı şu mengeneye sıkıştırayım accık
Eki Görüntüle 2132569

aynı anda şu odunlarla da furayım
Eki Görüntüle 2132570

Bu arkadaşın tadına bakmadan valla göndermem bak

Eki Görüntüle 2132571

Eki Görüntüle 2132572 Şu haydar la da totona furayım içine göçene kadan:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Yorulmuşsundur şurada uzan da dinlenEki Görüntüle 2132573

insan bu kadar acımasız olur mu hiç :KK42::KK42::KK42: tek tek uygulayaydın bari . ben hassas bir insanım :cry:

dün n

Ne pasta ne çörek börek hiiiiç bir şey yemedim...canım bile çekmedi verom.10aydır hunharca yiyorum yeter artık.zayıflamak ince olmak istiyorum fit olmak istiyorummm...
OH OH Aynuram böyle böyle gidio senin kilolar da şükr ki sen de basladgin gibi eksilerı karsilayan bi bünyen var.

Bazen 2. Çocuğu yapsam 2sini birden buyutsemmi diyorum:eek::emir_bebek:
Sonra düşünüyorum yok yok dur hele 1 yaşını geçsin :anne:
Sizce 2. Bebe 1. Kac yasindayken doğmali??
Kizim suan 7.5 aylik
Ben kızıma wc eğitimi verdikten sonra düşündüm. .en azından birini bezlerim dedim..öyle de oldu 2 yaş gününde oğluma hamileydim 2 aylık. .Rabbim herkese nasip etsin..aralarında 2.5 yıl var..

Ben de menu yazayım
Sabah ılık limonlu su 4 fındık 1 gunkusuru

13.30 çok acikmiştm
Eki Görüntüle 2132556 hepsini yedim
. Sukur ekmek ve tatlı yok

Aksam 18.00
1tabak alınazik kiymali harci boldu
Salata

Çay 20.00 1 avuç k.üzüm 2 gün kurusu
6 çiğ fındık biraz beyaz leblebi _AYNURA_ _AYNURA_ @MiuLego malipina malipina
Spor 40 dk bisiklet
20 dk yavaş yuruys
Toplam Puan 120 @begum75
kahvaltındakı o mor şey neli verom?mayonez yok demi? oyyy ali nazik geçen bi türk restoranında yedik bayıldım yaaa neydi o öyle...bayıldım resmen.ağzım sulandı okuyunca yaaa....

Back
X